Oamenilor nu le-a venit sa creada: Misterul sunetelor bizare care terorizeaza un oras intreg a fost elucidat. Locuitorii unui oras din regiunea Southampton, in special cei care stau la malul oceanului Atlantic, sunt terorizati de saptamani intregi de o serie de sunete bizare care le disturba somnul. In prezent, cercetatorii spun ca este vorba de ritualul unui peste oceanci, care produce o serie de sunete ciudate ca sa atraga femelele, noteaza RTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

7 greseli uriase care au schimbat soarta lumii. Atunci cand privim inspre trecut, primele personaje care ne vin in minte sunt marii conducatori ce au schimbat soarta lumii in care traim. Analele istoriei nu cuprind, insa, doar lideri mari si planuri geniale, ci si greseli uriase ce au schimbat in mod semnificativ fata planetei. "Credeati ca lumea a ajuns sa arate asa cum este astazi in urma unui plan intelept?", intreaba Bill Fawcett in cartea "100 Mistakes that Changed History". Istoricul a analizat istoria omenirii si a colectat 100 dintre cele mai importante greseli ce au avut loc vreodata si care au schimbat in mod semnificativ soarta lumii in care traim. 7 dintre greselile evidentiate de Fawcett pe descopera.ro

Ai da 1.376.900 $ sa te stergi la fund cu hartie igienica din aur? Asta-i culmea! Compania australiana "Toilet Paper Man" a lansat un produs cu totul neobisnuit: hartia igienica din foita de aur de 22 de carate. Vrei sa dai un nou sens clipelor petrecute la "privata" si sa arunci cu banii, la propriu, in toaleta? Poti acum sa o faci in stil mare. Cea mai scumpa hartie igienica din lume are si un pret pe masura, 1.376.900 de dolari (4.439.671 lei). Insa face toti banii, pentru ca are trei straturi, e extrem de fina si delicata la contact, anunta Click.

De ce nu mai fac sex tinerii din Japonia? Nu este o gluma! Guvernul japonez este foarte preocupat, acest "sindrom" al celibatarilor se poate transforma intr-o catastrofa pentru tara asiatica. Japonia are deja una dintre cele mai mici rate ale natalitatii din lume. Populatia tarii a scazut constant in ultimul deceniu, pana la 126 milioane in prezent, iar estimarile ingrijoratoare arata ca ar putea sa se prabuseasca cu inca o treime pana in 2060. Milioane de tineri prefera singuratatea. Un studiu efectuat in 2011 a arat ca 61% dintre barbati necasatoriti si 49% dintre femei, cu varste intre 18 si 34 de ani, nu au fost in niciun fel de relatie romantica, scrie Libertatea.

"Minunile" descoperite de acesti romani din Cluj in trunchiul copacului. De cele mai multe ori, marile surprize sunt cele ascunse. La fel este povestea si in cazul acestor romani din Cluj. Un cititor StirileProTV.ro ne-a trimis pe pagina de Facebook cateva fotografii realizate de bunicii sai reprezentand forme ciudate descoperite in timp ce taiau lemnele. Acesta ne-a scris: "Uitati-va ce minuni au gasit bunicii mei in timp ce taiau lemne in Cojocna, jud. cluj Napoca", prezentand cateva fotografii extrem de deosebite.

O adevarata comoara este pe cale sa fie descoperita in India! 1.000 de tone de aur, ascunse sub un templu? Arheologii din India au inceput cautarea unei comori dupa ce un asa-zis profet a visat ca sub un templu din New Delhi s-ar ascunde o comoara. Conform barbatului, in vis, un fost rege, Raja Rao Ram Singh, i-ar fi spus ca sub templul sau se gasesc 1.000 de tone de aur, estimate in pezent la 30 de miliarde de euro. Desi multi nu au crezut straniul vis, guvernantii au decis sa acorde autorizatie pentru cautarea aurului, comoara putand reprezenta o adevarata gura de oxigen pentru economia Indiei, scrie Libertatea.