Miracol! A iesit din coma numai sa-si cunoasca bebelusul. Poveste induiosatoare! Timp de o ora magica Hannah-Michelle Browne, de 21 de ani, a cunoscut fericirea de a fi mama, potrivit "The Sun". Uitandu-se cu nesfarsita dragoste spre pruncul pe care abia il adusese pe lume, ochii i s-au luminat si a zambit anemic. Bebelusul pe care l-a adus pe lume a fost scos din pantecele sau printr-o operatie de cezariana de urgenta, in timp ce se afla in coma. Dupa nastere, Hannah s-a trezit miraculos din coma numai pentru a petrece o ora cu micutul sau, apoi a murit! Medicii nu-si pot explca minunea cum a putut reveni la viata numai pentru a cunoaste, macar pentru foarte putin timp, bucuriile maternitatii, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Povestea femeii care a devenit barbat din cauza steroizilor: Nu am vrut asta, dar acum am penis si barba. O culturista din Marea Britanie a devenit barbat dupa ce a luat steroizi pentru a avea muschi mai mari. Inedit este faptul ca pe langa aceste efecte, ea s-a trezit cu par pe fasa, pe spate si pe piept, sanii aproape au disparut, iar clitorisul s-a marit atat de mult incat acum arata ca un penis de 3-4 centimetri. Cu toate ca efectele acestor medicamente sunt devastatoarea asupra corpului, din ce in ce mai multi culturisti recurg la ele pentru a avea muschi mai mari. Tanara este o fosta barmanita, care a inceput sa sa mearga la sala in urma cu cativa ani, ulterior recurgand la steroizi pentru a deveni mai puternica. Cu toate acestea, in prezent ea are par facial, acnee si diferite alte caracteristici masculine, printre care si un penis de cativa centimetri. In prezent, ea este nevoita sa poarte haine de barbati din cauza corpului sau, anuntaRTV.

A castigat la loto, dar vinde gogosi in continuare. Lui Jean Swatman, o bunicuta de 62 de ani, din Marea Britanie, i-a suras norocul, in luna iulie, cand a castigat la loterie suma de 2.350.000 de euro. Insa in ciuda faptului ca a ajuns milionara, britanica se trezeste in continuare in fiecare dimineata la ora 5.30 ca sa se duca la munca: ea lucreaza la un supermarket, unde face gogosi. "Nepoata mea si fiul meu tot imi spun ca nu ar mai trebui sa ma trezesc asa devreme, acum ca sunt milionara. Insa lucrul acesta nu m-a schimbat. O sa continui sa muncesc. Am lucrat toata viata mea, iar colegii de munca sunt foarte de treaba", a declarat femeia, informeazaLibertatea.

Pare normala, insa a facut un gest halucinant! Parintii au dat-o afara din casa cand au vazut. La prima vedere tanara din imaginile alaturate pare cat se poate de normala, insa nu este deloc asa. Fata a luat o decizie pe care cu siguranta o va regreta mai tarziu. Va vine sa credeti sau nu, ea si-a implantat pe spate aproape o suta de carlige, de care a agatat niste benzi negre din cauciuc. Totul pentru a demonstra prietenilor ca nu se teme de nimic. Daca acestia au apreciat gestul ei, nu acelasi lucru s-a intamplat si acasa, unde parintii au avut un adevarat soc atunci cand au vazut-o. Reactia lor a fost atat de dura incat au dat-o afara din casa, scrieKanalD.

Tigara asta costa 650.000 de euro! Ce nu face omul cand are bani prea multi si nu mai stie pe ce sa-i arunce?! Un magnat rus al petrolului, care a tinut sa-si pastreze anonimatul, a comandat pentru iubita lui cea mai scumpa tigara electronica din lume. Aceasta este incrustata cu 246 de diamante si 46 de cristale Swarovski. Fabrica din Londra care i-a onorat comanda personala l-a pus sa achite suma fabuloasa de 650.000 de euro (2,8 milioane de lei) pentru darul de fite, anuntaClick.

Maimuta care toarce si pestele piranha vegetarian, doua dintre cele peste 400 de noi specii nou descoperite. O maimuta care toarce, un piranha vegetarian si o soparla cu un model ce imita o flacara sunt doar cateva dintre cele peste 400 de specii noi descoperite in ultimii 4 ani in jungla amazoniana, spun expertii. Descoperite in urma a sute de expeditii stiintifice realizate intre 2010 si 2013, cele 441 de specii (toate noi pentru stiinta) includ 258 de plante, 84 de pesti, 58 de amfibii, 22 de reptile,18 pasari si un mamifer. "Cu cat oamenii de stiinta cauta mai mult, cu atat ei gasesc mai multe. Cu medie de 2 specii descoperite saptamanal este clar ca extraordinarul Amazon ramane unul dintre cele mai importante centre ale biodiversitatii globale", a declarat Damian Fleming, coordonatorul programelor WWF Brazilia si Amazon, potrivit descopera.ro