Cele mai ciudate restaurante din lume. Preparate asiatice precum sushi sau sashimi, servite in corpul unei femei, vin la biberon si mancare asezata in vase de toaleta. Asa arata gustarile din meniurile catorva dintre cele mai ciudate localuri culinare din lume. Integral in Adevarul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un roman este cercetat in Italia pentru ca si-a construit o casa intr-un cimitir. Un roman este cercetat penal in Italia pentru ca a inceput sa isi construiasca o casa, in mod abuziv, intr-un cimitir din orasul Genova, informeaza site-ul agentiei AGI. Romanul in varsta de 38 de ani a inceput sa isi construiasca locuinta in Cimitirul Garibaldini din cartierul Quarto, in orasul Genova. Barbatul a utilizat nisip de mare si piatra, inclusiv piatra funerara, la constructia ilegala, potrivit Stirile Pro Tv.

Mai sunt blondele cu sanii mari in topul preferintelor barbatilor? Numerosi neurologi, psihologi si antropologi au incercat sa explice care sunt normele de masurare a frumusetii si cum ar trebui sa arate femeia perfecta. Clar este ca hormonii sunt partial responsabili de frumusetea pe care barbatii o gasesc la femei. Estrogenul este hormonul care face ca buzele unei femei sa fie mai pline, ca barbia ei sa fie mai mica si mai ingusta, iar nasul micut, scrie DoctorulZilei.

Twine, aplicatia care te cupleaza "pe intuneric". Pentru toti cei care au criticat importanta aspectului fizic intr-o relatie, exista acum o metoda tehnologica, replica virtuala a traditionalului blind date, care iti gaseste jumatatea, in functie de interesele si aprecierile comune bifate pe Facebook. Proprietarii telefoanelor cu Android sau a gadgeturilor cu sistem de operare iOS au acces la o noua aplicatie care, printr-o simpla apasare de buton, ii pune in legatura cu potentialii parteneri, anunta Adevarul.

Cu asa ceva vom zbura in 2015! Cercetatorii americani vor sa lanseze in aer veritabile farfurii zburatoare. Ca-n filmele SF! In curand, oamenii vor avea la dispozitie mijloace inedite de transport. Navele de tip zeppelin sau rulota-iaht promit sa schimbe fata lumii. Foarte tare! Constructorii ameᅡricani s-au gandit sa revolutioneze transportul, folosind navele hibrid de tip zeppelin, in special in zonele unde nu exista infrastructura. Constructorii de la "Worldwide Aeros Corporation" au lansat aeronava "Aerocraft", fiind supusa deja unui test de zbor, potrivit Click.

Cum arata barbatul care a mancat timp de 30 de ani, in fiecare zi, la McDonald's. Un agent de vanzari din Statele Unite, in varsta de 64 de ani, a mancat in fiecare zi din ultimii 30 de ani la McDonald's si pare ca are o sanatate de fier. Barbatul, Dennis Rosinlof, spune ca mananca de zece ori pe saptamana si uneori chiar de doua ori pe zi cate un burger cu cartofi prajiti. Ia o pauza doar in zilele de duminica, atunci cand este acasa. Dar in ciuda obiceiului sau culinar, domnul Rosinlof spune ca n-a avut niciodata vreo problema de sanatate si nici nu s-a ingrasat, cantarind 75 de kilograme, la 1,82 metri inaltime, noteaza Stirile Pro Tv.