Ultima fita de Sarbatori: fursecurile care fac sex. Am trait s-o vedem si pe-asta! Daca vrei sa-ti lasi invitatii cu gura cascata de Sarbatori, trebuie sa incerci noile forme de fursecuri, inspirate din celebra carte "Kama Sutra". Disponibile in patru pozitii sexuale pe set, formele sunt perfecte pentru petrecerile de Revelion. Desi un set costa 21 de euro (circa 94 lei), isi merita banii, pentru ca te vei amuza teribil cu prietenii. Numai ca trebuie sa dai o fuga pana in Marea Britanie ca sa le cumperi, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Si-a distrus frumusetea dintr-o ambitie prosteasca! Cum arata aceasta fata, dupa ce a decis ajunga obeza. Probabil cea mai mare obsesie a femeilor este cea legata de greutate. In timp ce unele incearca din rasputeri sa atinga dimensiuni de manechin, fata din imaginile de mai jos se vrea...obeza. Tammy Jung are 23 de ani si o ambitie iesita din comun: vrea sa ajunga una dintre cele mai grase femei din lume. Tanara e decisa sa se ingrase cel putin 20 de kilograme la fiecare sase luni, pentru a castiga concursul "Big Beautiful Woman" din America, anuntaCancan.

Vrei sa o vezi pe Carla Bruni goala? Fotografii cu sotia lui Sarkozy, momeala pentru diplomati. Au crezut ca vor vedea poze cu Carla Bruni goala, dar mai multi diplomati s-au trezit cu conturile sparte dupa ce au accesat linkul care le primitea ca o vor vedea pe fosta prima doamna a Frantei fara haine. Numerosi diplomati aflati la summitul G20 din 2011 de la Paris au cazut victime ale hackerilor care le-au trimis invitatii cu linkul "Pentru a vedea fotografii cu Carla Bruni goala, click aici". Conform New York Times, hackerii voiau sa puna mana pe mai multe documente privind Statele Unite. Ei s-au folosit de phishing, o metoda prin care daca accesezi un mail piratat permite accesul unor straini la calculatorul tau. Metoda a functionat si mai multe documente confidentiale au ajuns in mainile haickerilor. Printre cei pacaliti s-au aflat ministri ai Cehiei, Portugaliei, Bulgariei, Ungariei si Lituaniei, informeazaClick.

Toti barbatii au fugit din baie cand au auzit ce s-a intamplat. Vezi ce a patit un tanar intr-o toaleta. Kwabena Nkrumah, un barbat de 34 de ani, folosea o toaleta publica atunci cand a fost muscat de un sarpe "mare si negru", potrivit Mirror. Incidentul a avut loc in regiunea Ashanti in cursul zilei de miercuri, atunci cand barbatul se afla in baie. El povesteste ca s-a asezat pe vasul de toaleta, atunci cand a simtit o durere puternica. Ulterior, a inceput sa urle "sarpe, sarpe, sarpe", ceea ce a facut ca restul barbatilor sa fuga din baie tipand. Ulterior, victima a fost dusa de urgenta la spital, unde a avut parte de ingrijire medicala, motiv pentru care in prezent se afla in afara oricarui pericol, scrieRTV.

Vrei poza perfecta de la petrecere? Fa-o la ora 21.36. Rochia arata fabulos si machiajul este impecabil, dar daca nu astepti pana la ora 21.36, totul e in zadar. O echipa de cercetatori din Marea Britanie a studiat 2.000 de persoane si a descoperit momentul potrivit pentru o poza ideala de petrecere. S-a ajuns la concluzia ca, pana la ora 21.36, petrecaretii se familiarizeaza indeajuns si nu mai par incordati, dar nici nu beau prea multe pahare cu alcool, cat sa iasa prea relaxati. Odata depasit momentul perfect, pozele ies ciudat, cu fete transpirate, ruj sters sau apropieri nelalocul lor. In studiu s-a luat in calcul ca o petrecere incepe la ora 19.00, iar dansul dupa ora 22.00, anuntaClick.

Nimeni nu s-ar fi asteptat la asta: Un neonazist ungur s-a convertit la iudaism. Ungurul Csanad Szegedi, militant antisemit si fost lider al unei formatiuni de extrema dreapta, si-a descoperit radacinile evreiesti si a decis sa se converteasca la iudaism. In fostul sau partid era depasit doar de Gabor Vona in ceea ce priveste discursurile antisemite si xenofobe. Stirea a aparut anul trecut: Csanad Szegedi, numarul doi al partidului neonazist Jobbik, a treia forta politica din Ungaria, si-a descoperit originile evreiesti. Szegedi a luat atunci legatura cu rabinul Shlomo Koeves, caruia i-a exprimat parerile sale de rau, intr-un text in care scria: "Fie ca imi place sau nu, arborele meu genealogic arata clar ca sunt evreu". Europarlamentarul ungur a marturisit ziarului german Welt am Sonntag ca a decis sa treaca la cultul mozaic. Mananca doar kosher, studiaza ebraica si a subscris la regulile religiei ebraice. Din scaunul sau de deputat in Parlamentul European, Szegedi obisnuia sa lanseze amenintari la adresa minoritatilor etnice din Ungaria. Ii acuza pe evrei ca au cumparat Ungaria si ii dispretuia pe imigranti si pe romi, informeazaRTV.