Mafia italiana i-a pus gand rau Suveranului Pontif. Plimbarile prin multimea de credinciosi ar putea deveni istorie pentru Papa Francisc, conform presei italiene. Motivul? Mafia italiana i-a pus gand rau Suveranului Pontif din cauza faptului ca acesta a luat la puricat Banca Vaticanului, unde a descoperit ca traficantii de arme sau de droguri spala bani. Masurile de securitate pentru Papa Francisc s-au inasprit in ultima perioada, de cand unul din sefii Mafiei italiene a transmis prin locotenentii sai ca liderul Bisericii Catolice a descoperit ca Banca Vaticanului este un instrument de spalare a banilor celor mai mari infractori din Italia, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

E fenomen national! Romanilor li se fura si porcul de Craciun. Dupa cazul prezentat saptamana trecuta, acum a patit-o si o batrana din judetul Dolj. De teama, vecinii femeii au pus cratitele pline de bunatati sub cheie! Nu o data a fost pradata de hoti batrana! De cand a cumparat purcelul si-a facut griji ca ar putea ramane fara el. Asa ca l-a crescut ferit de ochii lumii. Hotii, insa i l-au gasit. E drept, dupa ce a fost taiat. Tanti Ioana a trecut prin clipe teribile. In odaia ei s-au dus lupte crancene pentru bucatile de carne tinute in doua frigidere, relateaza KanalD.

In ce hal arata o adolescena! O sa-ti vina rau daca o vezi! S-a transformat radical dupa asta. O adolescena care cantarea 35 de kilograme a ajuns sa aiba 55 de kilograme dupa ce s-a apucat serios de sala. Sportul i-a salvat practic viata, caci tanara era intr-o stare groaznica. In numai an, fata a reusit sa scape de una dintre cele mai periculoase boli, anume anorexia. Adolescena s-a apucat la sala anul trecut, iar intr-un an a reusit sa se ingrase 20 de kilograme, scrie Cancan.

Site-ul de torrente care nu va fi inchis niciodata. Cel mai popular site de torrente din lume si-a schimbat pentru a sasea oara adresa pentru a scapa de autoritati. Pirate Bay, cel mai popular site de torrente, este disponibil de azi la adresa thepiratebay.pe. Site-ul s-a mutat pe un domeniu din Peru dupa ce anterior a functionat pe un domeniu din Ascension, o insula vulcanica in Atlanticul de Sud. Adresa IP asociata site-ului 194.71.107.27 arata ca serverele s-ar afla undeva in orasul Udine din Italia, conform serviciului Geobytes, scrie Capital.

Ce se intampla daca faci sex in fiecare zi, timp de un an? Ea a testat acest lucru. Brittany Gibbons, mama a trei copii, care si-a petrecut majoritatea timpului fiind nesigura cu privire la corpul ei, a decis sa isi stabileasca singura o provocare pentru a-si imbunatati viata sexuala, dupa ce sotul ei a subliniat ca el nu a mai vazut-o "complet goala de ani de zile". Brittany Gibbons, o blogarita voluptoasa din SUA, care sustine ca era "ingrozitoare la capitolul intimitate", a hotarat sa faca sex in fiecare zi timp de un an, scrie romaniatv.net.

Nu o sa-ti vina sa crezi! Cei care au mers azi cu metroul au ramas socati! "Doamne, ce cauta aici?", s-au intrebat oamenii. Mersul cu metroul nu este intotdeauna cea mai placuta cale, cu atat mai mult cu cat in subteran au acces tot felul de oameni. La fel s-a intamplat si astazi cand la statia Romana de pe Magistrala M2 s-a urcat un preot foarte ciudat. Omul bisericii purta o cruce imensa in mana dreapta si una ceva mai mica in mana stanga si s-a urcat astazi in metrou la statia Romana, scrie Libertatea.

Halucinant: Nu o sa crezi cum iese imbracata pe strada la -30 de grade! "Mi-e cald, simt ca e vara". Femeia din imagini face inconjurul lumii, iar multa lume se intreaba daca totul este sau nu o facatura. Poate parea incredibil, insa Galina Kutereva, o doamna de 50 de ani din Rusia, sustine ca nu simte frigul si iese afara in toiul iernii, la -30 de grade, imbracata in haine de vara. "Pur si simplu nu simt frigul! La -30 de grade e ca si cum as simti o adiere placuta de vant in timpul verii. Ma amuz cand ii vad pe cei din jurul meu cu geci groase, caciuli si fulare...", scrie KanalD.

Cele mai penibile si amuzante fotografii de sarbatori. O sa razi pana la anul. Momentul in care oamenii intampina Sarbatorile de iarna este intotdeauna un prilej bun pentru a surprinde momente amuzante. Craciunul si Anul Nou sunt aproape, iar oamenii nu contenesc sa uimeasca cu imagini amuzante legate de Sarbatorile de iarna. De la temperaturi ireale si cadouri kitschoase, pana la mancaruri dubioase si petreceri la tara, aceasta colectie de fotografii te va face cu siguranta sa zambesti, scrie romaniatv.net.