Farsa vazuta de milioane de oameni! Un betiv e convins ca a stat in coma 10 ani! Cum reactioneaza cand afla asta. Un barbat amator de licori bahice a avut parte de socul vietii intr-o dimineata in care s-a trezit si a aflat ca a stat in coma in ultimii 10 ani. Omul obisnuia sa se urce de multe ori beat la volan, motiv pentru care a si fost arestat pana acum de cinci ori. Satul sa il vada de atatea ori aproape de moarte, un prieten de-al lui, pe nume Tom Mabe, a decis sa ii faca o farsa de zile mari. Astfel, intr-o zi in care barbatul a baut pana nu a mai stiut de el, amicul lui a pus la cale un plan bine elaborat. El a amenajat o camera de spital si l-a monitorizat pe prietenul lui la diverse aparate, ca si cum ar fi fost bolnav. Cand s-a trezit, betivului i s-a spus ca a fost in coma in ultimii 10 ani. Totul a fost atat de bine pus la punct incat si programul de stiri de la TV a fost modificat, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Imbatranirea aduce moartea? Nu pentru toate speciile. Oamenii au o imagine destul de clara despre ceea ce inseamna inaintarea in varsta. Ne nastem, ne maturizam, imbatranim, ne pierdem fertitilitatea si alte functii ale corpului, apoi murim. Insa un astfel de proces nu trebuie extrapolat tuturor vietuitoarelor din natura. In fapt, unele dintre ele au din ce in ce mai putin sanse sa moara odata ce inainteaza in varsta. "Evolutia a adus o gama extrem de diversa in ceea ce priveste reactiile la imbatranire. Si este cu atat mai bizar cu cat clasica teorie a evolutiei ne explica doar una dintre caile imbatranirii", explica Owen Jones, biolog in cadrul University of Southern Denmark. Teoreticienii evolutionisti dintre anii 50-70 au explicat modelul imbatranirii ca un compromis intre reproductie si supravietuire. Pe scurt, un organism are resurse limitate, iar el va fi nevoit sa decida daca le va aloca procrearii sau supravietuirii pentru inca un an, anuntaClick.

Caz uimitor in SUA! 38 de ani de inchisoare pentru sex cu un elev. Ethel Anderson, o profesoara de 31 de ani din SUA, a fost condamnata la 38 de ani de inchisoare dupa ce a facut sex cu unul dintre elevii sai, in varsta de 12 ani. thel Anderson, profesoara de arte si de limbi straine la o scoala elementara, a fost gasita vinovata de abuzarea sexuala a elevului sau dupa ce, in timpul orelor de meditatii pe care le facea cu acesta, l-a sarutat, i-a facut sex oral, apoi s-a culcat de mai multe ori cu el. Profesoara a sustinut ca este nevinovata, desi in timpul procesului au fost admise ca probe 230 de pagini ce contineau mesajele pe care i le-a trimis baiatului de 12 ani. "A fost terapie sexuala facuta cu un elev care avea probleme comportamentale grave", s-a scuzat ea, dar nu a scapat de condamnarea record primita, informeazaLibertatea.

A vrut sa atraga atentia barbatilor, insa s-a facut de ras! Detaliul din cauza caruia toata lumea rade acum de ea. Tanara din imaginea alaturata a reusit sa se faca de ras fara prea mare efort. Nu stim ce a fost in capul ei, insa ea a postat o poza pe Facebook in care se vede clar ca a apelat la Photoshop pentru a-si mari fundul si, mai ales, sanii. Dupa ce a urcat poza pe reteaua de socializare, a asteptat sa curga complimentele din partea barbatilor. A primit in schimb numai vorbe urate si batjocoritoare. Initial tanara nu a inteles ce se intampla, insa cand si-a dat seama de gafa comisa a sters imediat poza. Era insa prea tarziu, aceasta fusese deja preluata pe alte site-uri, scrieKanalD.

Ce transporta acest elicopter! N-o sa-ti vina sa crezi ca se poate face asa ceva! Iata o imagine pe care este putin probabil s-o intalniti in Romania! Americanii strang brazii pentru Craciun cu ajutorul elicopterelor. Aceste imagini au fost filmate la ferma de brazi Noble Mountain Christmas Tree din Oregon. Statul Oregon este principalul producator si exportator de brazi de Craciun, vanzand anual peste 7 milioane de pomi. O persoana aflata la sol dirijeaza pilotul elicopterului, care ridica si transporta brazii, insa trebuie sa se incadreze intr-o limita de timp, anuntaCancan.