Primarul din Baicoi a latit soseaua, dar a lasat stalpii in drum! Cu toate ca s-au bucurat ca drumul principal din localitate va fi asfaltat si largit, locuitorii din Baicoi si-au facut cruce cand au vazut ce a iesit in final. Stalpii de electricitate nu au fost mutati si au ramas in drum! La ce bun sa latesti partea carosabila, daca stalpii sunt amplasati la distanta de un metru, poate chiar mai mult, fata de bordura? Probabil ca primarul din Baicoi a avut o viziune separata de restul soferilor, atunci cand le-a intins aceasta capcana. Cert e ca actuala configuratie a soselei seamana cu poligoanele de pe vremuri, unde trebuia sa depasesti cu brio proba jaloanelor, anunta ph-online.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Dai 890 - sa te puna-n cort la 200 m inaltime! Adrenalina pura! Iubitorii de aventura, dornici sa-si petreaca timpul intr-un mod inedit, o pot face in Bavaria, Germania. Pentru 890 de euro (circa 4.000 de lei) pe noapte, oaspetii sunt invitati sa campeze agatati de copaci sau suspendati pe o stanca, la peste 150 de metri inaltime. In functie de nivelul de adrenalina pe care doresc sa-l experimenteze, turistii pot alege sa campeze printre ramurile groase de copaci, la cativa metri de pamant, dar pot incerca sa petreaca o noapte suspendati pe o stanca la 100 sau 200 de metri de sol, scrie Click.

Si-a inchiriat un panou publicitar gigantic pentru a da anunt ca-si cauta o iubita. Gordon Engle, un om de afaceri american in varsta de 40 si ceva de ani, dezamagit de faptul ca site-urile de intalniri online nu l-au ajutat sa-si gaseasca o partenera, a apelat la o metoda inedita. Engle a inchiriat un panou publicitar gigantic, din apropierea unei autostrazi, pe care a postat urmatorul anunt: "Numele meu e Gordon! Hai sa luam cina impreuna!". Anuntul cuprinde si o fotografie a sa, insotita de adresa paginii web unde persoanele interesate pot gasi mai multe informatii despre el, informeaza EVZ.

Top 5 cele mai ingenioase farse din istorie. Farsele au facut tot timpul parte de istorie, indiferent daca vorbim despre Grecia Antica sau despre zilele noastre. Iata un top al celor mai interesante farse din istoria omenirii. 5. Calul Troian - Legenda spune ca grecii, intr-un razboi de lunga durata impotriva locuitorilor din Troia, au construit un cal gigant si l-au oferit troienilor in semn de pace. Dupa ce acestia au introdus calul in cetate, din acesta a iesit o armata de greci care a cucerit Troia. Expresia "calul troian" este folosita, in continuare, de foarte multe ori, la modul figurativ, dar atacul grecilor ramane in istorie ca una dintre cele mai mari farse. Totul integral in Adevarul.

Rihanna cumpara informatii despre OZN-uri. Este convinsa ca extraterestrii exista. Rihanna il plateste pe un pasionat de OZN-uri care traieste in desertul Mojave din California pentru a-i furniza cele mai recente informatii si speculatii despre existenta extraterestrilor. Artista in varsta de 25 de ani este convinsa de faptul ca extraterestrii exista in realitate si il plateste pe un pasionat de OZN-uri din desertul Mojave sa ii furnizeze informatii despre locurile in care se presupune ca ar fi fost vazute obiectele zburatoare neidentificate, scrie stirileprotv.ro