Cauta monede cand a dat peste un sicriu vechi de 2.000 de ani! A inlemnit cand a vazut ce se afla inauntru! Arheologii au avut un adevarat soc in clipa in care au deschis un sicriu de acum 1.900 de ani si au vazut ce era inauntru. Sicriul a gost gasit in Leicestershire si dateaza din perioada in care Imperiul Roman stapanea aceasta zona a tarii. Cand au deschis cosciugul, arheologii au gasit oasele unui copil, scrie Daily Mail. Ramasitele erau asezate pe o patura de in. Expertii spun ca acest sicriu este ca o capsula a timpului, pentru a fost sigilat si izolat de mediul inconjurator. Arheologii vor acum sa afle de ce a murit copilul - o fetita - si sa descopere si alte detalii despre viata locuitorilor de acum 1.900 de ani, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ura! S-a inventat bautura care te-mbata fara sa-ti dea dureri de cap. Adio, mahmureala! De-acum, putem bea in voie cu prietenii. Un expert britanic a inventat o bautura care ne permite sa ne imbatam fara ca a doua zi sa ne doara capul. Bautura nu este alcoolica, dar produce o stare de euforie, specifica consumului de alcool. Licoarea contine niste compusi chimici, care nu activeaza partile din creier asociate cu agresivitatea sau dependenta. Si pentru ca nu contine alcool, bautura nu ne afecteaza ficatul sau inima. "Consumatorii nu trebuie decat sa ia o pastila pentru a se trezi din betie", spune David Nutt, profesor la Colegiul Imperial din Londra. Din nefericire, doritorii vor trebui sa mai astepte doi ani de zile, pana cand aceasta bautura va fi lansata pe piata, anuntaClick.

A vrut sa fie diferita, insa s-a facut de ras! Nu o sa crezi ce si-a bagat in gura. Multe tinere incearca sa fie unice si sa se diferentieze de prietenele lor. Ceea ce nu este un lucru deloc rau. Sunt insa cazuri in care reprezentantele sexului frumos nu isi dau seama ca intrec masura si ajung sa se faca de ras. Este si cazul tinerei din imaginea alaturata. Ea s-a gandit sa faca o schimbare de look si, in consecinta, si-a vopsit parul in culori tipatoare. Nu s-a oprit insa aici. In gura si-a pus si o proteza de culoare galbena, de parca ar fi vrut sa dea impresia ca are dinti de aur. Considerand rezultatul ca fiind reusit, fata a postat imediat o poza pe Facebook. A ramas insa socata cand absolut toata lumea a inceput sa rada de ea, informeazaKanalD.

Cel mai lung cuvant din limba romana are 44 de litere. Tu poti sa-l pronunti? Inca din scoala primara romanii au invatat ca "limba noastra-i o comoara", insa putini au descoperit vreodata cel mai lung cuvant din limba romana. Iar daca l-au descoperit, cu greu au reusit sa-i afle definitia. Cel mai lung cuvant din limba romana este PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA. Are 44 de litere si daca reusesti sa-l pronunti cursiv de la cap la coada, este greu sa crezi ca o vei face si a doua oara. Varianta scurta a pneumonoultramicroscopicsilicovolcaniconiozei este silicoza si este definita de dexonline.ro drept o "boala pulmonara cronica profesionala care apare la muncitorii din mine, din carierele de piatra, din industria metalurgica, din industria portelanului si a sticlei etc., in urma inhalarii prelungite a pulberilor de bioxid de siliciu", scrieRTV.

Cum arata acest burger inainte de a fi vandut! Daca ai vedea asta, n-ai mai manca niciodata! Desi se stie ca produsele din fast-fooduri nu sunt foarte proaspete, acum a aparut si dovada. Un angajat a publicat aceasat fotografie pe Internet. Un utilizator Reddit a publicat o fotografie cu carnea de porc de la sandvisul McRib. Carnea este congelata si nu arata deloc apetisant, scrie Huffington Post. Fotografia a fost realizata chiar de un angajat de la McDonald's, fiind realizata la un local din Canada. Meniul McRib a fost reintrodus in anumite tari si este destul de apreciat, anuntaCancan.

Gena lui Dumnezeu exista. Religia se poate explica stiintific! Daca, timp de secole, ratiunile stiintei si cele ale spiritului s-au aflat la poluri opuse, in cel mai bun caz cei doi "adversari" ignorandu-se reciproc, de ceva vreme se respira un aer diferit: cercetarea stiintifica si-a schimbat strategia si invadeaza tot mai des universul spiritualitatii. Cel mai probabil, anticii yoghini si invatatii budisti ar fi apreciat foarte mult literatura scrisa in ultimii ani de o sumedenie de neurocercetatori care si-au propus sa exploreze conexiunile dintre neurofiziologie si experientele din practica Zen, unii incercand sa evite abstractiunile filosofice si sa ofere informatii detaliate cu privire la studiile asupra creierului, starile modificate de constiinta si meditatie. Ce-i drept, ambele - si budismul, si stiinta - incearca sa investigheze realitatea pentru a o explica, dar la fel de adevarat este si ca o buna parte din doctrina budista - reincarnarea, de exemplu - este prin insasi natura ei imposibil de supus experimentelor. Asa se face ca multe dintre credintele budiste sunt cumva "la adapost" de criticile oamenilor de stiinta, informeazaClick.