Zici ca esti in Rai! In orasul asta nu ai voie sa porti haine! Stau precum Adam si Eva in gradina Edenului! Locuitorii lipsiti de inhibitii ai oraselului Pasco County, Florida, traiesc zilnic asa, cum au venit pe lume. Ca-n Paradis! Asa se simt cei 150.000 de locuitori ai orasului Pasco County. Scapati de grija cheltuielilor pe imbracaminte, localnicii duc o viata linistita in "orasul fericirii". Fie ca merg la magazin sa faca targuielile zilnice, fie ca merg la birou sau pur si simplu in vizita la vecini, locuitorii oraselului Pasco, din statul american Florida, merg costumati exact cum au venit pe lume, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Doua studente din Suedia au inventat casca invizibila pentru biciclisti! Vezi dispozitivul care va schimba lumea. Imposibilul a devenit posibil! Doua studente din Suedia au reusit sa inventeze o casca invizibila pentru biciclisti, dupa nu mai putin de sapte ani de munca. Ideea a apartinut Annei Haupt si Teresei Alsti si a fost pusa in aplicare cu ajutorul companiei Hovding. Casca invizibila este, de fapt, un dispozitiv asemanator celui de airbag de la masini, insa pentru biciclete. Este vorba despre un fular in interiorul caruia sta ascunde un sac de nailon care se umple cu heliu in momentul in care biciclistul este pe punctul de a cadea. De la stadiu la idee pana la stadiu de produs, procesul a durat nu mai putin de sapte ani si a costat zece milioane. Inventatorii sunt insa convinsi ca asa-zisa casca invizibila va schimba lumea, anuntaCancan.

Cel mai ingrozitor job: ghiceste viitorul in excremente. Prietena lui il ajuta intr-un mod ciudat. Esti curios sa afli ce ti se va intampla maine? Daca pana acum apelai la tarot, astre sau carti pentru a-ti afla viitorul, iata ca un barbat are o metoda mai inedita pentru afla viitorul. Un barbat are un job ingrozitor: el ghiceste viitorul in excremente. "Este o arta pierduta. Ai fi surprins cat de precisa poate fi", a declarat scatofilul profesionist. Se pare ca Blake Freeman face turul tarii impreuna cu prietena lui, Tessina, care si-a petrecut toata viata incercand sa-l protejeze si sa-l salveze de extraterestri si de fantome cu ajutorul artificiilor. Freeman a rugat-o pe Tessina sa-i dea o mostra din fecalele ei, pe care le-a pus intr-un bol si s-a apucat sa le miroasa, informeazaClick.

Harta lumii s-a modificat! Uite ce s-a format in urma eruperii unui vulcan. O noua insula cu o suprafata foarte mica, dar inca fumegand, a fost descoperita miercuri in oceanul Pacific, la aproximativ 1.000 de kilometri sud de Tokyo. Aparitia acestei insule cu un diametrul de 200 de metri este urmarea unei intense activitati vulcanice. Situata la sud-sud-vest de insula vulcanica nelocuita Nishinoshima din micutul arhipelag Ogasawara, aceasta insula nou formata a fost descoperita de echipajul unui avion al Pazei de Coasta, potrivit Agerpres. Aceasta este pentru prima oara cand un astfel de fenomen se produce in aceasta parte a Pacificului dupa o perioada de 40 de ani. Ultima astfel de insula consemnata in aceste ape este Shinshima-Nishinoshima, descoperita in septembrie 1973. De asemenea, in total, de la incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial si pana in prezent au fost descoperite 4 - 5 astfel de insulite vulcanice in diferite regiuni, conform precizarilor facute de un comandant al Pazei de Coasta nipone. El a lansat un apel la prudenta adresat vaselor care navigheaza prin apele din jurul Japoniei, scrieLibertatea.

Si-a recuperat motocicleta furata... acum 50 de ani. Incredibil, dar adevarat! Donald DeVault, un barbat de 73 de ani din Nebraska, a primit acum doua zile inapoi mult iubita sa motocicleta ce i-a fost furata in urma cu 50 de ani, potrivit "Huffington Post". Barbatul a fost chemat sa-si recupereze vehiculul pe doua roti, marca Triumph Tiger 100, fabricat in 1953, la aeroportul din Omaha. Dupa ce l-a imbratisat pe omul care i-a dat-o, Donald a facut o tura in parc cu motocicleta de care ii fusese dor. Vehiculul urma sa fie imbarcat intr-o aeronava pentru a fi trimis in Japonia, cand vamesii au descoperit ca fusese furat in februarie 1976, dupa placuta de inmatriculare. In 1967, motocicleta a costat 300 dolari (992 lei), acum valoreaza 9.000 de dolari (29.800 lei), anuntaClick.