​Ai vazut vreodata un rege impingand la masina sa o scoata din zapada? Uite-l pe Regele Iordaniei. Regele Iordaniei, Abdullah al II lea al Iordaniei, a dat o lectie de modestie tuturor conducatorilor lumii: a ajutat la deszapezirea unei familii, care ramasese cu masina blocata. Regele Iordaniei se afla in drum spre Amman cand a vazut ca o familie ramasese cu masina innzapezita. Monarhul a uitat pentru cateva momente de functia sa, a coborat din masina si pus umar la umar cu oamenii care se chinuiau sa deblocheze autoturismul. Regele Abdullah al II lea a fost surprins in timp ce impingea la masina, iar imaginile ajunse pe internet au devenit virale, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Tata si chirurg. Vezi ce grozavie le-a facut un barbat fiicelor adoptate. Orice tata e mandru cand are fete frumoase, dar un chirurg estetician din California a reusit sa socheze pe toata lumea. Medicul si-a operat ambele fete de 25 de ani, oferindu-le cadou mariri de sani, injectii cu botox si nasuri noi noute. Dr Michael Niccole nu a avut nicio rezerva sa taie la propriu in carne vie atunci cand vine vorba de fiicele lui. Medicul specializat pe chirurgie plastica le-a oferit fiicelor lui, Brittani si Charm mai multe operatii estetice, de la implanturi de sani, la rinoplastie si liftinguri, desi acestea nu au nici 30 de ani inca, anuntaLibertatea.

Demential! Canta la chitara si face surf in acelasi timp. Foarte tare! Un tanar canadian a gasit o metoda inedita de a combina pasiunea pentru surfing si pentru muzica. In timp de taia valurile cu placa de surf, Chris Hau canta la chitara si vocal melodia Sittin' On The Dock Of The Bay al celor de la Otis Redding. Pare incredibil, dar tanarul de 22 de ani reuseste sa-si tina echilibrul mai bine de trei minute, in timp ce e filmat de pe o barca in Barrie, Ontario, informeazaClick.

S-a dus la hotel cu o prostituata! A inghetat cand a vazut ce mesaj a primit apoi sotia lui, acasa. Un barbat care si-a inselat sotia cu o prostituata a avut un adevarat soc in clipa in care a primit un biletel de la hotelul unde se cazase pentru a avea aventura extraconjugala. Barbatul a primit de la hotel un chestionar in care era intrebat despre calitatea serviciilor care i-au fost oferite. Citind biletul, sotia lui a aflat ca acesta venise acolo cu o prostituata, scrie News Mail. Desi suparat, barbatul a raspuns la chestionar, precizand ca a avut multe neplaceri din cauza acestei indiscretii: "Nu am alte comentarii, dar sotia mea a avut destule", a scris el. Biletul a fost publicat pe Reddit, scrieCancan.

Copilul miracol, nascut cu o sansa de 1 la 52 de milioane de oameni. Chelsea Johnson a adus pe lume un copil la 11/12/13 14:15. Adica, micutul s-a nascut la ora de 14 si 15 minute in ziua de 11 decembrie 2013. Sansa ca un bebelus sa se nasca la o astfel de succesiune de cifre este de 1 la 52 de milioane. Nasterea a avut loc la Spitalul Rotherham din South Yorks, Marea Britanie. "Abia astept sa creasca pentru a-i spune ce coincidente au avut loc cand a venit pe lume", a spus Chelsea, anuntaClick.