Ciobanul Ghita a tinut sa le raspunda prietenilor sai de pe contul de socializare care l-au acuzat ca si-a facut poza cu premierul Victor Ponta. "Dragi pretini care v-ati suparat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multa lume si am poarta deschisa tuturor. Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii :)) imi pare rau ca sunteti nacajiti pe mine va astept pa toti la Jina!", scrie Ghita pe contul sau de Facebook.

Victor Ponta cu familia sa si Ciobanul GhitaFoto: Facebook/ Victor Ponta

Postarile au continuat insa si l-au acuzat pe acesta de minciuna, incaperea in care cei doi apar impreuna fiind una din cadrul primariei si nu din casa sa.

"Ma Ghita, Io nu zic ca-i bai ca te-ai pozat cu cel ce vremelnic sta in scaunul de prim ministru daca tu zici ca o venit la tine la Jina, numa ca nu-mi dau seama unde ai tu camera aia cu atatea simboluri de stat si nu numai... Asta-i baiul al mai mare. O facut intelegere ala de-i prim ministru cu compania ta de telefonie? Nu stiu. Dar io nu cred ca-i la tine acasa facuta poza. Asa ca nu-i corect sa ne duci cu presul. Altfel io iti urez un an si mai fain si multa sanatate si bucurii dar alaturi de alti oameni (adica oameni adevarati)." ii scrie Dan T pe contul de Facebook.

Victor Ponta a luat masa duminica impreuna cu familia sa, la Jina (judetul Sibiu), cu primarul localitatii si familia lui, precum si cu GhitaCiobanul, cu care s-a fotografiat. Ponta a precizat ca intalnirea a avut loc la "initiativa" fiului sau Andrei.