Romania, intr-un top international al destinatiilor incredibile. Uite cu ce ne mandrim. Salina Turda, aflata in judetul Cluj, a fost clasata pe locul 22 in top 25 destinatii turistice incredibile ale lumii, realizat de publicatia "Business Insider". Salina Turda a fost deschisa circuitului turistic in anul 1992, iar astazi, ea constituie un adevarat muzeu de istorie a mineritului in sare. Continuarea in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Fenomen derutant: care sunt cele 3 zile ale anului in care mor cei mai multi oameni si de ce? Analizand un mare numar de certificate de deces, cercetatorii din SUA au ajuns la concluzia ca oamenii au sansele cele mai mari sa moara in prima si a doua zi de Craciun si in ziua de Anul Nou. Fenomenul este derutant, deoarece multe dintre explicatiile care par evidente nu stau in picioare, la o analiza mai atenta, noteaza Stirile Pro Tv.

Paranormal! A hipnotizat preotul si a furat banii bisericii. Iata unde s-a intamplat. O femeie de etnie roma l-a hipnotizat pe preotul in varsta de 71 de ani, al unei biserici din Padova (Italia) si a furat toti banii pe care enoriasii ii pusesera in cutia cu donatii de Craciun. Hoata este o femeie de etnie roma, in varsta de aproximativ 35 de ani, anunta agentia italiana ANSA. Aceasta a plecat din lacasul de cult cu nu mai putin de 1.800 de euro, bani care fusesera stransi in urma donatiilor facute de catre enoriasi in timpul Craciunului, potrivit Libertatea.

Si-au facut zgarie-nori din gheata! Pe santierul de iarna lucreaza la foc continuu peste 10.000 de muncitori. O lume de basm! Festivalul anual al sculpturilor in gheata si zapada de la Harbin ii va intampina pe vizitatori cu un castel urias de gheata, luminat multicolor. In fiecare an, la 5 ianuarie, chinezii iau cu asalt oraselul Harbin, din provincia Heilongjiang, unde se construieste o lume din gheata si zapada. Castele, palate si statui construite din gheata, te poarta intr-o lume desprinsa parca din povesti, scrie Click.

Cosmarul pe care il traieste tanara care este alergica la haine. "E mai greu cand ies din casa". Fiind alergica la aproape orice, incepand cu praful, continuand cu iarba si chiar hainele, viata pentru o adolescenta de 17 ani este de-a dreptul complicata. Brianie Copeland, din Marea Britanie, isi petrece ore intregi in fiecare zi schimbandu-si bandaje din cauza eczemelor dureroase, dermatitei si altor leziuni pe care le are din cauza alergiilor multiple, potrivit Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.