Prajituri horror! Ce le-a putut trece prin cap unor cofetari englezi. Poate ca pare ciudat, dar o cofetarie din Londra vrea sa le intoarca stomacul pe dos clientilor. Proprietarii Eat Your Heart Out ofera consumatorilor cele mai ingrozitoare dulciuri din lume. Cofetarii au creat mai multe prajituri care imita rani, cusaturi si chiar bucati ciopartite ale corpului uman realizate din ciocolata si umplute cu rom. Iar ciudateniile nu se opresc aici. Una dintre prpjituri are forma unui monstru marin cu o suta de dinti din ciocolata, iar alta este o briosa plina cu viermi cu gust de mango, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat s-a dezbracat in aeroport! A decis sa-si faca nevoile in fata lumii. Un barbat a reusit sa socheze pe toata lumea dupa ce s-a dezbracat copmplet si a vrut sa-si faca nevoile in aeroport. Persoana in cauza se intorcea cu avionul din Malta, iar cand a ajuns in Manchester a facut spectacol. El a fost coborat cu forta din aeronava, caci consumase prea mult alcool si devenise agresiv. Cand a coborat din avion, barbatul s-a dezbracat complet, iar la un moment dat a vrut sa-si faca nevoile chiar pe pista. Femeia care l-a insotit pe teribilist l-a plesnit pentru a-si reveni, insa nu a reusit sa-l cuminteasca. Un echipaj de paza a intervenit si l-a electroculat. In cele din urma, barbatul a fost penalizat, anuntaCancan.

Nu e niciun trucaj! Toti au incremenit cand si-au dat seama ca au pozat o stafie. Cativa tineri se aflau la o aniversare a unei tinere din cercul lor de prieteni. Toti s-au distrat, s-au amuzat si a venit timpul sa isi faca cateva poze ca amintire. Insa toata lumea a ramas muta de uimire cand a vazut ca intre cei prezenti in poza si-a mai facut aparitia o lata persoana. Acel chip insa nu era prezent in momentul cand s-a facut poza, si toata lumea a incremenit cand si-a dat seama ca o stafie isi facuse aparitia printre ei. Multi au crezut ca este vorba de photoshop, insa cei care au facut poza s-au dus la un specialist care le-a validat autenticitatatea fotografiei, informeazaKanalD.

Amenda uriasa primita de un cuplu dupa ce si-a facut de cap intr-o masina: Vezi cate salarii au de plata. Un cuplu venezuelean a primit o amenda de 1.000 de euro, la sfarsitul unei proceduri judiciare de 11 luni, pentru ca a intretinut relatii sexuale in masina, a informat marti parchetul venezuelean. Totul a inceput in noiembrie 2012, atunci cand "membri ai politiei municipale din Cabimas au observat miscari suspecte intr-un vehicul cu geamuri fumurii" stationat intr-un parc din aceasta localitate din statul Zulia (nord-vest), a informat parchetul intr-un comunicat. "Agentii au inspectat masina si au observat un cuplu care comitea acte indecente", iar cei doi au fost prinsi "in flagrant delict", conform actului acuzarii, scrieRTV.

Acestia sunt cei mai scumpi pantofi din lume. De ce valoreaza 83.000 de euro. O casa de bijuterii din Marea Britanie a creat cei mai scumpi pantofi din lume. La pretul de 70.000 de lire, pantofii cu toc cui sunt realizati din platina si sunt semnati de designerul Christopher Shellis, fondatorul casei House of Borgezie. Fiecare pereche a necesitat o mie de ore de lucru si vine cu un certificate de garantie pentru o mie de ani. "A durat patru ani sa ii fac pe toti. Platina trebuie incalzita pana la 1,200 de grade Celsius pentru a fi topita si pusa in forme", a declarat britanicul. Nu e prima data cand Shellis se aventureaza in a crea pantofi extravaganti. El a mai realizat o pereche din aur si diamante, in 2010, care valorau 100.000 de lire. Printre clientii designerului se afla si Kate Middleton, pentru care a creat un pandantiv de argint in forma de future si o bratara similara, anuntaClick.