Ce se intampla cand un grup oameni isi masoara forta cu un tigru. Indiciu: cusca nu e complet inchisa. Imagini incredibile! O gradina zoologica ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si masura forta cu tigrii. Salbaticiunile au fost dresate sa traga de o funie, pentru ca oamenii aflati in spatele gardului sa poata vedea daca sunt mai puternici decat cele mai temute animale din jungla. Bineinteles, este nevoie de forta mai multor amatori de senzatii tari pentru a face fata puterii tigrului, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil! Masina asta are 4,8 milioane km la bord. In targurile auto din Romania multi s-au specializat in "dat inapoi" kilometrajul de la bord. Insa pentru Irvin Gordon acest lucru ar fi fost un dezastru. Si asta pentru ca barbatul din New York s-a atasat atat de mult de autoturismul sau, un Volvo P1800 din 1966, incat au devenit inseparabili. Irvin Gordon, un fost profesor in varsta de 73 de ani, detine masina cu cei mai multi kilometri la bord, 4.828.032 de kilometri in 47 de ani de folosinta. Toata viata sa, barbatul s-a plimbat in lung si-n lat, iar bijuteria lui de masina l-a ajutat sa intre in Cartea Recordurilor, anuntaClick.

S-a apropiat de un rechin si a ramas fara ce avea mai de pret. Era foarte mare, asa ca i-a fost usor. Un britanic care voia sa fotografieze rechini a avut parte de cea mai infricosatoare experienta din viata sa. Curios din fire, barbatul s-a apropiat periculos de mult de unul dintre rechini, care l-a lasat fara camera de fotografiat. Din fericire, animalul s-a multumit doar de echipamentul de 18.000 de dolari si nu s-a ostenit sa guste si carne de om. Ulterior, echipamentul de fotografiat a fost gasit la cateva sute de metri distanta, in perfecta stare. Unul dintre cei aflati in apa alaturi de scafandru au reusit sa surprinda momentul in care rechinul a plecat cu bunurile barbatului in gura, informeazaRTV.

Transformare horror! Prietenii au avut un soc cand l-au revazut: "Ti-ai distrus corpul". In dorinta de a arata mai bine, din ce in ce mai multi tineri alerg sa isi modele corpul la sala de forta. Din nefericire, un numar mare dintre ei nu stiu ca rezultatele se vad in timp, si nu sunt dispusi sa astepte. Astfel, pentru a accelera procesul de crestere al muschilor, apeleaza la steroizi. Este si cazul tanarului din pozele alaturate, care locuieste in Arabia Saudita. In doar 6 luni a ajuns de la un corp firav la unul plin de muschi. Doar ca, din cauza substantelor interzise consumate in exces, arata disproportionat. Prietenii si chiar medicii l-au avertizat ca, daca va continua in acest ritm, corpul lui va ceda. El nu vrea insa sa renunte la acest obicei, scrieKanalD.

Au crezut ca au o fantoma in casa! Ce au descoperit cand au coborat in pivnita incuiata! "Nu credeam ca e posibil asa ceva". Acest barbat a fost un coleg de locuinta atat de linistit incat chiriasii nici macar nu si-au dat seama ca locuiesc impreuna cu el! Un grup de studenti de la Universitatea de Stat din Ohio, SUA, care locuia intr-o casa in apropierea campusului, au descoperit ca sta fara sa stie impreuna cu un barbat necunoscut. Barbatul se stabilise in pivnita casei si mai urca din cand in cand in bucatarie, sa le foloseasca aparatele electrocasnice. Mark Hartman, unul dintre studenti, a declarat ca obisnuia sa glumeasca impreuna cu colegii lui ca au "o fantoma", dupa ce au inceput sa gaseasca dulapuri si sertare lasate deschise. In plus, cineva le folosea aragazul si cuptorul cu microunde, anuntaCancan.

Cum a reusit sa castige un milion de dolari, dupa ce si-a facut curat in masina. Un barbat din Chicago a castigat un milion de dolari, dupa ce si-a facut curat in masina. Minat de dorinta de a-si face curat in masina, Giuseppe Anelli a descoperit in torpedoul masinii un bilet la loterie cumparat in urma cu doua luni. Cand s-a uitat mai bine pe acesta, barbatul a constat ca este fericitul castigator al premiului de un milion de dolari. Cu banii castigati, Anelli sustine ca intentioneaza sa-si achite casa, iar o parte sa-i ofere sotiei sale pentru studiile celor trei copiii. Barbatul cumparase biletul castigator de la o benzinarie din suburbia Chicago, careia intentioneaza sa-i ofere 10.000 de dolari din premiul castigat, informeazaClick.