Sta 4 ore in oglinda ca sa se transforme in personajul preferat. Cum arata femeia Barbie. O tanara petrece zilnic cate 4 ore in oglinda pentru a se transforma in personajul preferat, papusa Barbie. Tinutele lui Lhouraii Li de 21 de ani reprezinta o combinatie dintre moda japoneza si tinutele papusii Barbie. O tanara manichiurista din Bradford, West Yorkshire, isi sacrifica cate patru ore din zi pentru a se transforma in idolul ei: papusa Barbie. Fata apeleaza la diverse metode pentru a reusi sa-si faca ochii sa fie exact ca ai papusii adorate. Astfel, foloseste gene false, lentile de contact si-si contureaza ochii cu tus negru, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum a cumparat o casa cu o agrafa de birou. Citeste povestea incredibila. Un tanar canadian a vrut sa vada daca un joc din copilarie ii poate aduce o aventura. In cateva luni, el a reusit sa dea la schimb o agrafa de birou pe o...casa cu cateva camere. Afla cum a cumparat o casa cu a agrafa de birou. Citeste povestea incredibila a lui Kyle MacDonald. Totul a pornit de la o agrafa rosie de birou si un joc de copii Canadienii joaca foarte des un joc numit "Bigger and better" (mai mare si mai bun, n.red.). Copiii se aduna si incep sa dea la schimb obiecte, pornind de la ceva mic si neinsemnat si ajungand pana la jucarii sau teme pentru acasa. Kyle MacDonald, un tanar din Vancouver, Canada s-a gandit in 2005 sa testeze limitele Internetului, sa-si faca prieteni noi si sa se joace un joc din copilarie, cu reguli adulte, anuntaLibertatea.

Inelul antisforait face minuni. Daca vreti o noapte linistita, puneti partenerului care sforaie un inel care costa numai 30 de lire. Inelul a fost inventat de Michael Carter-Smith, care a fost saxofonist in anii 1960. Inventia se bazeaza pe apucunctura, medicina chineza traditionala potrivit careia puncte din diferite locuri ale corpului uman sunt conectate intre ele prin linii numite meridiane. Blocajele pe aceste trasee pot duce la imbolnaviri, dar activand corect anumite puncte neplacerile dispar. In cazul inelului, doua protuberante din interiorul acestuia apasa asupra unor puncte de pe degetul mic. Daca inelul se poarta pe aratator, nu da rezultate. In proportie de 85% cei care au incercat inelul pe degetul mic nu au mai sforait noaptea, informeazaClick.

Cele mai ciudate legi despre sex! Statul in care un sarut nu trebuie sa dureze mai mult de 5 minute! In Statele Unite sunt inca in vigoare cateva legi destul de bizare despre comportamentul sexual al locuitorilor. Spre exemplu, in Oklahoma, patronii de baruri nu au voie sa simuleze un contact sexual intre animale. In Nebraska nu ai voie sa te casatoresti daca esti bolnav de gonoree, iar in Washington este interzis sa duci cu masina o prostituata. Poate cea mai ciudata lege este cea din Iowa, unde un sarut nu trebuie sa dureze mai mult de 5 minute, scrie Cosmopolitan. Barbatii din Michigan trebuie sa fie foarte atenti! Daca seduc o femeie nemaritata, risca sa stea la inchisoare pana la 5 ani. In statul New York adulterul este inca illegal, la fel este si flirtatul in New Jersey. In Tennessee, studentii care se iubesc nu au voie sa se tina de mana la scoala, iar in Florida persoanele casatorite nu trebuie sa-si manifeste in public dragostea, scrieCancan.

Doamnelor, in 20 de ani o sa aveti numerele la pantofi de infanteristi! Numerele de pantofi la femei au crescut de la marimea 37 la 39 in doua decenii, potrivit "Daliy Mail", care citeaza un studiu de ultima ora. Insa nu numai laba piciorului a crescut. Femeile din noile generatii sunt mai inalte cu cativa centimetri decat cele care acum sunt mai in varsta. Numai ca magazinele nu s-au adaptat noilor realitati si 75% dintre femeile cu numar mare la picior nu isi gasesc pantofi pe masura la magazinele de incaltaminte. 71% dintre femei cumpara pantofi care le strang fiindca refuza adevarul ca au picioare mari. 42% dintre femeile care au marimi peste 43 sunt disperate ca nu isi gasesc incaltari, anuntaClick.