Harta alcoolului in lume. Cate tone de vin si tarie vor bea romanii de la Craciun pana la Sfantul Ion. Romanii vor bea cu ocazia sarbatorilor de iarna, de la Craciun pana la Sfantul Ion, intre 30 si 40 de milioane de litri de vin(40.000 de tone) si circa 3,5 milioane de litri de tarie(3500 de tone), consumul de bauturi alcoolice crescand in aceasta perioada cu 50% fata de medie, potrivit calculelor Gandul, realizate pe baza informatiilor furnizate de catre specialistii in domeniu.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ce a gasit o femeie in patul fiicei sale de 12 ani. "Am vazut asa ceva doar in filme". O femeie a incremenit de groaza cand a vazut ce se afla in patul fiicei sale de 12 ani. Grav este ca acum fetita se zbate intre viata si moarte in spital. Copila de 12 ani, din China, a fost internata intr-un spital din Chongqing, pe 21 noiembrie, dupa ce un sarpe veninos s-a strecurat in patul ei si a muscat-o in timp ce dormea, potrivit Chongqing Evening News, citat de Stirile Pro Tv.

"Este diavolul!" Detaliul socant gasit de proprietari intr-o pictura de pe peretele casei. Un cuplu din Marea Britanie a descoperit o picture murala din secolul al XVI-lea in casa lor din Somerset. Capodopera ascunde insa un detaliu socant, sustin ei. Cand au primit mai atent desenul, Angie si Rhodri Powell s-au ingrozit. Desi la prima vedere pictura il arata pe regele Henric al VIII-lea stand pe tron, atunci cand este privita invers, de jos in sus, desenul semana cu chipul Diavolului, spun ei, potrivit Cancan.

Imagini socante! Au murit in timp ce dansau la o nunta pe melodia "Gangnam Style". Trei persoane au fost impuscate mortal la o nunta in timp ce dansau pe melodia "Gangnam Style" a rapperului sud-coreean Psy. Tragedia s-a intamplat la o nunta din Yemen si a avut loc din pricina faptului ca unul dintre oaspeti nu a mai putut controla arma AK-47 cu care venise la petrecere, scrie Click.

A returnat o suma uriasa de bani pe care a gasit-o in mijlocul strazii. Jessica Luebke, din Louisiana, a dat dovada de un simt civic extraordinar, dupa ce s-a decis sa returneze suma de 223.600 de dolari pe care a gasit-o pe strada si care cazuse dintr-o masina blindata. Femeia, de profesie politista, a descoperit pe strada o punga mare cu fermoar care zacea abandonata si care continea 223.600 de dolari, potrivit Fox News, citat de Stirile Pro Tv.

Coafuri pentru zona intima! Uite cele mai trasnite inventii. O noua meserie isi face simtita prezenta in lumea... modei: stilistul zonei pubiene. Si cum simtul artistic nu va seca niciodata, nu-i de mirare ca au aparut tot felul de inventii, care mai de care mai ciudate pentru "amenajarea" zonei pubiene, noteaza Libertatea.