A bagat o icoana intr-un stup, dar a avut parte de o surpriza uriasa dupa cateva luni. Ce a vazut cand l-a deschis. Isidor Timinis, un apiculor foarte credincios din regiunea Kapandriti, Atena, a bagat o icoana intr-unul din stupii lui, pentru binecuvantare, acum 10 ani. Dupa un timp, omul a deshis stupul, dar a ramas uimit de ceea ce a vazut. Albinele nu au acoperit cu ceara chipul Domnului, dupa cum se poate observa in imaginile de mai jos. De atunci, apicultorul si-a facut un obicei din a introduce, in fiecare primavara, icoane in stupi. Ca prin minune, rezultatul este acelasi: icoanele nu sunt acoperite cu ceara, potrivit financiarul.ro. O alta intamplare incredibila i s-a intamplat apicultorului acum cativa ani, cand el a primit o icoana ce reprezenta dealul Golgotei cu cele trei cruci. Atunci, albinele au "brodat" cu ceara crucea talharului, in timp ce celelalte doua au ramas vizibile, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El este cel mai batran pamantean! Uite secretele care l-au ajutat sa ajunga la 111 ani. Fostul miner Arturo Licata, in varsta de 111 ani, este cel mai batran barbat din lume. Italianul a luat locul americanului de origine spaniola Salustiano "Shorty" Sanchez, care a murit recent la 112 ani. Licata a dezvaluit ca a ajuns la venerabila sa varsta datorita unui regim de viata sanatos. In fiecare zi bea un pahar de vin rosu si mananca paste. Nu se uita la televizor, dar rade si canta, asa cum a facut intreaga viata. Traieste impreuna cu fiica sa, in varsta de 59 de ani, in Enna (Sicilia). Sotia sa, Rosa, a murit in 1980. Cei doi s-au casatorit in 1929 si au avut 7 copii, anuntaClick.

A vrut sa fie sexy, insa acum regreta ca a postat poza pe Facebook! Detaliul care a facut-o de ras. Tanara probabil ca se va gandi de doua ori de acum inainte de a posta ceva pe Facebook. Ea a urcat pe reteaua de socializare poza pe care o puteti vedea mai jos. Tinand cont de pozitia in care s-a fotografiat, e clar ca a vrut sa isi puna in evidenta sanii si sa stranga cat mai multe like-uri. Doar ca nu a vazut un detaliu care i-a stricat complet imaginea. In aceeasi incapere cu ea statea pe pat un barbat care era incaltat cu niste sosete albe extrem de murdare. Toti ce care au remarcat gafa nu s-au putut abtine si au lasat o multime de comentarii rautacioase, informeazaKanalD.

Termometrul tatuaj, la fel de elastic ca pielea umana, dar precis ca o camera in infrarosu sofisticata. Oamenii de stiinta au creat un termometru care poate fi aplicat direct pe piele, la fel ca un tatuaj temporar, dar care egaleaza ca performanta cele mai sofisticate camere in infrarosu, masuratorile fiind de ordinul miimilor de grad, informeaza revista Nature Materials Noul tip de termometru, un senzor care are o grosime de doar 50 nanometri, care se prezinta sub forma unui circuit electronic cu latura de mai putin de doi centimetri, compus din senzori si rezistente miniaturale incrustate intr-o placuta de silicon microperforat, este la fel de elastic ca pielea umana. Termometrul nu este invaziv, nu provoaca transpiratie si permite pacientului sa nu resimta niciun disconfort. El functioneaza in toate circumstantele, chiar si atunci cand pacientul se misca, scrieEVZ.

Un spital din China cauta "sange de virgine". Afla de ce. Un departament de cercetare din cadrul unui spital din China a declansat o controversata campanie, lansand un apel adresat in exclusivitate femeilor virgine care sunt chemate sa doneze cate o mostra de sange. Spitalul oncologic din cadrul Universitatii Beijing a explicat ca are nevoie de esantioane de sange prelevate de la 100 de femei virgine cu varsta intre 18 si 24 de ani pentru un studiu pe care-l desfasoara asupra virusului papiloma uman (HPV), informeaza cotidianul China Daily. HPV este un virus care se transmite prin contact sexual si care poate declansa cancere de col uterin si, intr-o mai mica masura, cancere de gat. Reprezentantii spitalului sustin ca, in cautarea sangelui de la persoane virgine, mai putin susceptibile sa fie infectate cu HPV, "sunt respectate toate practicile internationale", anuntaRTV.

A incercat toata viata sa se infesteze cu HIV si nu a reusit! Ce decizie socanta a luat acest barbat. In timp ce toata omenirea este speriata de aceasta boala cumplita, Stephen Crohn, un barbat din Statele Unite, a facut tot posibilul sa contacteze virusul HIV. Omul si-a facut o injectie cu virusul HIV, dar nu a reusit sa-l contacteze deoarece un defect genetic extrem de rar l-a respins. Desi a incercat de mai multe ori sa se imbolnaveasca, Stephen a ramas perfect sanatos. El a luat aceasta decizie uimitoare dupa mai multi prieteni de-ai lui au murit din cauza acestei boli, informeazaCancan.