Shaorma cu de toate: bataie, injuraturi si politie! Imagini terifiante cu un scandal care a explodat in Centrul Vechi! Paparazii Cancan.ro i-au surprins pe vanzatorii unui fast food din Centrul Vechi pe punctul de provoca un macel dupa o disputa cu patru persoane de culoare, chiar in fata sediului S.R.I! Un incident deosebit de violent a fost surprins pe camere de catre paparazii Cancan.ro in acest weekend, intr-un loc in care nimeni nu s-ar gandi vreodata ca se poate isca un scandal! Este vorba despre o shaormerie din Centrul Vechi in care patru persoane de culoare au fost scoase afara in pumni si picioare de catre angajatii fast food-ului, ajutati si de alte amatori, de pe margine, care au sarit la bataie, scrie Cancan.

Faze tariFoto: Colaj foto

Dorel a comis-o rau! S-a dus sa ceara un cazier si i-a socat pe politisti. Un hunedorean cu nume, predestinat, parca, Dorel Z., de 39 de ani, a avut surpriza vietii lui, azi dimineata, cand a cerut sa i se elibereze un cazier. Politistii au ramas "masca" atunci cand l-au verificat: era urmarit international pentru trafic de droguri. Asa s-a descoperit ca autoritatile suedeze au emis un mandat european de arestare pe numele lui. Intamplarea a avut loc chiar la sediul Politiei Municipiului Petrosani. Dorel, de fel din Petrila, a solicitat eliberarea unui certificat de cazier judiciar. "Ii trebuia pentru scoala de soferi", au explicat politistii chestionati de EVZ.

Cea mai slaba femeie din lume are 26 kg, desi mananca de 60 de ori pe zi. Lizzie Velasquez are 24 de ani si sufera de o afectiune care ar fi distrus viata oricui, insa ea rezista, desi medicii nu i-au dat nicio sansa la nastere. La o inaltime de 1,57 metri, Lizzie are numai 26 de kilograme. Contrar celor mai multe cazuri de gen, tanara din Texas nu este anorexica, ci sufera de o boala extrem de rara, pe care o mai au doar alti doi oameni din intreaga lume. Afectiuea, care nu are nici nume, nici tratament, o impiedica sa ia in greutate. Drept urmare, este obligata sa manance 60 de mese pe zi, adica o data la 20 de minute, scrie Click.

S-a laudat in tren ca si-a inselat sotia. Nu se astepta la ce a urmat. A avut socul vietii lui. Un barbat care s-a laudat in tren alaturi de prietenii sai ca si-a inselat sotia de mai multe ori a primit o lectie neasteptata, scrie Daily Mail. Un barbat care s-a laudat in tren, alaturi de un amic, cu multiplele sale aventuri romantice, a fost facut de rusine pe Facebook de o pasagera satula de palavrageala lui. "Acesta este sotul tau? Am indurat o calatorie de doua ore din Philadelphia ascultandu-l pe acest penibil si pe prietenii sai cum se lauda cu multiplele lor aventuri si cum spun ca sotiile lor sunt prea fraiere ca sa se prinda. Oh, va rog, distribuiti fotografia", a scris pasagera nervoasa pe Facebook, potrivit realitatea.net.

Batman a fost condamnat la inchisoare pentru furt in Singapore. Un cetatean din Singapore care poarta numele de Batman a fost condamnat la puscarie pentru consum de droguri si furturi. Numele intreg al barbatului este Batman bin Suparman, care se traduce prin "Batman, fiul lui Superman". El a primit luni o sentinta de doi ani si noua luni de inchisoare pentru mai multe infractiuni, printre care subtilizarea cardului bancar al fratelui sau. Somer, in varsta de 23 de ani, Batman a spar si un sediu de firma din vestul Singapore, de unde a furat bani pentru a-si cumpara droguri. Batman, care are propriul fan club pe Facebook, a devenit vedeta pe Internet dupa ce actul sau de identitate a inceput sa circule pe retelele sociale, scrie EVZ.

Ce a fost in stare sa faca un barbat pentru a castiga un pariu de 100.000 de dolari. Brian Zembic a facut un pariu ciudat in 1996: un amic i-a spus ca ii va da 100.000 de dolari daca face un lucru pe care l-ar accepta doar femeile. Un amic i-a spus ca daca isi pune silicoane si ramane cu ele un an ii va da 100.000 de dolari. Barbatul din Las Vegas a acceptat provocarea si a mers la un medic estetician, si-a pus silicoane, iar dupa un an a primit banii promisi. Desi timpul a trecut, Brian a decis sa nu isi mai scoata silicoanele, mai ales ca amicul sau a continuat sa ii dea 100.000 de dolari in fiecare an, scrie apropo.ro.

Cat de lenes poate fi un muncitor? Imaginea asta face inconjurul lumii! Cum a fost marcata o sosea! Orice ar fi, nu te opri! Asta e deviza muncitorilor americani care traseaza liniile de marcaj de pe sosele! Un muncitor din Tennessee a ignorat o gramada de frunze de pe marginea drumului si a trasat linia peste ele! "Aveam de trasat 1000 de kilometri, incercam sa marcam drumul la 3 ani, asa ca atunci cand porneste convoiul incercam sa nu ne oprim. Mai sunt si cazuri cand se intampla asa ceva, dar revenim de fiecare data si corectam", au spus reprezentantii firmei care se ocupa de drumurile din Memphis in presa locala, scrie sport.ro.

Acest barbat a gasit 98.000 de dolari, dar ce a facut cu banii te va ului! Un rabin din New Haven (SUA) a avut parte de surpriza vietii lui. A cumparat un birou din lemn pe care a dat mai putin de 100 de dolari, dar ce a gasit intr-unul dintre sertare l-a lasat masca: o punga cu 98.000 de dolari. Poate ca banii nu ar fi fost gasiti daca biroul ar fi incaput pe usa camerei. Dar... "Biroul nu incapea pe usa pentru o fractiune de inch", a marturisit Noah Muroff. Asa ca el si sotia lui au fost nevoiti sa desfaca biroul bucata cu bucata. Nu mica le-a fost mirarea sa gaseasca o punga plina cu bani inauntru, scrie Libertatea.