A vrut sa anuleze abonamentul fiului sau decedat. Raspunsul socant al companiei de telefonie mobila. Dupa ce fiul sau a murit, un barbat din Marea Britanie a incercat sa anuleze abonamentul de telefonie mobila pe care acesta-l avea, insa raspunsul companiei Orange l-a socat. Desi in solicitarea sa barbatul a oferit toate informatiile si argumentele rationale pentru ca abonamentul sa fie oprit, preiczand ca posesorul lui s-a sinucis, compania de telefonie mobila i-a respins cererea. Mai mult, reprezentantii Orange i-au recomandat parintelui sa vanda telefonul mobil pentru a achita contravaloarea abonamentului. Continuarea in Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum a reusit un hamster sa conduca un camion de 15 tone. Charlie, un hamster in varsta de sase luni, a reusit sa conduca un camion de 15 tone pe o sectiune de drum extrem de periculoasa.Ideea a apartinut celor de la Volvo, care au vrut astfel sa demonstreze cat de usor este sa conduci un camion cu noua tehnologie "lightweight steering". In cadrul demonstratiei, inginerii de la Volvo au transformat volanul camionului intr-o roata pentru hamsteri si l-au plasat pe Charlie in ea. Avandu-l pe cascadorul Seon Rogers drept copilot, Charlie a inceput sa conduca camionul, alergand in stanga sau in dreapta, in functie de directia din care venea morcovul cu care era momit, potrivit Stirile Pro Tv.

Si-a facut vile pe acoperisul fabricii. Satul probabil de spatiul ingust al apartamentelor obsnuite, un afacerist din Hong Kong si-a construit pe acoperisul fabricii pe care o detine in regiunea Guangdong, din sudul Chinei, doua vile extravagante. La un singur lucru nu s-a gandit excentricul proprietar: sa ceara aprobare pentru constructie. Greseala il va costa scump, pentru ca autoritatile i-au cerut sa-si darame casele, scrie Click.

Cel mai urat animal din lume. Un peste gelatinos din Oceanul Pacific care seamana cu chipul unei persoane in varsta, cu trasaturile deformate, a fost ales cel mai urat animal din lume, au anuntat, joi, organizatorii unui concurs. Psychrolutes marcidus traieste la adancimi cuprinse intre 600 de metri si 1.200 de metri in largul coastelor australiene si este amenintat cu disparitia din cauza pescuitului intensiv cu ajutorul plaselor si al navoadelor, anunta Stirile Pro Tv.

Si-a vandut casa ca sa arate bine in ziua nuntii. O femeie din Marea Britanie era atat de disperata sa arate bine in ziua nuntii incat si-a vandut casa pentru a plati 22.000 de lire sterline pe mai multe operatii cosmetice. Tsia Pullen, care la o inaltime de 1.54 m si o greutate de 114 kilograme era considerata obeza, s-a luptat cu greutatea de la o varsta frageda si la 34 de ani spunea ca "nu suporta sa se uite in oglinda", potrivit RTV.net.

Cea mai mare felina in viata! Hercules, o felina de aproape 420 de kilograme, a fost desemnat cea mai mare felina in viata si a intrat in editia 2014 a Guinness Book of World Records. Hercules este un ligru - un hibrid rezultat dintr-un leu mascul si o tigroaica - care traieste la Myrtle Beach Safari, o rezervatie de fauna salbatica din Carolina de Sud. El are o lungime de 332 cm, si o inaltime de de 124 cm inaltime pana la umar. Ligrii, care nu exista in salbaticie, pot creste de doua ori mai mari decat parinti si pot cantari de o suta de ori mai mult decat o pisica de casa, noteaza Wowbiz.