Iubita lui nu a mai vrut sa-l sarute cand i-a vazut buzele! "Esti un monstru". Tanarul din imaginea alaturata a trait o experienta dureroasa, pe care cu siguranta nu o va uita prea curand. In timp ce se plimba prin curtea casei sale, acesta a simtit o piscatura in dreptul buzei de jos. Nu a dat prea mare importanta, insa ulterior si-a dat seama ca a fost intepat de o albina. Cand s-a uitat in oglinda sa vada exact ce s-a intamplat a incremenit de spaima. Buza de jos i se umflase enorm de mult, atat de mult incat parea ca tocmai si-a facut o injectie cu botox. Speriat, s-a dus imediat la doctor. Acesta insa l-a linistit, spunandu-i ca nu este decat o reactie alergica destul de puternica, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cea mai sinistra gluma de Halloween! Membre umane false, la raftul de carne. Un magazin din Norvegia a fost nevoit sa isi ceara scuze, dupa ce a reusit sa isi ingrozeasca clientii. Se dorea o gluma de Halloween, insa nu a fost "gustata" deloc. Clientii unui magazin norvegian au fost ingroziti cand au vazut la raftul de carne "membre umane", sectionate si ambalate precum produsele alimentare. "Mainile" si "picioarele" erau facut din plastic, insa erau atat de veridice incat copii au inceput sa planga. Pachetele au fost retrase urgent de pe rafturi, iar reprezentantii magazinului au fost nevoiti sa se scuze, explicand ca a fost doar o gluma nevinovata, anuntaLibertatea.

Minune medicala. O femeie desfigurata intr-un incendiu are o noua fata, crescuta la san. O chinezoaica desfigurata in urma cu 12 ani, intr-un incendiu, a fost supusa unui transplant de fata mai putin obisnuit. Medicii i-au "crescut" in chip in propriul sau piept, iar apoi i l-au aplicat pe fata distrusa de flacari. O adolescenta de 17 ani, din China, a carei fata a fost desfigurata de flacari, zambeste din nou, dupa 12 ani. Medicii au reusit sa ii construiasca o noua fata, dupa ce i-au crescut aceasta fata chiar pe pieptul acesteia. Tanara Xu Jianmei s-a trezit in aceasta saptamana, dupa una dintre multiplele operatii la care a fost supusa, ca are barbie, pleoape si o ureche. Tehnologia reprezinta un pionierat in chirurgia plastica, iar pacienta a fost astfel supusa gratuit acestei interventii chirurgicale. Echipa de medici din provincia Fujian a utilizat o tehnologie extrem de complexa, folosind un vas din artera femurala si un balon umplut cu apa pentru a-i intinge pielea in zona pieptului. A fost nevoie de cateva luni pentru ca noua fata sa creasca suficient de mare pentru a acoperii trasaturile faciale ale adolescentei, iar interventia chirurgicala finala, inregistrata video, a durat nu mai putin de opt ore, informeazaRTV.

A salvat-o in ultimul moment de la sinucidere! Un sofer de autobuz a ajuns erou. Un sofer de autobuz din New York a ajuns sa fie considerat erou dupa ce a reusit sa convinga o femeie sa nu se sinucida. Omul, Darnell Barton in varsta de 37 de ani, conducea pe ruta sa normala, pe un pod din oras, cand a vazut-o pe femeie. A oprit masina, s-a dat jos si a reusit ca o convinga sa revina pe pe carosabil, dupa cateva momente de discutii cu femeia. "Am intrebat-o efectiv daca este gata sa vina de dupa bara de protectie in cele din urma si a acceptat", a declarat omul, scrieClick.

Cum se transforma o femeie banala intr-un sex simbol in doar 30 de secunde. Un videoclip postat pe YouTube arata gradul exact al transformarii prin care trec vedetele cu ajutorul programului Adobe Photoshop. Desi pe sticla apar fara niciun defect fizic, fiind adevarate papusi pe doua picioare, in realitate, vedetele au la fel de multe probleme ca si oamenii obisnuiti. In imagini se vede cum o femeie banala se transforma, in doar 30 de secunde, intr-o adevarata bomba sexy. Transformarea este atat de completa, incat pana si nuanta pielii femeii este schimbata, anuntaStirileProtv.ro.

A vrut sa fie sexy, insa toti barbatii au fugit de ea. Cum a avut curajul sa iasa din casa imbracata in asemenea hal? O femeie a vrut sa fie super sexy, insa efectul a fost invers proportional cu intentia. A speriat toti trecatorii de pe strada! Ce-o fi fost in mintea acestei femei? A iesit imbracata pe strada intr-un mod total neadecvat si indecent. Probabil a vrut sa fie sexy, insa efectul este dezastruos. E de-a dreptul vulgara! Totusi, merita apreciata pentru indrazneala! Putine femei care se lupta cu kilogramele in plus ar avea curajul sa faca asta. O amendam, in schimb, pentru indecenta si atentat la pudoare in public, informeazaKanalD.