S-a impuscat in timp ce spargea nuci cu pistolul. Un angajat al unei firme de paza s-a impuscat pe aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca. Omul incerca sa sparga nuci cu pistolul. Barbatul se afla intr-o ghereta din incinta aerogarii cand, din cauza socurilor la care a fost supusa, arma s-a declansat, iar agentul a fost ranit usor in zona umarului. El a fost amendat pentru incalcarea legii privind paza obiectivelor, scrie realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Un hot de iPhone i-a trimis proprietarului telefonului lista de contacte scrisa pe hartie. Un hot de telefon a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau. Aparatul smartphone furat continea aproape o mie de contacte, iar proprietarul sau, Zou Bin, care nu le avea salvate in alta parte, s-a aratat mai ingrijorat de pierderea acestora decat de furtul telefonului in sine, scrie Mediafax.

Cea mai frumoasa femeie in uniforma din lume este purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane. Un site american a facut un top al tarilor din lume dupa cum arata femeile in uniforma. Pe primul loc, in fata Rusiei, s-a pozitionat Irina Dragan, purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Romane. Clasamentul primelor 10 tari in functie de frumusetea femeilor in uniforma a fost publicat de site-ul american wonderslist.com, scrie Adevarul.

Inchis la "nebuni", teroristul de la Iasi ii scrie din nou presedintelui Basescu: Am pus bomba ca sa sa ma insor! Oliver Stan, teoristul care in luna iulie a pus o bomba la Facultatea de Telecomunicatii din Iasi, nu a renuntat la ideea de a se intalni cu presedintele Traian Basescu. Intr-o scrisoare care a ajuns in posesia reporterilor WOWbiz.ro, barbatul explica printr-o schema complicata cum va reusi sa scoata Romania din criza.

S-a plimbat in chiloti prin benzinarie, la 5°C! Caldura in exces pe care RADET a furnizat-o zilele trecute in Capitala, inainte sa ne viziteze iarna, a starnit reactii din cele mai... ciudate! Un cititor ne-a trimis la redactie o fotografie in care a surprins ieri de dimineata un barbat, plimbandu-se printr-o benzinarie din zona Aurel Vlaicu, intr-un echipament cel putin ciudat: boxeri, sosete si adidasi! Si asta in conditiile in care afara erau 5°C, scrie Libertatea.

Adolescentele din SUA mananca vata inmuiata in suc de portocale pentru a ramane slabe. Femeile din Statele Unite au descoperit o noua metoda prin care isi pot mentine silueta, incercand sa-si pacaleasca propriul organism. Mai exact, tinerele inlocuiesc mancarea cu vata inmuiata in suc de portocale pentru a se simti satule. Acest trend este popularizat peste tot, de la Facebook si Twitter la YouTube, scrie StirileProTv.ro.

Neurologul american care a descoperit ca este psihopat. In octombrie 2005, neurologul James Fallon, distins cu mai multe premii pentru activitatea de cercetare, se afla in biroul sau si studia RMN-urile unor oameni care sufereau de afectiuni psihiatrice severe. La un moment dat, in mainile neurologului a "picat" un RMN care prezenta creierul unui psihopat. Barbatul a fost socat in momentul in care si-a dat seama ca RMN-ul era chiar al lui, scrie realitatea.net.

Asa arata barbatul care in ultimii 10 ani a fumat 50 de tigari pe zi si a mancat doar junk food. Un britanic in varsta de 66 de ani sustine ca in ultimii 10 ani nu a mancat altceva in afara de junk food si fumeaza 50 de tigari pe zi. Desi nu a mancat nici macar un fruct timp de 10 ani, barbatul sustine ca nu s-a simtit niciodata mai tanar si ca nu suporta gustul legumelor si al fructelor. El a declarat ca reuseste sa se mentina in forma cu multe exercitii fizice si ca il ajuta foarte mult gradinaritul, scrie Cancan.