N-o sa-ti vina sa crezi cu ce s-a ocupat Papa Francisc inainte de a deveni preot. Dezvaluiri incredibile despre trecutul Papei Francisc. cine-ar fi crezut ca in tineretea lui Suveranul Pontif a lucrat intr-un club de noapte. Inainte de a se hirotonisi, el a fost bodyguard. Pentru a se putea intretine in colegiul din Buenos Aires, Jorge Mario Bergoglio, pe numele sau real, spala podele, participa la teste intr-un laborator chimic si lucra ca paznic intr-un club de noapte. Marturisirile au fost facute in timpul unei vizite a suveranului pontif intr-un cartier muncitoresc de la periferia Romei. Papa Francisc, acum in varsta de 76 de ani, a povestit ca ziua studia literatura si psihologia, iar seara lucra la club. Exact in acea perioada si-a dat seama ca vocatia sa este aceea de preot, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au citit o data, s-au frecat la ochi, au mai citit o data si au inceput sa rada! Ce au gasit in meniul unui restaurant din SUA! E bine sa fii creativ si sa gasesti noi si noi subiecte prin care sa iti faci publicitate! Insa atunci cand atingi subiecte atat de sensibile, mai ales cand oamenii sunt la masa, nu poti decat sa devii subiect de stire in toata lumea. Si de gluma! Asta este pe scurt povestea unui restaurant din SUA care s-a gandit ca ar fi foarte potrivit sa promoveze pe meniu un fel de mancare aparte, care sa le aduca aminte clientilor de un eveniment istoric relativ recent, in speranta ca ii va atrage sa cumpere mai mult... Asa ca intr-o buna zi clientii fideli ai restaurantului s-au trezit ca pot comanda "Obama shot Osama (n.r. Obama l-a impuscat pe Osama)", anuntaCancan.

Ai grija! Partenera te insala daca porti sosete cand faci sex. Un celebru site de matrimoniale a efectuat un sondaj printre membrii inscrisi din toata lumea pentru a afla ce motive le determina pe partenere sa-si insele iubitii sau sotii. Pe primul loc s-a detasat clar un raspuns. Astfel, femeile sustin ca le piere cheful de sex daca observa in valtoarea pasiunii ca barbatul a ramas gol pusca, dar cu sosetele in picioare, care mai sunt si murdare. Un alt motiv pentru care femeile isi cauta fericirea in bratele altcuiva decat in cele ale partenerului e egoismul de peste noapte: concret, daca ea ramane dezvelita pentru ca el a tras toata patura sau plapuma. Alte lucruri care le fac pe femei sa se orienteze spre alt barbat sunt: vorbitul murdar in timpul sexului, masturbarea si lipsa preludiului, informeazaLibertatea.

Lesini de ras! Un vultur a furat aparatul de fotografiat al unor turisti pentru...a-si face poze. Selfies, adica pozele pe care ti le faci de unul singur, a ajuns un adevarat fenomen si in lumea necuvantatoarelor. Se pare ca niste turisti au lasat o camera de filmat langa o bucata de carne pentru a surprinde momentul in care fioroasa reptila inhata prada. Numai ca ghinion! Camera a fost furata de vultur. Pasarea a zburat la 110 km de locul unde luase camera. Cand a lasat in cele din urma camera pe o stanca, vulturul a privit curios in obiectiv ca si cum ar fi incercat sa isi faca niste selfies, scrieKanalD.

"Femeia de juma de tona" face un gest la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Chiar daca nu mai cantareste 498 de kilograme, Maryei Rosales, de 33 de ani, din Texas, SUA, i-a ramas porecla "Femeia de juma de tona". Ea a reusit sa slabeasca in mod miraculos si astazi, cand cantareste 90 de kilograme, se lupta pentru custodia nepotilor sai, fratii copilului Eliseo, pe care a sustinut in 2008 ca l-a ucis, la varsta de numai 2 ani. Fosta grasana a spus atunci ca l-a omorat pe nepotel, rostogolindu-se din greseala peste el. Marya a facut acest lucru pentru ca s-o acopere pe sora ei, Jaime, care il ucisese in bataie pe Eliseo, fiindca mai avea alti trei copii de crescut. Acum, cand criminala se afla in puscarie pentru 15 ani, femeia care a slabit miraculos se lupta sa obtina custodia nepotilor care au ramas fara mama, anuntaClick.