Romanul care vrea sa plece definitiv pe Marte. George Valentin Hruby este unul dintre romanii care s-au inscris in programul Mars One de colonizare a planetei Marte. Romanul stabilit in Italia spera ca pe "planeta rosie" sa nu mai intalneasca atat de multa rautate si ura ca pe Pamant. Candidatul nu este speriat de faptul ca odata ajuns pe Marte nu mai exista cale de intoarcere pe pamant. El se declara fascinat de aceasta experienta si spune ca de-abia asteapta sa descopere forme de viata pe planeta necolonizata, anunta Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cu siguranta nu ai mai vazut ceva mai infiorator! Ea nu s-a epilat niciodata pe picioare! Incredibil cat de mare are parul. Cand e vorba de femei, barbatii le vor in mod cert epilate, deoarece multi dintre ei nu suporta sa puna mana pe o domnisoara cu prea mult par pe corp. Tanara din imagine a uimit pe toata lumea cu o fotografie postata pe internet. ea a ajuns de rasul lumii dupa ce si-a dezvauit secretul. Domnisoarei nu i-a prea placut sa se epileze pe picioare, iar drept dovada stau imaginile cu ea in stare naturala. Bruneta este foarte dotata la capitolul par, insa nu vorbim de cel din cap, ci la cel de pe picioare, scrie Cancan.

Americanul care este campion la jocuri video, desi nu are maini. "Este un jucator excelent". Un american in varsta de 23 de ani reprezinta o adevarata sursa de inspiratie pentru milioane de gameri din toata lumea. Michel Olson este unul dintre cei mai buni gameri, castigand mai multe competitii de jocuri video in ultimii 12 ani, potrivit Daily Mail. Totusi, exista un lucru care-l face pe Michel complet diferit fata de restul gamerilor. Americanul nu are brate sau maini si se joaca cu ajutorul unei tastaturi si a unui mouse special facute pentru el. Continuarea pe Stirile Pro Tv.

Cand a vazut-o cat de mare e, a ramas socata. Multe femei de pe plaja au pus mana pe ea. Un filmulet face ravagii pe Internet, pentru ca este "ajutat" si de subiect: marimea mult discutata si in randul femeilor, dar si in randul barbatilor. Sub pretextul ca aduc la mal un om ce era aproape de innec, echipa unei emisiuni bazata pe camera ascunsa a pus la cale o farsa de zile mari femeilor aflate pe o plaja. Au gasit un barbat gata sa joace acest rol foarte amuzant, i-au atasat de pantalonii scurti ceva ce aducea cu un penis urias aflat in erectie si au dat drumul la treaba. Cum era lasat langa victimele pacalelii, barbatul crea uimire prin aparitia sa socanta, dar mai ales datorita ultra dotarii daruite de la mama natura. Dupa ce isi mai reveneau din soc, femeile nu rezistau tentatiei si atingeau grozavia, scrie Libertatea.

A venit toamna! Poftiti la o baie in vin. Dai 2.500 $ si faci vinoterapie in statiunea japoneza Kowakien Yunessun. Un tratament spa pentru toamna, la baile termale cu vin din Yunessun, Japonia e alegerea perfecta. Pentru 2.500 $ (8.247 lei), zbori pana in Japonia te poti rasfata regeste in licoarea mult iubita. Toamna si-a intrat in drepturi, iar vremea rece ti-a afectat sanatatea? O zi de relaxare la spa e mai mult decat binevenita. Si nu oriunde, ci in bai termale cu vin rosu frantuzesc, de cea mai buna calitate. Continuarea in Click.

Studiu: Unele specii de marsupiali mor din cauza sesiunilor de pana la 14 ore de sex. Un nou studiu arata ca masculii unor specii de marsupiali, printre care specia Antechnius, mor din cauza sesiunilor prea lungi de sex. Oamenii de stiinta spun ca masculii Antechnius mor in numar mare dupa ce se imperecheaza cu cat de multe femele pot, sesiunile de sex putand si o durata de 14 ore. Marsupialii, care sunt asemanatori cu banalii soareci, au o durata de viata de doar un an, iar in ultimele doua saptamani de viata fac atat de mult sex incat isi pierd blana si sufera hemoragii interne, ajungand la deces, potrivit Stirile Pro Tv.