Cel mai mare brad de Craciun din lume, de doua ori cat Turnul Eiffel. Unde a fost instalat. Luna decembrie se apropie cu pasi grabiti si gandurile tuturor sunt doar la sarbatorile de iarna si la cadourile de Craciun. Se pare ca italienii nu au mai avut rabdare si deja au fost instalat cel mai mare brad de Craciun din lume, la poalele muntelui Ingino, din afara orasului Gubbio. Una dintre bucuriile cele mai mari ale sezonului de iarna o reprezinta aprinderea luminilor si instalarea bradului de Craciun. Italienii au intrat deja in spiritul sarbatorilor si au aprins luminitele celui mai mare brad din lume. Patru voluntari au muncit la montarea a 8.500 de beculete in forma de brad, la poalele muntelui Gubbio. "Bradul" are o inaltime de 650 de metri si o latime de 350. La realizarea acestuia au muncit Bradul de Craciun instalat la baza muntelui Ingino a intrat in Cartea Recordurilor in anul 1991, sub denumirea de "Cel mai mare brad de Craciun", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ministrul canadian al apararii a confirmat ca extraterestrii sunt deja pe Terra. In cadrul unui eveniment public intitulat "Zilele dezvaluirilor", Paul Hellyer, fostul ministru al apararii din Canada, a marturisit ca extraterestrii exista si ca sunt in contact cu autoritatile de pe Terra. Socand asistenta, Paul Hellyer a subliniat ca exista cel putin doi extraterestri care lucreaza in prezent cu guvernul american in cadrul unui pro-iect care vizeaza transferul catre SUA a unor tehnologii nepamantene. Hellyer a subliniat ca platitorii de taxe trebuie sa stie de existenta extraterestrilor si ca dezvaluirile facute de el au drept scop "supravietuirea umanitatii". Dezvaluirile pot fi gasite in original pe youtube, precum si traduse in limba romana in cartea "Baze extraterestre si OZN pe Luna, Pamant si Marte", semnata de generalul dr. Emil Strainu, anuntaLibertatea.

Minune, tu cand iti iei una? Uite viorile placate cu aur de 24 de carate. Dupa primele viori din cristale care costa 1.5 milioane de dolari, realizate de Swarovski Crystal, iar acum un designer de bijuterii a realizat instrumente si mai scumpe. Acoperite in aur, rubine, safire si diamante, viorile costa doua milioane de dolari si au fost realizate de Theo Fennell in colaborare cu o trupa care combina muzica clasica cu cea pop si rock, FUSE. Producatorii au avut nevoie de noua luni de zile pentru a fabrica instrumentele placate cu aur de 24 de carate. Cele doua viori vor fi folosite de trupa FUSE, ai caror membri sunt cunoscuti drept cei mai rapizi violonisti din lume, in turneul lor din America si Asia. "Mergem in toata lumea pentru a ne promova muzica si suntem foarte entuziasmati ca vom folosi noile viori", a declarat o jumatate a duoului, Linzi, informeazaClick.

I-a promis o cariera ca fotomodel si i-a cerut in schimb sa-i faca sex oral! Cum a reactionat tanara, care visa sa ajunga celebra. O candidata la titlul de Miss Universe a dat in judecata organizatia patronata de miliardraul Donald Trump, pentru ca ar fi primit o propunere indecenta de la unul din impresari. Ashleight Blake, de 21 de ani, spune ca multe persoane care lucreaza la organizatia Miss Universe profita de tinerele fete care aspira la o cariera in modelling. Tanara spune ca impresarul Dominga Rodriguez i-a promis ca o ajuta sa-si gaseasca un loc de munca si sa inceapa o cariera ca fotomodel, dar i-a cerut in schimb favoruri sexuale, scrie Daily Mail. Barbatul a chemat-o in parcarea unei cafenele Starbucks, in masina, unde i-a spus ca daca vrea sa fie promovata trebuie sa faca sex oral cu el. Blake a izbucnit in lacrimi si a fugit imediat. A dat in judecata organizatia lui Trump si cere despagubiri in valoare de 200.000 de dolari, scrieCancan.

In Ucraina, Dorel are mai multi frati. Vezi cum arunca ei sarea pe trotuare. Se pare ca Dorel, celebrul personaj care face praf lucrarile publice, are corespondenti si in Ucraina, tara unde sarea se arunca pe trotuare intr-un mod inedit. "Meseriasii" din imagini nu au mai dorit sa piarda timpul imprastiind sarea in mod traditional si au descoperit calea rapida pentru a-si face treaba. Rapida, dar prost facuta, pentru ca masinile din zona au fost vizate de ploaia de sare ce s-a abatut asupra lor. Cu galeata sau cu lopata, oamenii au dat tot ce au avut mai bun din ei, fara sa le pese ca activitatea pe care o faceau ei iesea din tipare si afecta masinile peste care cadea sarea. O alta intrebare ar fi de ce acestia dadeau cu sare pe trotuare, din moment ce nu mai era zapada pe acestea? Video peLibertatea.

Ieri urate cu spume, azi dive. S-au nascut urate si au avut o viata de calvar pana nu demult. Parintii le-au indemnat sa-si faca operatii estetice pentru a se infrumuseta. Si-au luat inima in dinti si un medic chirurg le-a transformat in dive. Gemenele Chorong si Seunghee, de 19 ani, din Seul, au hotarat sa indure mari suferinte in timpul operatiilor estetice, numai sa nu se mai faca glume pe seama urateniei lor. Inca din copilarie, erau jignite tot timpul din cauza danturii caraghioase. "Slutele, slutele!", strigau dupa ele colegii cei mai rautaciosi, iar unii le ziceau in fata sa faca ceva ca sa scape de "falcile diforme". Pentru ca operatiile estetice au devenit deja o moda in Coreea de Sud, parintii gemenelor au staruit ca fiicele lor sa se infrumuseteze. Multa vreme, Chorong si Seunghee s-au opus interventiilor chirurgicale, pentru ca au auzit ca sunt foarte dureroase si implica riscul de a face paralizie faciala. Vazand insa ca baietii le ocolesc, ele au acceptat in cele din urma sa se lase "sculptate" cu bisturiul, informeazaClick.