Ce i-a spus un hot femeii care l-a bagat in inchisoare in urma cu 4 ani! A avut un noroc neasteptat. Un spargator a dorit sa se razbune pe cea care a reusit sa il bage dupa gratii in urma cu 4 ani cand a jefuit-o. Barbatul a revenit in casa sa si a violat-o in repetate randuri. Ashley Mills, in varsta de 28 de ani, a revenit la casa femeii care, in urma cu 4 ani, reusise sa il bage in inchisoare pentru jaf. Acesta i-a spart usa cu o bata din fier, a pus mana pe un cutit de bucatarie si i-a spus: "Nu plec nicaieri, am venit sa te violez"." In prima faza, am crezut ca vrea sa ma omoare, sa nu lase nici un martor care sa il identifice", a declarat Linda. In urma cu 4 ani, victima i-a permis sa isi puna un cort in curtea sa. Baiatul ii spusese ca nu avea unde sa stea, insa bunatatea femeii nu a fost rasplatita asa cum se cuvine. Ashley Mills s-a reintors pentru a se razbuna pe cea care a reusit sa il bage dupa gratii in urma cu 4 ani. Acesta a violat-o in repetate randuri si a amenintat-o ca o omoara, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Bauturile traditionale din 80 de tari. Ce bautura reprezinta Romania. Mancarurile din bucataria traditionala a fiecarei tari este o curiozitate a tuturor turistilor si se pare ca nici bauturile nu sunt mai prejos. Astfel, a fost realizata o lista cu bauturile reprezentative a 80 de tari, rpintre care si Romania. Coca-Cola este fara indoiala bautura "emblema" a americanilor, iar ceaiul specific Indiei, insa sunt foarte multe tari balcanice care isi reclama aceeasi bautura reprezentativa. O companie de vinuri a realizat un infografic in care sunt prezentate bauturile reprezentative ale 80 de tari. Bineinteles ca ginul este "revendicat" de Anglia, in timp ce berea Guinness este asociata cu Irlanda. Romanii ar putea fi revoltati cand vor vedea ca palinca a fost atribuita Ungariei, insa poate se vor linisti cand vor afla ca cea care ne reprezinta cu succes este tuica, anuntaClick.

S-a asternut prima zapada, dupa 112 ani, peste piramidele din Egipt. O furtuna puternica de zapada si ploi abundente s-au abatut, in ultimele zile, asupra Israelului, Fasiei Gaza, Egiptului, Siriei si Libanului, fapt extrem de rar intalnit in zona. De altfel, pentru prima data in ultimii 112 ani, celebrele piramide de la Giza au fost acoperite cu un strat fin de zapada, informeazaLibertatea.

Razbunare fara limite. Cum si-a gasit un sofer masina in parcare. A fost avertizat sa-i mute masina, insa nu a luat in seama toate sfaturile. Acum regreta amarnic ca nu i-a ascultat. Un sofer din Brazilia a fost sfatuit de muncitorii care faceau reparatii la un drum sa-si mute masina din acea zona deoarece se va turna beton. Barbatul nu a vrut sa asculte de avertizarile lor si, prin urmare, nici nu s-a obosit sa gaseasca alt loc de parcare. A avut, insa, surpriza vietii lui a doua zi! Muncitorii si-au vazut frumos de treaba si au turnat beton netinand cont de faptul ca masina lui le statea in cale, scrieKanalD.

"Bacsis pentru Iisus!" Suma colosala primita de acest chelner de la un client, inainte de Sarbatori. "E un adevarat miracol!" In ultimele zile, in mai multe restaurante din Statele Unite si Mexic, persoane necunoscute lasa bacsisuri uriase, cu biletele pe care scriu mesaje religioase. "Dumnezeu sa va binecuvanteze!" scrie pe biletelul lasat de un barbat, alaturi de un bacsis de 1.000 de dolari intr-un restaurant, scrie San Francisco Chronicle. Cel mai mare bacsis "pentru Iisus", cum a fost numit acest fenomen, a fost de 5.000 de dolari pentru un meniu de 112 dolari, lasat intr-un local ieftin din Connecticut. Exista si un cont special pe Instagram, Bacsisuri pentru Iisus, unde sunt publicate toate pozele cu bacsisurile lasate. Contul are 54.000 de fani, anuntaCancan.