Accident incredibil. A zburat 45 de metri cu masina peste frontiera si peste o cladire, dar nimeni nu a fost grav ranit. Din cauza vitezei excesive, un Audi a zburat, la propriu, 45 de metri, peste bariera de frontiera dintre Franta si Elvetia si peste cladirea ofiterilor vamali, inalta de 4-5 metri. Masina s-a oprit abia dupa 75 de metri de la momentul impactului. Dupa ce au vazut cum a fost propulsat autoturismul prin aer, granicerii elvetieni au declarat ca a fost un "miracol" ca nimeni nu a fost grav ranit. Cu toate ca accidentul a fost spectaculos, iar masina a fost grav avariata, mai ales in dreptul soferului, conducatorul auto s-a ales doar cu un traumatism minor la mana, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Prima sosie din lume a lui Kim Jong-un. Muzicianul care arata exact ca dictatorul nord coreean. Howard, un muzician din Hong Kong, a devenit prima sosie din lume a dictatorului de la Phenian, Kim Jong-un. In varsta de 35 de ani, Howard spune ca a fost tinta a numeroase glume pe tema asemanatorii cu Kim Jong-un, de la preluarea puterii de catre acesta, in 2011, potrivit Daily Mail. "Secretul in a arata cat mai mult ca dictatorul este sa pari mereu nesatisfacut. Este elementul sau definitoriu", a spus Howard. De cand a inceput sa-l imite pe liderul de Phenian, Howard a primit numeroase comenzi de a fi prezent in anumite locuri si a aparut chiar si la televizor, scrie StirileProTV.

Strigator la cer! Fata asta a luat cainele si l-a bagat in ...! Ce a putut face cu gura... Animalele sunt cele mai bune prietene, caci ne tin companie si sunt alaturi de noi oriunde mergem. Totusi, tanara din imagine a exagerat cand s-a pozat asa. Blonda a facut haz de necaz si a bagat botul cainelui in gura ei. Pe langa faptul ca ipostaza nu e deloc de laudat, adolescenta se putea imbolnavi din cauza parului animalului. Mai mult, patrupedul e folosit in situatii anormale. Cainele e pentru companie, nu pentru a-l folosi in glume proaste pe internet, scrie Cancan.

Au descoperit cea mai batrana creatura din lume si au ucis-o! Avea 500 de ani. Cea mai batrana fiinta din lume, o scoica de rau, a fost omorata de cercetatorii care au deschis-o pentru a-i stabili varsta. Initial, oamenii de stiinta au crezut ca scoica botezata Ming are 405 ani, insa dupa o cercetare mai atenta, acestia au concluzionat ca de fapt avea 507 ani. Potrivit Daily Mail, Ming a fost gasita de cercetatorii de la Universitatea Bangor in Islanda. Pentru a o studia mai bine, cercetatorii au deschis-o, proces care a dus la moartea secularei molusti, scrie EVZ.

Un barbat din Anglia a murit "inexplicabil" dupa ce a deschis o caseta cu mesajul "Cutia Pandorei". Un barbat din Cumbria, nord-vestul Angliei, a murit "inexplicabil", dupa ce a deschis o caseta din lemn pe care se afla inscriptionat "Cutia Pandorei". Jason Airey, in varsta de 37 de ani, a fost gasit mort langa o cutie ciudata, pe care scria "Cutia Pandorei", cu litere rosii. Britanicul a fost gasit fara suflare, iar medicii spun ca a suferit un infarct. Testele efectuate la autopsie nu au putut stabili insa motivele pentru care inima i s-a oprit, scrie StirileProTV.

Uite cum fac japonezii sex cu personaje din desene animate. Japonezii au o reputatie pentru inventii ciudate si excentrice. Iar cand vine vorba de sex, acestia le intrec pe toate. La cativa ani de la inventarea vaginului artificial, TENGA, niponii au lansat robotul, care montat la calculator, executa un act sexual virtual. Un personaj preferat din desenele animate, ales de insusi utilizator, il stimuleaza sexual pe acesta, evident, cu o finalizare concreta asupra sa, scrie Click.