Asta e motiv de divort! Greseala de nepermis pe care a facut-o un barbat in luna de miere. Un barbat din Germania poate primi cu usurinta titlul de cel mai aurit reprezentat al sexului masculin din istorie. Barbatul si sotia acestuia se intorceau din luna de miere pe o autostrada cand tanara lui a coborat la o benzinarie. Proaspatul mire nu numai ca nu si-a dat seama ca femeia lipseste, dar a si condus ore bune pana a realizat greseala pe care a facut-o. Potrivit politistilor germani cei doi se intorceau din Franta. Se pare ca tanara dormea pe scaunul din spate atunci cand proaspetii insuratei au ajuns la benzinerie. Aceasta ar fi explicatia la toata acesta povestea de-a rasul plansul. Dupa doua ore, barbatul a sunat la politie, iar autoritatile i-au spus ca femeia astepta linistita ca acesta sa se intoarca, scrieCancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Sfarsitul lumii va fi la 16 martie 2880? Cercetatorii americani au calculat ca un asteroid urias ar putea sa intre in coliziune cu planeta noastra la viteza de 61.155 kilometri pe ora, potrivit "Daily Mail". Impactul ar avea loc la 16 martie 2880. Asta inseamna ca sfarsitul lumii este mai aproape decat s-a crezut? Cercetatorii de la NASA precizeaza ca asteroidul 1950 are 0,3% sanse de a lovi pamantul peste 867 de ani. Acesta reprezinta un risc cu 50% mai mare decat l-au reprezentat vreodata alti asteroizi pentru Terra. Daca acel corp ceresc va lovi planeta noastra, ar face-o cu o forta de 44.800 de megatone de TNT (trinitrotoluen), ceea ce ar fi nimicitor. Dar expertii spun ca, totusi, nu trebuie sa ne temem, anuntaClick.

Politia este in cautarea nudistei misterioase: Se dezbraca in vazul lumii si posteaza fotografiile pe net. Autoritatile din Shanghai sunt disperate. O tanara se dezbraca in mijlocul noptii si se fotografiaza nud in cele mai bizare locuri. Cu toate acestea, nimeni nu o denunta, gestul ei fiind considerat unul inedit si plin de intelesuri. Astfel, sub nuditatea gratuita se ascunde libertatea absoluta. Politia chineza se afla in cautarea unei tinere care incalca legea si se dezbraca in public, in cele mai inedite locuri. Cu toate acestea, se pare ca nimeni nu o denunta. Potrivit Daily Mail, imaginile femeii sunt postate de saptamani bune pe internet, dar politia inca nu a reusit sa descopere indentitatea nudistei. Prima oara, ea a aparut nud pe o strada aglomerata, in timp ce oamenii se uitau la ea si a continuat aceasta serie in diferite puncte de interes ale orasului Shanghai. Politia a lansat o adevarata vanatoare, considerand ca incalca normele morale, dar ancheta este ingreunata de faptul ca nimeni nu vrea sa o denunte, chiar daca o vede pe strada, informeazaRTV.

I-a spus "Da" dupa 7 ani, ca sa incapa in rochia visurilor ei. Kirsty Thomson, o scotianca in varsta de 26 de ani, si-a facut iubitul sa o astepte sapte ani pentru a se casatori. In momentul in care barbatul a cerut-o de nevasta, tanara cantarea in jur de 108 kilograme, dar nu s-a grabit cu marele eveniment pentru ca nu suporta ideea de a fi o mireasa grasa. Si asta, pentru ca Kirsty isi gasise rochia visurilor ei si a fost nevoita sa slabeasca de la marimea 22 la 10, ca sa incapa in ea. Astfel, pentru a ajunge la greutatea necesara, tanara s-a chinuit timp de sapte ani cu tot felul de diete, iar recent ea a acceptat in sfarsit cererea in casatorie si a mers alaturi de iubitul ei la altar, Kirsty cantarind doar 69 de kilograme, scrieLibertatea.

Cum a reusit un barbat sa scape de atacul mortal al unui urs! Gestul incredibil pe care l-a facut. Un barbat din Canada care a fost atacat de un urs negru a trait sa-si spuna povestea dupa ce a facut un gest absolut nebunesc. Gilles Cyrdin New Brunswick, Canada, a povestit cum ursul s-a napustit din padure direct spre el. Intr-un moment de furie, instinctul barbatului a luat locul fricii, asa ca l-a prins pe animal de limba. "Cand am deschis ochii, era cu nasul deasupra mea, urland nebuneste. Botul lui era deschis direct spre fata mea si ultimul lucru pe care mi-l amintesc este ca limba lui era in mana mea si nu i-am dat drumul pentru ca se lupta cu mine. Ma lovea cu ghearele. Mi-am zis ca: 'Daca ma raneste el, o sa il ranesc si eu'. Asa ca isi musca limba in timp ce ma ataca pe mine", a povestit Cyrdin. Barbatul a suferit numai rani minore. Cateva zgarieturi la nivelul abdomenului si urme de colti pe genunchi, anuntaCancan.

A facut sex cu peste 1.000 de masini. Minte bolnava! Un barbat din Yelm, Washington, zice ca a facut sex cu peste 1.000 de masini. Edward Smith isi iubeste la nebunie partenera sa cu patru roti, un Volkswagen Beetle alb. Edward Smith, in varsta de 63 de ani, recunoaste ca a avut pana acum peste 1.000 de "iubite" pe patru roti. Marea sa iubire este Vanilla, un Volkswagen Beetle, pe care l-a cumparat in urma cu 30 de ani, impreuna cu care locuieste in casa lui. "Broscuta" nu se supara insa ca trebuie sa-l imparta pe Edward cu alte masini. "Unii barbati se uita la sanii si la fundul femeilor frumoase. Eu ma uit la botul si spatele masinilor frumoase", a marturisit barbatul, informeazaClick.