Un belgian a fost eutanasiat dupa o operatie de schimbare de sex esuata. Un belgian in varsta de 44 de ani a fost eutanasiat, luni, dupa ce medicul a apreciat ca suferintele sale fizice, rezultate in urma unei operatii de schimbare de sex esuate, au devenit "insuportabile", a anuntat marti presa belgiana. Nathan Verhelst a murit intr-un spital din Bruxelles, inconjurat de mai multi prieteni, la sfarsitul unei lungi proceduri in vederea obtinerii acordului lumii medicale intr-o tara, Belgia, unde eutanasia este legala din 2002. "A murit impacat", a declarat medicul care l-a asistat, Wim Distlemans, de la spitalul universitar flamand VUB. Toate conditiile efectuarii eutanasiei au fost intrunite, pacientul reusind, "in acest caz, sa vorbeasca clar despre suferintele sale fizice insuportabile", a precizat el pentru cotidianul Het Laaste Nieuws, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

La fabrica de copii s-a produs "marfa" de un miliard de dolari! Dai 6.500 de dolari si pregatesti un cadou frumos pentru mama-purtatoare si gata. Peste noua luni pleci acasa din centrul medical din Anand, India, cu bebelusul in brate. Cam asa stau lucrurile la "fabrica de copii", unde anual vin pe lume peste 3.000 de copii "la comanda". Clinica Akanksha din localitatea Anand, statul Gujarat, se lauda cu cel mai mare numar de mame-purtatoare din intreaga Indie. Numai anul trecut a avut incasari de peste 400 de milioane de dolari, dupa ce a "livrat" peste 3.000 de bebelusi produsi in vitro. In ciuda legislatiei restrictive pentru populatia musulmana din India, in zonele populate de hindusi aceasta afacere s-a dezvoltat bine, anuntaClick.

Socant: Gravida in opt luni, ridica haltere. O americanca de 35 de ani, gravida in opt luni a starnit controverse puternice dupa ce a postat pe Facebook fotografii la sala, ridicand greutati cu burta la gura. Tu ce parere ai de gravida in opt luni care ridica haltere? Fiind gravida in peste opt luni, Lea-Ann Ellison, de 35 de ani din Los Angeles a starnit una devarat scandal pe Internet si in presa americana. Femeia a postat pe profilul personal de Facebook un album de fotografii in care apare ridicand haltere si alte greutati, in ciuda faptului ca mai are putin si naste. Publicul si medicii s-au impartit in doua tabere: cei care o admira si spun ca sportul este sanatos si chiar ajuta la oxigenarea sangelui si la tonifierea muschilor, care se refac astfel mai usor dupa sarcina si cei care sunt oripilati ca o femeie gravida in opt luni se apuca sa puna in pericol sanatatea ei si a copilului doar pentru a ramane in forma, informeazaLibertatea.

Papusa Barbie va intra in anonimat! Cum arata cea mai buna prietena a ei! Frumusetea blondei este ireala. Valeria Lukyanova, cunoscuta in toata lumea drept "Papusa Barbie umana", risca sa fie detronata chiar de catre o buna prietena de-a ei. Tanara blondina si-a postat pe Facebook cateva imagini in care apare cu o prietena care ii seamana leit. Fata, la fel de slaba si de blonda, se machiaza la fel ca si Valeria, iar asemanarea dintre ele este izbitoare. Totusi, prietenii virtuali par sa fie mai incantati de noua "papusa", deoarece aceasta a primit nenumarate laude pe reteaua de socializare, scrieCancan.

Pasionat de innot? Au aparut castile subacvatice. Inotul si muzica te relaxeaza, insa pana acum erai nevoit sa le faci separat? De acum nu va mai fi o problema deoarece au fost inventate castile subacvatize. Castile subacvatice sunt una dintre cele mai noi inventii si permit innotatorilor sa asculte muzica. Acestea conduc sunetul prin oase pana la craniu. Noile casti transmit undele sonore prin pometi si fac ca sunetele sa fie auzite de innotatori. Dispozitivul imita modul in care comunica delfinii prin intermediul undelor sonore. Castile rezistente la apa au la baza un alt dispozitiv inventat in 1970 care transmitea muzica prin clavicula si avea la baza acelasi sistem, anuntaClick.

Adoarme de 30 de ori pe zi. Chloe Glasson , o fetita de 14 ani, din Scotia, a devenit narcoleptica in urma unui vaccin impotriva gripei porcine. Adolescenta a ajuns sa adoarma de 25 si chiar 30 de ori pe zi, dupa ce in noiembrie 2009 a facut vaccinul Pandemrix impotriva virusului AH1N1, care i-a declansat "boala somnului", intr-o forma extrem de grava. Familia fetei vrea acum sa dea guvernul in judecata si cere daune in valoare de 120.000 de lire sterline. "E extrem de stanjenitor cand oamenii ma vad cum adorm in public si gandesc despre mine ca sunt beata sau drogata", a declarat Chloe, care nu poate sa inoate, sa faca baie sau sa mearga cu mijloacele de transport fara sa fie supravegheata, informeazaLibertatea.