Studiu: Istoria oamenilor ar fi inceput cand o femela cimpanzeu s-a imperecheat cu un porc. Afirmatia surprinzatoare a fost facuta de Eugene McCarthy, de la University of Georgia, unul dintre cei mai mari specialisti mondiali in hibridizarea animalelor. McCarthy a subliniat ca, in timp ce oamenii au multe caracteristici in comun cu cimpanzeii, avem si o serie de trasaturi care nu sunt gasite la alte primate. Aceste caracteristici neobisnuite au, cel mai probabil, o origine hibrida si au fost introduse in trecutul indepartat al speciei umane, anunta Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cel mai urat caine din lume a murit. Catelul devenit celebru dupa ce a fost desemnat cel mai urat caine din lume in cadrul unui concurs din 2007, a murit joi. Elwood, catelul din New Jersey a carui infatisare a fost asemanata cu cea a extraterestrului ET sau a maestrului Yoda, a murit in dimineata Zilei Recunostintei. Desi a fost numit cel mai urat ciine din lume, Elwood se bucura de popularitate pe internet si in ciuda aspectului sau, internautii il indrageau. Karen, stapana sa, era extrem de mandra de companionul sau, insa primul lui stapan a vrut sa-l eutanasieze pentru ca era prea urat.Catelul avea opt ani si in ultima perioada se confrunta cu probleme medicale, potrivit EVZ.

S-au "imbracat" in sange pentru a protesta fata de uciderea animalelor. Iubitorii de animale au protestat, duminica, in piata Sant Jaume, din Barcelona, fata de uciderea animalelor pentru folosireablanii acestora. Tinerii s-au dezbracat si si-au acoperit trupurile cu sange fals. Numerosi activisti pentru drepturile animalelor au protestat, duminica, acoperiti doar de vopsea rosie fata de uciderea acestora pentru folosirea blanii la confectionarea de haine. Tinerii au simulat imaginea animalelor ucise unindu-se intr-o gramada de trupuri inerte, dezgolite si pline de "sange", ce ies dintr-o cusca, scrie Click.

Cum arata "omul de zapada" al acestui barbat. A ajuns viral pe Internet. Este cea mai rece, dar si cea mai "calduroasa" perioada a anului. Vine Craciunul, iar fiecare il asteapta pe Mos Craciun cum stie mai bine. Pana sa impodobeasca brazii, unii americani au decis ca e vremea, ca odata cu zapada, sa isi incerce creativitatea pentru a face oameni de zapada tot mai ciudati. In timp ce unii au reusit sa realizeze in cel mai mic detaliu personaje din Razboiul Stelelor, altii si-au facut un "caine" din zapada, identic cu cel de acasa, sau un craniu in genul sarbatorilor de Halloween, anunta Stirile Pro Tv.

Sute de Mos Craciuni, reuniti la Berlin. Unde e Laponia? Ieri puteai jura ca-i in Berlin. Acolo s-au adunat peste 200 de Mosi Craciun. Si au mai adus si niste ingerasi cu ei. A inceput sezonul Craciunului si trebuie sa-i demonstreze sefului ca merita sa poarte haina rosie. Ca in fiecare an, Mosii Craciun s-au adunat sub acelasi acoperis si au dat startul sezonului Craciunului. Intalnirea n-are doar un rol simbolic, ci si unul practic. Mosii trebuie sa demonstreze ca sunt capabili sa le aduca zambetul copiilor, potrivit Antena 1.