La 73 de ani, da din fund mai ceva ca Miley Cyrus! A batut recordul mondial. Numele ei este Joan Wind si a participat la un eveniment care a ramas in Cartea Recordurilor, ce s-a desfasurat in New York. Acolo, 357 de oameni s-au adunat pentru a efectua un dans devenit faimos la nivel mondial dupa ce Miley Cyrus l-a executat atat de rau incat a fost vehement criticata, intitulat twerking. Joan Wind se afla in zona din inamplare, era la cumparaturi iar in momentul in care a vazut sutele de oameni dansand nebuneste nu a mai stat pe ganduri si a inceput sa se miste. "Am vazut dansul acesta acum ceva vreme, dar nu am crezut niciodata ca as fi fost in stare sa-l fac", a declarat Wind, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O lume SF chiar pe Pamant: Insula Socotra, unde plantele au milioane de ani. Insula Socotra este casa a peste 800 de specii rare de plante si de animale, o treime din ele fiind unice in lume. Ea se afla in Oceanul Indian, la circa 250km departare de Somalia si 340km de Yemen, si are plaje nisipoase, dar si munti maiestuosi si pesteri de calcar. Cea mai mare parte a ei, insa, este foarte uscata, din cauza secetei, acest lucru ducand la aparitia unor plante care arata bizar. Copacii si celelalte plante de pe insula au evoluat astfel incat sa poata supravietui in climatul ostil, iar unele dintre ele au chiar 20 de milioane vechime. Doar Hawaii, Noua Caledonie si Insulele Galapagos au mai multe specii endemice de plante decat Socotra, potrivit unui studiu al Centre for Middle Eastern Plants. 305 din cele 825 de specii de plante de pe insula Socotra nu se mai regasesc in alte zone ale lumii, anuntaRTV.

Un politician celebru s-a pozat gol si a pus din greseala imaginile pe Facebook. Richard Barnes, fost viceprimar al Londrei si membru de baza al Partidului Conservator, a postat din greseala pe Facebook mai multe poze cu el in fundul gol. Se pare ca gafa a fost posibila pentru ca parlamentarul avea o setare automata de upload pentru fiecare fotografie realizata cu telefonul. Desi le-a sters dupa doar cateva minute, imaginile fac acum inconjurul internetului. Richard Barnes a recunoscut in urma cu cativa ani ca este homosexual, dar a devenit celebru dupa ce a starnit oprobiul public din cauza unei glume rasiste spuse in public in 2011, informeazaClick.

S-au facut de ras in intreaga lume! Doi tineri au fost surprinsi intr-o situatie jenanta. Nu le-a mai ajuns dormitorul! Doi tineri au experimentat senzatii tari in masina. Ceea ce este si mai de domeniul cascadoriilor, este faptul ca vehiculul era in mers. Tanarul tinea volanul cu o mana sau deloc, uneori, in timp ce partenera lui era deasupra. Nimic nu i-a oprit de la o partida fierbinte de amor, in vazul lumii, pe autostrada. O tanara a reusit sa surprinda momentul jenant, insa nici atunci cei doi nu s-au rusinat, ci au continuat mai departe sa isi vada de treaba si sa obtina placere maxima dintr-o cursa plina de adrenalina, scrieKanalD.

Toata lumea a ramas socata! Ce a facut acest sportiv la controlul antidopind cu un penis fals: "Mi-ar placea sa fiu singur". Atletul italian Devis Licciardi face obiectul unei proceduri a agentiei antidoping, dupa ce incercat sa foloseasca un penis fals pentru a trisa la un test antidoping. Dupa campionatul Italiei la 10 km, sambata, la Molfetta, atletul a trecut sa mearga la testul antidoping pentru un control urinar: "Mi-ar placea sa fiu singur", i-a spus el agentului care il supraveghea. Insa acesta nu l-a lasat, precizand ca regulamentul prevede sa fie alaturi de sportiv, si astfel a descoperit stratagema atletului: Licciardi, in varsta de 27 de ani, incerca sa foloseasca un penis fals, ascuns in lenjerie, pentru a furniza un esantion de urina "curata", potrivit gazzetta.it, citat de Mediafax. Licciardi urmeaza sa fie audiat de un anchetator al Comitetului Olimpic Italian, el riscand doi ani de suspendare, anuntaCancan.

Scuipi pe jos in Londra? Nu o sa crezi ce amenda poti sa iei! O noua lege intrata in vigoare in Londra are efecte crunte asupra acelora care sunt atat de prost crescuti incat sa scuipe pe jos. Astfel, potrivit legii respective, cei care sunt prinsi scuipand pe strada risca amenzi usturatoare si deja doi barbati s-au trezit cu mai bine de 600 de Lire Sterline lipsa, impreuna. Cei doi barbati au fost amendati in luna februarie a acestui an, dar au ales sa actioneze in instanta ca sa nu plateasca. Dupa ce au pierdut procesul, s-au trezit ca sunt nevoiti sa plateasca 300 de Lire Sterline fiecare pentru ceea ce au facut. Legea a fost data in vigoare in Londra dupa ce nenumarate persoane s-au plans de faptul ca din ce in ce mai multi oameni scuipa pe strada, informeazaClick.