Si-au schimbat sexul ca sa fie impreuna si s-au despartit dupa sase luni. Povestea ciudata de iubire s-a sfarsit! Katie Hill si Arin Andrews s-au despartit dupa ce au devenit cunoscuti in intreaga lume, fiindca s-au indragostit unul de altul dupa ce amandoi si-au schimbat sexul. Katie Hill, in varsta de 19 ani, s-a nascut baiat, cu numele Luke, si a devenit fata. Arin Andrews, de 17 ani, s-a nascut fata, numita Emerald, si a devenit baiat. Povestea acestor doi tineri din Tulsa, Oklahoma, a socat planeta. Dupa schimbarea sexelor, Katie si Arin s-au indragostit lulea unul de altul, dar iubirea lor nu a durat decat sase luni. Pe masura ce au continuat sa ia hormoni pentru schimbarea sexelor, relatia lor de iubire s-a racit. Katie si Arin sustin insa ca intre ei va ramane "o legatura unica" atat timp cat vor trai si se vor sprijini unul pe altul, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum traieste cel mai sarac presedinte din lume. Presedintele din Uruguay traieste in conditii greu de imaginat pentru un om cu functia sa. Jose Mujica a renuntat la casa de lux pe care statul o ofera liderilor si a optat pentru o ferma a sotiei sale din afara capitalei Montevideo. Acolo, cuplul prezidential duce o viata foarte simpla: isi cultiva pamantul singuri si cresc animale. Singurul lucru care sugereaza ca in ferma veche sta o personalitate este echipajul de ofiteri care pazeste imprejurimile. ujica doneaza in scopuri caritabile aproape tot salariul sau, echivalentul a 12 mii de dolari si a primit eticheta de "cel mai sarac presedinte din lume". BBC a publicat o selectie de imagini care surprinde stilul de viata modest al omului care conduce Uruguayul din anul 2010, anuntaEVZ.

A renuntat sa se spele cu sampon din cauza chimicalelor. Cum arata acum, dupa 5 ani. O tanara din SUA a decis sa nu mai foloseasca deloc sampon, iar parul ei arata foarte bine, scrie Huffington Post. Jaquelyn Baers, care isi povesteste experientele pe blogul sau, LittleOwlCrunchyMomma, spune ca o vreme a incercat produsele organice, naturale, dar a fost nevoita sa renunte si la acestea deoarece erau mult prea scumpe pentru bugetul ei. O vreme tanara a incercat sa isi spele parul cu soda sau cu otet de mere, dar parul ei nu se simtea deloc bine. In cele din urma, Jaquelyn a decis sa nu mai foloseasca nimic. Rezultatul? "Parul meu este mai stralucitor, creste mai repede si arata minunat", spune tanara, informeazaRelitatea.net.

Covorul rosu de la Globurile de Aur, inundat de mizeria din canalizare. Ceremonia de decernare a premiilor Globurile de Aur 2014, a 71-a editie din istorie, a fost marcata de o intamplare neplacuta, cu doar cateva ore inainte de startul evenimentului. O teava de canalizare s-a spart si zona covorului rosu a fost inundata cu apa urat mirositoare, scrie presa din SUA, jurnalistii notand ca organizatorii au incercat sa musamalizeze incidentutul, dand vina pe aspersoarele din zona. "Era clar ca apa provenea de la canalizare. Era aproape neagra si mirosea ingrozitor", a comentat un martor. Seara a continuat insa fara alte incidente, lungmetrajul "Teapa in stil american/ American Hustle" fiind marele castigator al editiei, obtinand trei trofee: cel mai bun film de comedie, cel mai bun rol principal feminin intr-un film comedie (Amy Adams) si cea mai buna actrita in rol secundar intr-un lungmetraj (Jennifer Lawrence), scrieLibertatea.

Uite pe ce sani pune mana presedintele Frantei. Julie Gayet, actrita de 41 de ani care are o relatie cu presedintele Francois Hollande (59 de ani), si-a inceput cariera intr-o serie de filme deocheate in care s-a dezbracat in pielea goala. Ea poate fi vazuta goala pusca in filmele "Clara Et Moi" din 2004 si "Sans Laisser De Traces". Presa internationala a facut deja rost de poze din aceste filme pentru a arata pe ce sani pune mana presedintele francez. Intre timp, jurnalista Valerie Trierweiler (48 de ani), prima doamna oficiala a Frantei, a fost internata in spital dupa ce a aflat ca partenerul sau, seful de stat al Frantei, are o relatie cu actrita Julie Gayet, anuntaClick.