Un american a fost arestat dupa ce a incercat sa-si exorcizeze iubita de 80 de ani. Un american in varsta de 54 de ani a fost arestat dupa ce a incercat sa-si exorcizeze iubita in varsta de 80 de ani. Mai mult, acesta a sechestrat-o timp de doua zile, fiind in stare de ebrietate si incercand sa o exorcizeze, potrivit Daily Mail. David Edward Benes nu se afla la prima problema cu legea, mai fiind arestat anterior. Cei doi locuiau impreuna de trei ani. La momentul sosirii, politistii au gasit-o pe femeie cu vanatai si zgarieturi pe maini, in timp ce barbatul era prea beat pentru a putea vorbi. Benes a pretins ca nu-si aminteste aproape nimic si ca femeia a fost cea care a lovit prima, conform stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a ingropat limuzina sa o conduca si pe lumea cealalta. Are toate bogatiile la care cineva ar putea sa viseze! Contele Chiquinho Scarpa vrea insa sa se asigure ca le va avea si dupa moarte. Acesta este motivul pentru care a decis sa-si ingroape limuzina. A mostenit de la tatal sau, contele italian Francisco Scarpa, o avere impresionanta de 350.000.000 de dolari si un titlu nobiliar. Chiquinho Scarpa, in varsta de 62 de ani, se gandeste insa deja la viata de apoi, dupa ce a fost la un pas de moarte in 2009, cand a fost in coma 63 de zile de la un virus care a ucis multe persoane, scrie Click.

O fata de 13 ani a locuit cateva luni intr-un aeroport dupa ce a pacalit pe toata lumea. O adolescenta orfana, in varsta de 13 ani, a reusit sa locuiasca doua luni intr-un aeroport, dupa ce a fugit de la parintii sai adoptivi pentru a fi mai aproape de marea sa pasiune, avioanele. Astfel, dupa ce si-a cumparat mai multe uniforme de insotitoare de zbor, tanara stat in aeroport, pana a fost luata de politie. Cu toate ca are doar 13 ani, Luo Siqi, o orfana din China, a reusit sa locuiasca in aeroportul Guangzhou Baiyun International, din provincia Guangdong, timp de doua luni, pacalind paznicii inca din luna iulie, noteaza rtv.net.

Vecinii n-au mai suportat si au dat-o in judecata."Face asta in fiecare zi cu sotul ei. Nu se poate". Vecinii unei femei din Marea Britanie au ajuns la disperare, din cauza comportamentului acesteia. Au dat-o in judecata, iar acum ea risca sa stea la inchisoare chiar si 5 ani. Julie Griffiths, de 43 de ani, a transformat intr-un adevarat calvar viata vecinilor ei din Talke, Newcastle-under-Lyme, Staffordshire. Acestia au dat-o in judecata pentru tulburarea linistii publice. Ei spun ca in fiecare zi femeia se cearta cu sotul ei atat de tare incat ei nu se puteau odihni. In urma reclamatiilor, autoritatile am amplasat in zona aparate care monitorizeaza zgomotul, anunta stirileprotv.ro

Moment socant la o nunta! A venit cu testicolul taiat, in mana. Un cuplu din Anglia a fost nevoita sa-si amane nunta din cauza unui incident mai putin placut. In timp ce-si faceau juramintele de iubire in fata lui Dumnezeu, un barbat plin de sange a intrat in biserica. Nuntasii au constatat cu stupefactie faptul ca barbatul tinea in mana unul dintre testicule, pe care si le taiase. "Cand am intrat in biserica, am vazut o bucata de carne pe podea. Initial am crezut ca este o bucata din bratul sau, insa am constatat cu stupoare ca era unul dintre testiculele lui.", a declarat un martor. Mirii au decis ca acest incident sa nu le strice cea mai frumoasa zi din viata. Dupa ce barbatul a fost scos din biserica barbatul, tinerii indragostiti si-au continuat ceremonia asa cum planuisera, anunta Click.