S-a inventat cocktailul cu sperma umana! Cu siguranta, aceasta licoare trebuie consumata numai acasa! Si asta nu doar pentru ca americanul Paul "Fotie" Photenhauer, inventatorul cocktailului intitulat Semenology, recomanda ca "sucul dragostei" sa fie proaspat, ci si pentru ca e foarte bine ca cel care consuma bautura sa-i cunoasca... provenienta. Photenhauer a lansat o carte pe care o vinde cu 22,95 de dolari (75 de lei) in care adauga "ingredientul magic" in cateva cocktailuri consacrate: Cosmopolitan, Sex on the beach, Long Island si chiar Dry Brandy. Autorul recomanda produsul spunand ca "nimic nu se compara cu gustul laptelui de prostata intr-o bautura fina". Bleah, ar spune alti autori, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Suverana Marii Britanii, Elisabeta a II-a, ofera un job de vis! Angajeaza ceasornicar pentru 30.000 de lire. Regina Marii Britanii a dat anunt ca angajeaza un specialist care sa aiba grija de cele 1.000 de ceasuri ale sale. Iar remuneratia pare sa fie pe masura, cel ales pentru acest post primind un salariu de nu mai putin de 30.000 de lire sterline pe luna. Palatul Buckingham cauta ceasornicar pentru regina. Pentru un salariu de 30.000 de lire sterline, angajatul va trebui sa locuiasca la palat si sa se ocupe de curatarea, repararea si buna functionare a tuturor ceasurilor din toate resedintele regale, de la cele de buzunar pana la cele de perete. In anunt se precizeaza ca persoanele interesate trebuie sa aiba abilitatea de a lucra cu termene de predare stricte si sa aiba grija ca toate cele 1.000 de ceasuri sa fie mereu potrivite. "Desi va locui la Palatul Buckingham, ceasornicarul va fi nevoit sa mearga la toate resedintele regale", a declarat un angajat de la palat, anuntaLibertatea.

Sexy? "Fata" asta are 76 de ani! Se zice ca sportul intinereste! Ernestine Shepherd, insa, pare sa fi oprit timpul in loc. Cate femei se pot lauda cu un trup ca acesta la varsta ei? Mai mult, cate femei sunt agatate de tineri pe strada si invitate la un suc la... 76 de ani? Ei bine, de aceea, Ernestine Shepherd este un veritabil fenomen! Are 76 de ani si din 2010 detine titlul mondial de cea mai in varsta culturista din lume. Americanca din Baltimore a fost fotomodel in tinerete si, la 56 de ani, nemultumita de urmele pe care varsta le lasase pe trupul sau, s-a apucat de culturism impreuna cu sora ei, informeazaClick.

Tot orasul a ras de el! De ce a putut fi in stare un barbat prins cu o alta femeie! Asta e culmea prostiei. Pentru ca iubita lui nu se afla acasa, barbatul a chemat acasa o femeie pe care a agatat-o pe internet, insa a fost prins cu mata in sac. Ce a putut sa faca apoi a starnit hohote de ras. Kevin Gablor, de 24 de ani, din Colorado, a profitat de faptul ca e singur si s-a gandit sa se distreze in compania altei domnisoare. DIn pacate pentru el, iubita lui a venit mai devreme acasa si l-a prins cu femeia. Pentru a iesi din situatia nedorita, tanarul i-a spus parteneri sale ca femeia este o hoata si a chemat politia pentru asta. Pana la urma, Kevin a fost demaschat si s-a ales cu o amenda pentru alarma falsa, dar si cu o despartire. Cu siguranta cele doua femei au ramas socate cand au aflat adevarul despre identitatea lui, scrieCancan.

Sapte milioane de litri de bere la Oktoberfest. Cea de-a 180-a editie a Oktoberfest, manifestare populara uriasa care asteapta peste sase milioane de amatori de bere, s-a deschis sambata, la Munchen. Primarul metropolei bavareze, Christian Ude, a inaugurat festivitatile in conformitate cu traditia, strigand "O'Zapft is" ("Butoiul a fost desfacut"). Astfel, berea a inceput sa curga in valuri si gratarele sa sfaraie. Fiindca este cea mai mare sarbatoare de acest gen din lume, cifrele sunt si ele pe masura: organizatorii se asteapta ca vizitatorii sa bea peste sapte milioane de litri de bere si sa consume sute de vitei la protap, anuntaLibertatea.

12 pompieri s-au chinuit sa ii scoata fundul blocat intr-un leagan pentru copii. Trei masini de pompieri au fost mobilizate pentru a "salva" o adolescenta blocata intr-un leagan pentru copii. Tanara a reusit sa se aseze intr-un leagan amplasat intr-un parc din nordul Londrei, dar n-a mai reusit sa se ridice din el, asa ca a fost nevoita sa cheme ajutor. N-a avut de ales si a apelat la ajutorul pompierilor, care au venit in numar foarte mare. 12 agenti s-au deplasat la fata locului si s-au chinuit sa-i "elibereze" fundul timp de minute bune. In cele din urma, au taiat cadrul leaganului. "Se tinea cu mainile de cap, era jenata. Toata familia o filma si prietenii radeau de ea. Nu era ranita, doar foarte jenata de intamplare", a povestit un martor. Reprezentatii autoritatilor au declarat ca numarul mare de pompieri se explica prin faptul ca, initial, nu s-a stiut despre ce situatie e vorba. "Am inteles ca e vorba de un copil, asa ca am actionat in forta, pentru ca noi luam in serios orice are legatura cu copiii", informeazaClick.