Roman arestat pentru jaf de 1.000.000 euro la Paris. Tanarul de 24 de ani si banda din care facea parte au pradat in plina zi un magazin de bijuterii de lux. Teroare in capitala Frantei! Un roman si banda sa au furat vineri ceasuri de lux in valoare de peste 1 milion de euro dintr-un magazin de bijuterii din centrul orasului. Aproape nu e saptamana fara jaf la Paris, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Google vrea sa ne faca nemuritori. Gigantul IT investeste intr-o companie care cauta solutii de prelungire a vietii si prevenire a imbatranirii. "Cum putem invinge moartea?" este o intrebare veche de cand lumea. Cei de la Google si-au propus si ei sa incerce sa gaseasca un raspuns, prin infiintarea companiei medicale Calico, scrie CNN. Misiunea de baza a Calico, compania medicala a carei inaugurare a fost anuntata de Google luna trecuta, este evitarea imbatranirii si prelungirea vietii, anunta Incont.ro.

Au facut sex in cel mai periculos loc de pe Pamant, iar finalul a fost tragic! Ce au patit amorezii. Doi tineri au ales sa faca sex in cel mai periculos loc, iar urmarile au fost tragice. Focul pasiunii i-a prin pe cei doi chiar pe o cale ferata. ''In timp ce ne intorceam de la niste prieteni, prietena mea si cu mine nu am putut rezista naturii noastre pasionale si nu am mai putut evita dorinta de a experimenta acele trairi in apropierea unei cai ferate'', a spus barbatul de 41 de ani. Continuarea in Cancan.

O tanara sustine ca a fost concediata pentru ca a pozat in revista Playboy. Jessica Zelinske, o tanara mamica din Minessota, sustine ca a fost concediata, dupa ce a pozat pentru revista Playboy. Jessica a aparut in editia Hot Housewives lansata de Playboy, motiv pentru care a fost data afara de la locul de munca pe care il avea la firma de telecomunicatii Charter Media. Tanara spune ca fostul ei sef a fost de acord ca ea sa pozeze nud in revista care prezenta "mamici si neveste sexy", potrivit Stirile Pro Tv.

O americanca vrea sa-si faca sanii de 19 kg! Lacey Wildd, o femeie de 45 de ani din SUA, mama a sase copii si detinatoarea unor sani care cantaresc 9,5 kilograme, vrea sa isi mareasca implanturile de silicon si sa aiba cel mai mare bust din lume, chiar daca isi risca viata. Lacey a facut pana acum 12 operatii estetice, iar medicii i-au spus ca a 13-a ar putea sa ii fie fatala. Femeia nu vrea insa sa accepte acest lucru si doreste sa isi indeplineasca visul cu orice risc: sa aiba cei mai mari sani siliconati din lume. Continuarea in Libertatea.

Condamnati la 2000 de lovituri de bici si inchisoare pentru ca au dansat goi in public. 4 barbati din Arabia Saudita acuzati ca au dansat dezbracati pe acoperisul unei masini si au postat clipul online au fost condamnati la 10 ani de inchisoare si 2000 de lovituri de bici. Verdictul a fost dat de un tribunal din Buraidah, Arabia Saudita, relateaza Stirile Pro Tv.