Si-a regretat imediat fapta! Motivul incredibil pentru care un barbat si-a taiat penisul! Un barbat din China, frustrat ca e singur, si-a taiat penisul, pentru ca apoi sa se duca la spital pe bicicleta. Cand a ajuns la spital, Yang Hu si-a dat seama ca nu are penisul taiat cu el si a fost nevoit sa se intoarca acasa. Insa medicii nu au mai putut face nimic pentru el, intrucat madularul statuse prea mult fara sange si nu a mai putut fi atasat. Prietenii tanarului de 26 de ani spun ca era din ce in ce mai deprimat pentru ca nu reusea sa isi gaseasca prietena. Mai mult, programul de lucru l-a facut sa creada ca nu va avea vreodata una. Starea lui a ajuns sa fie atat de proasta incat a decis sa isi taie penisul pentru ca nu avea nevoie de el, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ritualul de imperechere al unor pesti tine un oras intreg treaz. Un zumzet vibrant misterios ii tine treji noapte de noapte pe britanicii din orasul Hythe. Rezidentii au facut plangeri la consiliul local, povestind ca au fost nevoiti sa plece din oras pentru a se putea odihni. Unii oamenii au fost chiar la medic crezand ca sufera de tinitus. Initial, pentru producerea zgomotului s-a dat vina pe o serie de factori precum trecerea navelor incarcate cu marfa. Acum, insa, reprezentantii Scottish Association for Marine Science cred ca au gasit adevarata sursa a zumzetului enervant: masculii dintr-o specie de peste broasca, din genul Porichthys (Midshipman fish), anuntaDescopera.ro.

Dai 48 de dolari si iti face masaj cu serpi! Esti in cautarea unei metode noi pentru tonifierea organismului? Pentru doar 48 de dolari (154,6 lei), angajatii unui centru spa din Jakarta, Indonezia, ofera un masaj cu totul special. Pitoni uriasi se plimba agale pe spatele tau si-ti relaxeaza muschii, producand in organism un plus de adrenalina, numai buna pentru metabolismul tau. Serpii sunt hraniti bine inainte, nu de alta, sa nu fie tentati sa guste din tine, informeazaClick.

Orice pana la Suleyman! Au sunat la 112 pentru ca iubitii nu le lasa sa urmareasca serialul fenomen. Desi suna incredibil, este cat se poate de real. Reclamanta - o respectabila doamna din comuna constanteana Baneasa, paratul - sotul care nu ar fi lasat o sa urmareasca serialul preferat. Suparata foc si para femeia a pus mana pe telefon si a sunat la 112 cu gand sa il dea pe mana autoritatilor pe cel care ii strica serile de luni si marti. Si cine credeti ca a castigat batalia ? Tot reclamanta care s-a ales cu amenda de 200 de lei pentru deranj nefondat! Adevarata lupta pentru suprematie se joaca la fel de dur atat in film cat si in fata televizorului, unde fiecare incearca sa preia controlul telecomenezii, scrieKanalD.

O brazilianca e disperata sa ajunga faimoasa! A dat mita 20.000 de dolari ca sa fie "cel mai sexy fund". Batalie mare pentru titlul de Miss BumBum care urmeaza sa se acorde luna viitoare in Brazilia. Recent, intre finaliste au aparut scandaluri uriase, cel mai demn de luat in seama fiind cel in care brazilianca Mari Sousa ar fi fost acuzata de celelalte fete ca ar fi mituit juriul cu circa 20.000 de dolari pentru a obtine titlul de "detinatoare al celui mai sexy fund", anuntaLibertatea.

Doctorii au crezut ca e o gluma! A venit cu un cutit in cap la spital, dar si-a asteptat linistit randul. Un barbat a uimit medicii unui spital din nordestul Chinei dupa ce si-a asteptat randul linistit in fata cabinetului, desi avea un cutit infipt in cap. Ho Lung a fost atat de calm incat anagajatii spitalului l-au pus sa se aplece pentur a se asigura ca nu e o gluma. Barbatul a intrat pur si simplu in spital si a urcat cele cinci etaje pe jos, pentru a ajunge la receptie. O radiografie a aratat faptul ca lama a trecut prin craniu si a ajuns in creier, dar din fericire a ratat vasele de sange importante. Doctorii au scos cutitul dupa o operatie de trei ore, in urma careia barbatul nu a ramas cu schele, informeazaClick.