Ai vrea sa te opreasca in trafic? Politista asta s-a facut prostituata de lux. Britanica sexy Elicia Solis, de 28 de ani, s-a angajat la politia metropolitana in 2006 unde a lucrat ca purtator de cuvant in cadrul Brigazii Anti-Tero, informeaza Daily Star Sunday. Insa tanara isi dorea altceva de la viata. Recent si-a dat demisia si s-a lansat in industria sexului sado-masochist. S-a specializat in "batai la poponetul" clientilor si si-a amenajat la domiciliu o veritabila sala de tortura pentru tipii cu gusturi sexuale bizare. Tanara din Ilford, Essex, a recunoscut ca "adora sa isi bata clientii la fund si sa ii umileasca avand in vedere ca majoritatea din ei sunt directori si oameni de afaceri". Ea castiga 250 de lire sterline pe ora (1.310 lei) si o sedinta dureaza minimum trei ore, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cunoscuta revista National Enquirer arunca bomba anului! Barack Obama este homo? Presa din SUA lanseaza o ipoteza care poate zdruncina serios administratia SUA. Barack Obama (52 de ani), presedintele tarii, ar fi homosexual si, mai mult, ar sustine terorismul. Jurnalistii de la cunoscuta revista National Enquirer, citand Globe, scriu ca Barack Obama, presedintele SUA, se lupta din greu sa isi tina ascunse secretele vietii private. Publicatia le dezvaluie insa in ultimul numar, iar acestea sunt socante: Obama ar fi gay si ar fraterniza cu grupari teroriste. Astfel, desi toata lumea il vede un familist convins alaturi de sotia sa, Michelle (49 de ani), si cele doua fiice, Malia Ann (15 ani) si Natasha (12 ani), surse apropiate celor doi declara ca aceasta ar fi doar o relatie de fatada si o mare minciuna, anuntaLibertatea.

Au furat lama s-o plimbe cu tramvaiul! Asa ceva nu s-a mai auzit! Cinci cheflii din Bordeaux l-au furat pe bietul Serge, o lama mascul, de la circ, ca sa-l plimbe cu tramvaiul. Cu aburii alcoolului urcati la cap, tinerii pusi pe sotii au colindat orasul cu bietul animal care nu intelegea ce se intampla cu el. Toata lumea se uita socata cand lama aparea pe strazi. Dar cea mai mare surpriza au avut-o cei care calatoreau cu tramaiul in care cei cinci poznasi au urcat impreuna cu Serge. Ei si-au facut poze cu animalul care au adunat peste 672.000 de fani numai intr-o singura zi. Initial, directorul circului a depus plangere impotriva hotilor, suparat mai ales ca au lasat poarta deschisa la animale si ar fi putut sa le mai dispara si alte lighioane. Dar, dupa ce l-a recuperat pe Serge, a luat toata aventura drept o gluma si si-a retras plangerea, informeazaClick.

A slabit prin hipnoza jumatate din greutatea corpului ei. Acum arata fabulos! Trish Walker era atat de grasa incat medicii au trebuit sa-i monteze proteze la ambii genunchi, pentru ca picioarele nu-i mai puteau sustine greutatea corpului. Femeia ajunsese sa cantareasca chiar si 152 de kg, din cauza ca manca numai produse fast-food. Dupa ce a fost nevoita sa se opereze la genunchi, Trish a decis sa-si faca o operatie de by-pass ca sa poata slabi, scrie Daily Mail. nainte de interventie, psihiatrul ei i-a recomandat un tratament prin hipnoza. Spre surprinderea ei, efectul acestui curs a fost atat de eficient incat Trish a reusit sa-si controleze singura dependenta de mancare. "Dupa prima sedinta m-am dus la o cafenea si, desi m-am uitat la prajiturile din vitrina, nu am simtit dorinta sa mananc", declara femeia, scrieCancan.

Primarul din Toronto a fost filmat cand consuma cocaina. Rob Ford, primarul din Toronto, Canada, a fost filmat in timp ce se droga cu cocaina, stirea starnind un adevarat scandal. Informatiile privind existenta unui material video cu primarul din Toronto consumand cocaina au aparut pentru prima data in luna mai, politistii demarand imediat o ancheta. Primarul Rob Ford a negat insa ca ar fi consumat cocaina si a insistat ca nu exista o inregistrare care sa arate contrariul. Acum insa, oamenii legii au anuntat oficial ca detin o inregistrare video in acest sens si ca au si arestat un dealer de droguri. Anchetatorii sustin insa ca, pentru moment, nu exista dovezi suficiente pentru incriminarea edilului din Toronto, imaginile nefiind foarte clare. De cealalta parte, Ford a afirmat clar ca pentru o astfel de greseala nu si-ar da demisia niciodata, anuntaLibertatea.

Au fugit de acasa din cauza paianjenilor din banana! O femeie din Marea Britanie a fugit de acasa cu familia dupa ce zeci de paianjeni ucigasi brazilieni au iesit din banana pe care tocmai o manca. Consi Taylor, de 29 de ani, sotul ei, Richard, de 37 de ani, si copiii Benjamin, de 3 ani, si Annabel, de patru luni, au fost fortati sa stea la hotel pana ce casa lor a fost curatata de paianjeni cu insecticide. Femeia a observat insectele letale care iesisera din ouale ce se clocisera in banana si a intrat in panica. Creaturile au cazut pe masa de la bucatarie si apoi au inceput sa alerge pe covor, informeazaClick.