Grasii au interzis la calatoria cu avionul! Uite ce patesti daca suferi de obezitate. Se pare ca in Franta persoanele obeze nu au voie sa zboare cu avionul. Unui tanar i s-a interzis sa urce in avion, din cauza ca era supraponderal. O familie de francezi care a calatorit pana in SUA pentru a-si trata fiul de obezitate a avut un soc atunci cand au aflat nu pot zbura cu avionul la Chicago. Motivul? Compania aeriana British Airways a considerat ca tanarul este mult prea gras pentru a calatori cu avionul. Tanarul de 22 de ani a ajuns la o greutate de peste 230 de kg in urma unei dereglari hormonale. Se pare ca dupa ce s-a imbarcat, baiatul a intampinat dificultati in a se instala in scaun, din cauza marimii sale, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Motivul halucinant pentru care un programator si-a dat demisia. Motivul halucinant pentru care un programator si-a dat demisia. n timp ce plangerile comune ale angajatilor nemultumiti provin, de obicei, de la salariile prea mici, programatorul IT Sandeep Jia si-a dat demisia de la jobul sau, pentru care primea 450 de lire sterline pe luna, pentru motivul opus. "Am devenit deprimat, si in cele din urma am decis sa rezolv problema. Am demisionat si sunt in cautarea unui alt loc de munca" a explicat el, potrivit Metro.co.uk. Sandeep Jia, in varsta de 32 de ani, a cerut in mod repetat ca salariul sau sa fie taiat pentru ca venitul sau il face sa se simta "vinovat", tinand cont de faptul ca majoritatea oamenilor din Bangalore, India, traiesc in saracie, noteaza RTV.net.

Un barbat din China si-a dat sotia in judecata din cauza ca are copiii prea urati. Jian Feng, un barbat din China, ar putea intra in istorie ca primul sot care isi da nevasta in judecata din cauza modului in care copiii lor arata. Publicatia Irish Times scrie ca Jiang Feng, suparat pe sotia sa pentru felul in care arata cei trei copii, a hotarat s-o dea in judecata. Initial, barbatul a refuzat sa creada ca este tatal natural al copiilor si a cerut un test de paternitate. Dupa ce s-a dovedit ca el e cu adevarat tatal, si-a dat in judecata sotia pentru ca i-a ascuns ca inainte de a-l cunoaste si-a facut o operatie estetica de 100.000 de dolari, informeaza Stirileprotv.ro.

Isi asaza clientii la masa in functie de aspectul fizic! Fratii Thierry si Gilbert Costes, care administreaza doua restaurante de lux din Paris, Le Georges si Cafe Marly, au fost acuzati de snobism estetic dupa ce doua foste angajate au dezvaluit ca oaspetii sunt asezati la mese in functie de aspectul fizic. Astfel, proprietarii restaurantelor Le Georges, situat pe terasa centrului Pompidou, cu o vedere impresionanta asupra Parisului, si Cafe Marly, situat langa Luvru, ar fi dat instructiuni clare personalului sa ofere locurile mai bune la mese clientilor cu aspect fizic placut, informeaza dailymail.co.uk. "Cei care arata bine sunt condusi la locurile mai bune, astfel incat poata fi vazuti de ceilalti, iar cei care arata mai putin bine sunt condusi spre locurile din colturile salii", au declarat doua foste angajate saptamanalului francez Le Canard Enchaine, scrie KanalD.

Cum arata femeia care este nevoita sa manance din 20 in 20 de minute din cauza unei boli bizare. La 1,55 metri inaltime si 26 de kilograme, Lizzie Velasquez, 24 de ani, este cea mai slaba femeie din lume. Insa nu este atat de slaba din cauza unei tulburari de alimentatie, ci sufera de un sindrom foarte rar pe care il au inca doua persoane din lume. Boala ei se manifesta astfel: oricat ar incerca, Lizzie, din Austin, Texas, Statele Unite, nu reuseste sa ia deloc in greutate, sau sa asimileze grasimi si este fortata sa manance de 60 de ori pe zi, e drept, gustari mici. Lizzie s-a nascut cu aceasta boala, care inca nu are un nume, si toata viata ei a fost marginalizata. A fost numita "cea mai urata femeie din lume", insa acum nu mai este afectata de aceasta eticheta, noteaza Stirileprotv.ro.