O tara intreaga o cauta din 2007, dar noi am "gasit-o"! Elodia traieste in Costa Rica! Avocata Elodia Ghinescu, disparuta de mai bine de sase ani, fara nicio urma, a fost declarata moarta, desi nu s-a gasit cadavrul ei. Noi am gasit insa o... Elodia, care seamana izbitor de mult cu romanca, stabilita tocmai in Costa Rica! Dupa ani de procese, cautari fara niciun rezultat, dezbateri si legende, judecatorii au dat deja sentinta in controversatul caz al Elodiei. Cristian Cioaca, sotul a fost condamnat la 22 de ani pentru omor, chiar daca trupul avocatei nu a fost gasit. In timp ce aici nu se mai termina filmul speculatiilor, undeva la cateva mii de kilometri distanta, Elodia zambeste cu gura pana la urechi fara sa aiba habar de ce se intampla in Romania! Evident, pentru ca Elodia din San Jose (Costa Rica) nu este avocata, ci o actrita de comedie, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz unic in lume: Povestea extraordinara a cocosului care a trait doi ani fara cap. Un cocos a uimit lumea medicala dupa ce a supravietuit aproape doi ani fara cap, dupa ce proprietarul lui a incercat sa-l decapiteze. Mike a devenit "puiul fara cap" pe 10 septembrie, in 1945, dupa ce a fost decapitat de catre proprietarul sau, Lloyd Olsen, din Fruita, Colorado, care a vrut sa-l gateasca pentru cina. In timpul incercarii de decapitare, Mike Llyod a lovit toate punctele non-vitale, lasandu-l pe Mike fara cap, dar inca in viata. Uimit, proprietarul s-a rasgandit si a decis sa ajute cocosul sa-si recapete sanatatea. Ei bine, el nu a putut face intr-adevar asta pentru ca, fara cap, pasarea nu putea manca, bea sau vedea, dar Lloyd nu s-a dat batut!, scrie Romania TV.

O "insula" de gunoaie ameninta sa loveasca SUA. O "insula" de gunoaie de marimea statului Texas ameninta sa se apropie de tarmurile vestice ale continentului american, averizeaza specialistii de la "National Oceanic and Atmospheric Association (NOAA)". Potrivit unui studiu recent, aceasta s-ar fi format in principal in urma tsunamiului din Japonia din anul 2011, si contine aproximativ cinci milioane de tone de deseuri. Fragmente de case, barci si alte bucati de lemn sau materiale plastice au fost "inghitite" atunci de apa si transporate mai departe pana in ocean. Acum, dupa doi ani de la producerea tragediei, acestea plutesc pe valurile Pacificului, indreptandu-se catre nord-estul Insulelor Hawaii, scrie Gandul.

O turma de mistreti, alergata de jandarmi prin centrul municipiului Cluj-Napoca. O turma de mistreti, cu pui, care ar fi intrat, marti seara, in zona Parcului Rozelor din cartierul Manastur, din municipiul Cluj-Napoca, este cautata de jandarmii si vanatorii clujeni, informeaza B1TV. Incidentul a fost anuntat la 112 de catre un barbat. Acesta a spus ca o turma de 10-15 mistreti ar fi trecut dinspre Dealul Calvaria, din cartierul Manastur, spre Parcul Rozelor, din apropiere. De altfel, turma de mistreti a fost semnalata in zona inca de luni noaptea de un tanar care locuieste in apropierea Dealului Calvaria din cartierul Manastur si care a povestit despre intamplare pe Facebook, scrie Romania libera.

Dovada ca rusii sunt cei mai bizari oameni din lume. Rusia a fost mereu un loc fascinant si misterios, care a ajuns in atentia lumii intregi datorita peisajelor naturale spectaculoase, fotomodelelor de o frumusete aparte, celor mai brutali criminali si, nu de putine ori, datorita fotografiilor amuzante cu liderul de la Kremlin, Vladimir Putin. In ultima vreme fostul colos comunist a devenit foarte populara pe Internet si datorita numeroaselor fotografii sau filmulete in care protagonistii rusi sunt surprinsi in situatii care mai de care mai bizare si mai amuzante. Portalul sobadsogood.com a adunat o colectie de 10 imagini animate care intaresc ideea ca Rusia poate fi considerata cel mai bizar loc de pe pamant, scrie EVZ.

O pisica si un peste au "disparut" in mod misterios cu ajutorul unei "pelerine a invizibilitatii". Oamenii de stiinta asiatici au dezvaluit cu aceasta ocazie mecanismele care produc iluzia optica aflata la baza "pelerinei invizibilitatii". Intr-o inregistrare video care demonstreaza reusita savantilor asiatici, o pisica si un pestisor de acvariu au devenit "invizibili" gratie acelei pelerine, care nu seamana insa deloc cu mantia usoara purtata de protagonistul din seria cinematografica "Harry Potter", ci a fost confectionata din mai multe bucati subtiri din sticla. Inregistrarea video cu animalele care "dispar" i-a socat pe unii dintre utilizatorii de internet, insa oamenii de stiinta asiatici au dezvaluit "magia" din spatele acestui fenomen, prezentand dispozitivul pe care l-au creat si explicand felul in care acesta functioneaza, scrie Gandul.