A pozat gol la 78 de ani pentru a demonstra eficienta unei diete. Arata incredibil! Jim Morris, un culturist de culoare devenit celebru in anii 1970, socheaza in Statele Unite. Vegan convins, Morris (78 de ani) a realizat o sedinta foto in pielea goala pentru organizatia pentru protectia animalelor PETA. Avand un fizic impresionant, batranul a fost imortalizat in ipostaza "Ganditorului", statuia creata de sculptorul francez Auguste Rodin. Imaginea este folosita de PETA pentru o campanie nou, intitulata "Gandeste inainte sa mananci". "Dieta vegata ajuta la prevenirea obezitatii, a bolilor inimii, a cancerului, diabetului si infarctului. Incordeaza-ti muschii pentru o sanatate mai buna", este indemnul lui Morris, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

El e barbatul care nu s-a spalat de 60 de ani! Imaginile care au facut inconjurul lumii. Cateva imagini care circula zilele acestea pe internet au reusit sa stranga mii de comentarii. Motivul: barbatul din imagini nu s-ar fi spalat decat pana la varsta de 20 de ani. Acum are 80, dar niciun gand sa se atinga de apa. Un utilizator al site-ului Reddit a incarcat pe respectivul site cateva imagini cu un barbat din Iran, despre care spune ca nu s-a spalat niciodata in ultimii 60 de ani. Amoo Hadji si traieste intr-un mod primitiv. Cel mai scump obiect pe care il are batranul este o pipa de metal cu care obisnuieste sa fumeze chiar si excremente de animale, anuntaCancan.

Isi pune sani de 19 kilograme. Mare e gradina lui Dumnezeu si multi ii sar gardul! Lacey Wildd, de 45 de ani, din Miami, SUA, poarta la sutien marimea MMM si tot nu este multumita de dimensiunile impresionante pe care le are. Mama a sase copii, Lacey, pe numele ei adevarat Paula Simonds, vrea cu orice pret sa devina femeia cu cel mai mare bust din lume. Americanca de 45 de ani se pregateste pentru cea de-a 13-a operatie de marire a sanilor, pentru care va scoate din buzunar 23.000 de dolari (76.608 lei). Dupa interventie, sanii ei vor cantari 19 kilograme, greutatea unui copil de 4 ani. Pentru a-si vedea visul cu ochii, Lacey trebuie sa se mai supuna unei operatii, pentru a o intrece pe Chelsea Charms, care detine in prezent recordul pentru cei mai mari sani din lume. Lacey a cheltuit pana acum 250.000 de dolari (832.694 lei) pe operatiile de marire a bustului, informeazaClick.

Metodele bizare prin care se mentineau femeile in forma in 1920. Chiar daca pare greu de crezut si in urma cu aproape un secol, femeile se mentineau in forma cu ajutorul aparatelor de fitness. Ducesa de Bedford se mentinea in forma in sala de sport a navei Canadian Pacific cu ajutorul unui aparat de echitatie. Membrii trupei de dans Bluebell aratau cum se foloseau aparatele pentru slabire in zona soldurilor intr-un salon de infrumusetare din Paris. Aparatele de slabit cu vibratii erau la moda pe vremea aceea si au continuat sa fie folosite pana in anii 70. Ruby Hillary se mentinea sanatoasa si frumoasa prin exerciti de slabit la Bounds School Green, Londra. Integral peDoctorulZilei.ro.

La 58 de ani, isi naste nepoata. Julia Navarro este o femeie de 58 de ani din statul Utah, care urmeaza sa nasca peste patru saptamani. Ea o va aduce pe lume pe propria sa nepoata, adica pe fata fiicei ei, Lorena McKinnon! Julia a acceptat sa-si imprumute pantecele pentru Lorena si ginerele ei, fiindca altfel nu puteau sa aiba copii. Acceptand sa le poarte bebelusul, care este chiar propria nepoata, Navarro le economiseste 60.000 $ (199.000 lei), cat i-ar fi costat inchirierea unei mame purtatoare, anuntaClick.