Ziaristii carora dictatorul le-a acordat ultimul interviu inainte de a muri fac declaratii socante! "Ceausescu era un pitic nepieptanat si avea testicule imense!" In luna august a anului 1989, fostul dictator Nicolae Ceausescu acorda ultimul sau interviu. Cateva luni mai tarziu, in decembrie avea sa fie rasturnat si executat. Echipa revistei Newsweek a rememorat intalnirea istorica. In luna august a anului 1989, Nea Nicu se pregatea de interviu. Echipa publicatiei Newsweek, formata din Peter Turnley, Michael Meyer si Ken Auchincloss, venise la Palatul Snagov pentru intalnirea cu dictatorul. Acesta nu s-a imbracat la patru ace, ci a optat pentru un costum si o pereche de pantofi obisnuiti, ieftini, specific tarilor din blocul comunist, scrie WOWbiz.

Faze tariFoto: Colaj foto

El e jandarmul de 104 ani cu cont pe Facebook. Craciun Pantea are calculator si smartphone si navigheaza zilnic pe Internet. De Craciun, implineste 104 ani. Este cel mai batran jandarm din tara, dar sa nu credeti ca este un om neputincios. Are telefon de ultima generatie, citeste ziarul si are cont pe Facebook, unde are postate imagini cu momente din viata lui. S-a nascut in anul 1909! A venit pe lume in ziua de Craciun, dar a fost inregistrat abia la data de 11 ianuarie 1910. Craciun Pantea, din Arad, are o varsta asa de inaintata, dar este la curent cu tehnologia avansata. Stie sa manuiasca un telefon de ultima generatie, si este prezent pe Internet!, scrie Click.

SUA ar putea introduce pe piata, in premiera, Coca Cola cu pepene. Din 2014, Coca Cola ar putea elimina una dintre cele mai controversate probleme din discutie. Pentru a nu mai exista controverse in privinta indulcitorilor folositi in bautura racoritoare, cel putin in SUA s-a gasit o solutie venita din Tibet. Este vorba despre pepeni veniti tocmai din Tiber de la care zaharul va fi preluat si introdus in locul indulcitorilor din Cola, scrie Business Insider. Conform sursei citate, tipul de indulcitor din pepenele venit din Tibet este unic, existand totusi si o parte proasta in aceasta situatie, scrie StirileProTv.

Scene dementiale! Cum se chinuie romanul sa-si indese bradul in mijloacele de transport. Daca ar creste, brazii direct in sufragerie, tare bine ar fi. Nu ne-ar mai da batai de cap - cum sa il transportam acasa. De multe ori, drumul bradului, pana sa fie impodobit , ne face sa trecem prin multe neplaceri. Lung si greu mai e drumul bradului de la piata si pana acasa, dar vorba aceea cu cat mai mare cu atat mai bine . Astfel de scene sunt la ordinea zilei prin marile orase. Nu doar noi avem probleme cu adusul bradului acasa. Strainii sunt mai inventivi decat noi!, scrie KanalD.

Si-a taiat urechile ca sa arate ca un elf! Cum arata dupa ce a facut o schimbare atat de dureroasa. O femeie care dorea sa arate ca un adevarat elf si-a taiat urechile pentru a le face mai ascutite. Acum ea este mandra de look-ul ei si se imbraca exact ca un personaj din Stapanul Inelelor. Melynda Moon, in varsta de 23 de ani este de parere ca a fost o zana intr-o viata anterioara, motiv pentru care fata a platit 250 de lire pentru a-si opera urechile. Ea a dorit sa aiba urechile identice cu cele ale unui personaj din filmul "Stapanul Inelelor", scrie Cancan.

Astia sunt fratii lui Dorel din toata lumea. Dorel, acest personaj fabricat si botezat de poporul roman in ritul muncitorului care uluieste cu deciziile sale pe santier, are frati peste tot in lume. Fiecare tara cu Dorel al ei, mai simplu spus. Asa cum se vede in imagini, personajele in cauza sunt puse in situatii care de care mai amuzante si mai ciudate. Intr-o selectie a celor mai bune momente ale fratilor lui Dorel din toata lumea intra cateva episoade memorabile, scrie Libertatea.

Oamenii cred ca e Antihristul! Un bebelus s-a nascut cu un singur ochi si fara nas. Lumea araba este complet socata dupa ce un bebelus cu un ochi si fara nas s-a nascut la Tel Aviv. Media chiar spune ca micutul ar fi nimeni altul decat Antihristul. Desi exista o mare sansa ca totul sa fie o farsa, povestea a ajuns cunoscuta datorita miscarilor antisemite din Orientul Mijlociu. In schimb un membru al Academiei Islamice de Cercetare a negat vehement posibilitatea ca bebelusul sa fie cu adevarat Antihristul, scrie Click.

O fata din SUA a supravietuit miraculos, gratie ochelarilor, dupa ce a fost impuscata in nas. Alonza Bryant, in varsta de 16 ani, a supravietuit miraculos dupa ce un glont, tras de un gagster pe strada, a lovit-o in nas, forta impactului fiind insa redusa de ochelarii fetei. Tanara din Seattle se afla acasa, cand un incident armat care a avut loc in strada a lasat-o insangerata. Unul dintre gloante s-a dus in directia fetei, insa a ricosat din ochelarii ei, care s-au spart, si au lasat-o doar cu o rana superficiala la nas, scrie StirileProTv.