O femeie a trait zeci de ani intr-un tub care o ajuta sa respire. O americanca a trait peste 60 de ani intr-un tub de doi metri care respira pentru ea, dupa ce s-a imbolnavit de poliomielita. Medicii i-au pus diagnosticul crunt la varsta de 11 ani, la scurt timp dupa moartea fratelui sau din cauza aceleiasi boli. "Oamenii, in general, chiar si eu credeam ca nu le voi supravietui parintilor mei. Doctorii mi-au dat un an de viata dupa diagnostic, dar iata-ma aici, dupa mult timp. Si totul datorita plamanului de fier", marturisea Martha Mason intr-o carte pe care a reusit sa o scrie cu ajutorul unui program de recunoastere a vocii, noteaza EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Incredibil! Chinezoaica asta se dezbraca complet prin tot Shanghai-ul! O femeie cu obiceiul de a se dezbaca complet si de a se fotografia noaptea in locuri publice inm Shanghai a pus pe jar autoritatile chineze. De cateva saptamani, femeia este vazuta in diferite parti din centru orasului unde se dezbraca complet si apoi se fotografiaza. Politia a inceput sa o caute, in urma numeroaselor alerte, insa deocamdata un au reusit sa o aresteze, informeaza Click.

Cum sa ramai goala intr-o emisiune TV? Blonda din imagini a trait rusinea vietii ei. Invitata intr-o emsiune TV, o blondina a trait unul dintre cele mai stanjenitoare momente ale vietii ei, din cauza ca a fost vazuta aproape goala de catre o tara intreaga. La situatia extrem de jenanta s-a ajuns dupa ce aceasta a fost victima unui conflict verbal cu unul dintre invitatii prezenti in platou, un barbat foarte decis si iute la manie. Nu stim exact ce i-a spus femeia, dar barbatul a fost foarte afectat de replicile ei, dovada fiind reactia care a lasat asistenta cu gura cascata. Profitand de faptul ca blonda se intorsese cu spatele la el, invitatul s-a ridicat de pe scaun si i-a rupt acesteia rochita, scrie Libertatea.

La intoarcerea din luna de miere, un barbat si-a uitat sotia la benzinarie. Cum a reactionat femeia. Casnicia nu a inceput prea bine pentru un cuplu din Germania. Mirele a oprit la o benzinarie langa orasul Bad Hersfeld, sa faca plinul la masina. Cei doi, proaspat casatoriti, tocmai se intorceau din Franta, unde fusesera in luna de miere. Dupa ce a platit benzina, mirele a plecat mai departe spre casa si si-a uitat acolo sotia. Barbatul a observat abia dupa cateva ore ca sotia lui nu se mai afla langa el in masina. Incidentul a avut loc pentru ca mireasa, care dormea pe bancheta din spate, s-a trezit si s-a dus la toaleta in timp ce sotul ei platea benzina si nu a observat ca ea iesise din masina, anunta stirileprotv.ro

Superinventiile care vor schimba istoria omenirii. Mai multe inventii menite sa ne usureze viata se bat pentru un premiu de 30.000 de lire de Marea Britanie. 20 de creatii, de la dispositive care trebuie sa faca oamenii mai puternici la inventii care reduc nivelul de poluare fonica, sunt incrise in competitia pentru premiul James Dyson, care recunoaste idei cu potentialul de schimba lumea. Un grup de ingineri din Canada au creat un dispozitiv robotic care inlocuieste coaserea manuala in timpul operatiilor si face interventiile mai scurte. Niste ingineri din America au realizat un brat mechanic care poate fi folosit de muncitorii care ridica greutati. Continuarea in Click.

Otzi, preistoricul "Om al gheturilor", are rude in viata! Oamenii de stiinta austrieci au identificat nu mai putin de 19 descendenti ai lui Otzi, omul preistoric a carui mumie inghetata, veche de 5.300 de ani, a fost gasita in 1991 in Alpi. Analizand ADN-ul extras din cca. 3.700 de probe de sange de la locuitori ai Tirolului, cercetatorii de la Institutul de Medicina Legala al Universitatii de Medicina din Innsbruck, Austria, au detectat, la 19 dintre persoane, o anumita mutatie pe care o avea si Otzi si care a dus la concluzia ca acesti 19 indivizi sunt inruditi cu "Omul gheturilor" decedat in urma cu peste 5.000 de ani. Specialistii cred ca aceesi mutatie ar mai putea fi intalnita in zona Engadine din Elvetia si in Tirolul de Sud (Italia) si intentioneaza sa isi continue cercetarile alaturi de experti din italieni si elvetieni, scrie descopera.ro