"Bigfoot exista". Un barbat care sustine ca a ucis creatura a facut publica poza cu "dovada". Un barbat care sustine ca este "vanator profesionist de Bigfoot" a facut publica imaginea creaturii despre care sustine ca a ucis-o in urma cu un an, in Texas. Rick Dyer sustine ca a impuscat si ucis bestia legendara Bigfoot in septembrie 2012, dar pana acum nu a oferit in acest sens nimic altceva decat dovezi constand in imagini neclare, potrivit Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Noua Apocalipsa. De ce trebuie sa ne temem in ziua de 22 februarie 2014. Potrivit mitologiei nordice, lumea se va sfarsi peste 52 de zile, atunci cand zeul Odin va fi ucis de lupul Fenrir. Inainte de Apocalipsă, Ragnarok în mitologia vikingilor, vor exista trei ierni de ger îngrozitor, pământul şi cerul vor fi pline de otravă, iar mările îţi vor iesi din matcă, noteaza Libertatea.

Un orgasm lung de trei ore a trimis-o pe o femeie la Urgenta. Ce s-a intamplat. Intr-un nou documentar tv, un cuplu din Statele Unite isi povesteste experienta sexuala jenanta, din cauza careia ea a ajuns la Urgente. Crezi ca un orgasm lung de trei ore este "distractiv"? O femeie a trecut prin aceasta experienta si spune ca nu este deloc placut, anunta Stirile Pro Tv.

Şocant! A ajuns la spital cu un cui înfipt în cap. Un chinez a supravieţuit ca prin minune, după ce şi-a "bătut" în cap, din greşeală, un cui de 8 cm. Yang Yi Kui, de 55 de ani, din provincia chineză Jiangsu nu a realizat că bucata de fier i-a penetrat ochiul, decât atunci când a început să se simtă rău şi s-a prezentat imediat la spital, scrie Click.

Aparitie misterioasa in fata Parlamentului din Londra, de Anul Nou. "E dovada ca stafiile exista". Silueta unei fantome a fost surprinsa de camera in afara parlamentului britanic, in noaptea de Anul Nou. Imaginea infricosatoare infatiseaza o silueta transparenta, ce poarta haine moderne, care admira raul Tamisa, langa Podul Westminster, din Londra, potrivit Daily Mail, citat de Stirile Pro Tv.