Record mondial la o balaceala in fundul gol. Ce curajosi! Peste 800 de indrazneti au luat cu asalt plaja Haulover din Florida si s-au balacit in pielea goala in valurile involburate ale marii. Cei 805 participanti au doborat recordul mondial obtinut in iulie de orasul spaniol Vera, atunci cand 729 de nudisti si-au lasat hainele pe nisip si au intrat goi-pusca in Marea Mediterana. Pentru ei, intimitatea este o notiune de mult pierduta. Unde-s multi puterea creste, la fel si volumul distractiei, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ziua ideala penru nunti! Ce se intampla cu cuplurile care se casatoresc pe 11/12/13. Tot mai multe cupluri vor sa se casatoreasca intr-o zi considerata norocoasa, cum este 11/12/2013. Potrivit New York Daily News, numai in Statele Unite peste 2.200 de cupluri si-au programat nunta in aceasta zi, care este ultima cu serie de numere consecutive din acest an. Este o noua moda in Occident, tot mai multe femei vor sa se casatoereasca intr-o zi cu data memorabila, cum este, in acest caz, 11/12/13. La fel sunt preferate si zilele cu numere care se repeta, cum ar fi 12/12/12. Cele mai multe nunti s-au inregistrat insa pe 7/7/07, cand au avut loc 66.000 de casatorii in SUA. Potrivit unui studiu, aproximativ 40% dintre mirese isi aleg cu mare atentie data nuntii, ca sa aiba o anumita semnificatie, anuntaCancan.

I-au montat testoasei roata de lego ca sa mearga. Testoasa Schildi merge din nou datorita spiritului inventiv al unui medic veterinar din Stuttgart. Animalul a fost adus la cabinet de stapanul sau. Veterinarul Marcellus Burkle crede ca Schildi s-a intepat in ceva si apoi laba i s-a infectat. A trebuit sa i-o amputeze, ca sa-i protejeze viata. Cu mare rabdare, medicul a reusit sa-i construiasca o proteza broastei testoase dintr-o rotita de lego, informeazaClick.

Emisiunea TV erotica sparge recordurile mondiale de rating. Femeile si barbatii se joaca goi in platouri. Ce nu fac barbatii pentru o femeie goala? Raspunsul la aceasta intrebare il afla periodic japonezii care se uita la o emisiune erotica, garantia succesului si a recordurilor in materie de rating. Mari amatori de divertisment la TV, asiaticii sunt innebuniti de noua moda: show-ul erotic la TV. Desi par a fi conservatori, barbatii si femeile din Japonia apreciaza emisiunile concurs in care nudismul este la el acasa. Aici, barbatii lupta din greu ca sa vada niste manechine goale, iar tot acest spectacol aduce audiente inimaginabile. Japonezii stau lipiti de micile ecrane pentru a vedea cum niste barbati imbracati sumar trec prin tot felul de probe ca sa poata vedea o femeie goala, scrieLibertatea.

Autoritatile dintr-un oras din Siberia au interzis un concurs de inot cu papusi gonflabile. Concursul devenit deja traditional a fost interzis intr-un oras din Siberia in urma unei plangeri depuse de o organizatie crestin-ortodoxa, relateaza RIA Novosti. Competitia, denumita Bubble Baba, se organizeaza in Novosibirsk din 2008 si a fost preluata si de orase din alte regiuni ale tarii. Potrivit organizatorilor, scopul acestui concurs este acela de a arata ca papusile gonflabile sunt utile doar daca sunt folosite drept colaci de salvare. Intr-o scrisoare deschisa adresata autoritatilor locale, membrii a patru organizatii religioase conservatoare sustin ca acest concurs "afecteaza moralitatea si sanatatea mentala a locuitorilor orasului, in special a tinerei generatii". Pe langa toate acestea, ONG-urile au cerut si cercetarea penala a organizatorilor, sub acuzatia de pornografie, anuntaEVZ.

Si-au facut tort de nunta cu propriile capete taiate. Capetele insangerate ale mirilor! Asta au vazut pe masa oaspetii ingroziti la o nunta din Austin, Texas. Atat de bine semanau cu realitatea, incat, daca nu ar fi avut mirii in fata, ar fi jurat ca au fost decapitati! Idee macabra! Maestru cofetar, Natalie Sideserf, de 28 de ani, a tinut mortis sa aiba un tort de nunta cum nu a avut nimeni vreodata. Asa i-a venit ideea sa creeze o prajitura care sa reproduca identic propriul cap si al mirelui sau, David Sideserf, de 30 de ani, ca si cand au fost taiate. Femeia a muncit 40 de ore sa faca tortul, care, desi avea cele mai bune ingrediente din lume, ciocolata, martipan, frisca, fructe exotice, a aratat infiorator. Invitatii veniti la nunta ei, care a avut loc la Alamo Drafthouse, din Austin, au fost socati cand l-au vazut, informeazaClick.