O tanara din China are o cariera de succes in postura de fotomodel masculin. Cum arata. Yachen Xing, o tanara din China, a reusit sa sparga barierele sexului si sa-si construiasca o cariera de succes drept fotomodel masculin. In varsta de 23 de ani, tanara chinezoaica activeaza drept fotomodel masculin, insa, putini si-ar da seama ca este de fapt femeie. Xing este extrem de populara pe Weibo, varianta chinezeasca a retelei sociale Twitter, scrie StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nemultumit de clasa politica, un barbat a descarcat un camion cu balegar in fata Parlamentului. Un camion pe care era scris 'Hollande si toata clasa politica, afara!' a descarcat, joi dimineata, un morman de balegar, in fata cladirii Adunarii Nationale franceze. Soferul camionului, care a descarcat balegarul sub coloanele Adunarii Nationale cu putin timp inainte de ora 11.00 (12.00 ora Romaniei), a fost retinut si dus la comisariat. Fortele politiei si jandarmeriei au incercuit camionul si gramada de ingrasaminte cateva minute mai tarziu, scrie EVZ.

Un intreg banc de pesti a inghetat in Norvegia. Temperaturile extrem de scazute din ultima perioada din Europa si SUA au dat nastere unor imagini aproape ireale. In Norvegia, un banc de pesti care se indrepta spre insula Lovund a inghetat efectiv in apropiere de tarm. Heringii s-au speriat de un pradator, motiv pentru care s-au apropiat de mal, unde au inghetat din cauza temperaturilor de -7-8 grade Celsius. Cea mai spectaculoasa imagine este cea in care un caine sta efectiv deasupra bancului inghetat, fara sa ii pese ce se afla sub el, scrie Gandul.

O romanca a incercat sa santajeze compania de croaziere Costa Crociere: "Sunt amanta capitanului. Dati-mi bani!". O alta frumoasa blonda romanca tulbura apele in Italia! Sasa Alexandra, iubita unui capitan al companiei Costa Crociere, a incercat sa faca bani, prin santaj, pentru ca acesta a fotografiat-o la bordul vasului sau. Romanca a incercat sa profite de tragedia vasului de croaziera Costa Concordia, care s-a izbit de stanci in timp ce capitanul sau se distra cu romanca Domnica Cemortan, scrie Click.

Presa din Marea Britanie fierbe dupa ce un roman in varsta de 63 de ani s-a pierdut de fiul sau la metroul londonez. Un turist roman in varsta de 63 de ani s-a pierdut in urma cu doua zile in metroul londonez, dupa ce, din pricina aglomeratiei, nu a reusit sa se urce in acelasi metrou cu fiul sau. Batranul se afla la fiul sau de dinaintea Craciunului, in vacanta. Marti insa, batranul pe nume Vasile Belea s-a pierdut de baiatul sau la statia Stockwell din sudul Londrei. De atunci, nimeni nu stie nimic de acesta, scrie Libertatea.

Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati. Daca vrei sa te razbuni pe partener, sa-i fortezi mana sa te ceara de nevasta sau sa faci o gluma proasta celor din jur, exista o noua unealta la indemana. Din seria "mare e gradina Domnului" in Statele Unite, sunt femei care isi vand testele de sarcina pozitive, pe internet, cu pana la 20 de dolari bucata, relateaza The Guardian. Iar clienti sunt destui, scrie StirileProTV.

Ce ascunde SUA in misterioasa "Zona 51". Locatia Zonei 51 nu a fost niciodata secreta, avand in vedere ca ea este infatisata in imaginile din satelit prezentate de Google Maps sau Google Earth. In schimb, este pastrata secreta activitatea din interiorul bazei. Faptul ca din ce in ce mai multi cetateni americani semnalau aparitia de OZN-uri prin anii '50 si '60 , avea o legatura directa cu activitatea care se desfasura in Zona 51. Accesul in apropierea bazei este in continuare restrictionat, scrie Adevarul.

Au o singura maternitate in tara, dar guvernul a decis sa o inchida. Afla din ce motiv. Singura maternitate din tara, unde se nasc aproximativ 200 de copii pe an, va fi inchisa. Guvernul principatului Liechtenstein a anuntat ca desi regreta aceasta decizie, aceasta este singura pe care o pot lua, informeaza AFP. Potrivit autoritatilor, maternitatea isi va inchide portile in primavara, deoarece toti ginecologii si-au dat demisia dupa ce au aparut incertitudini privind viitorului spitalului, scrie EVZ.