Cea mai batrana mama din Romania arata traznet in tinerete! Vezi cum arata Adriana Iliescu in trecut. Povestea ei a facut inconjurul Romaniei si al lumii la data de 16 ianuarie 2005, cand fetita ei Eliza a venit pe lume si a devenit celebra inca de la nastere. Adriana Iliescu, cea mai batrana mama din tara, azi in varsta de 76 de ani intra atunci in Cartea Recordurilor. Publicul o stie foarte bine pe inedita femeie, ce si-a facut un vis din dorinta de a naste un copil, dar nu cunoaste cat de fermecatoare era Adriana Iliescu in tineretea sa. Continuarea in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Teste de sarcina pozitive, de vanzare online. Metoda ciudata prin care femeile ii pacalesc sau se razbuna pe barbati. Daca vrei sa te razbuni pe partener, sa-i fortezi mana sa te ceara de nevasta sau sa faci o gluma proasta celor din jur, exista o noua unealta la indemana. Din seria "mare e gradina Domnului" in Statele Unite, sunt femei care isi vand testele de sarcina pozitive, pe internet, cu pana la 20 de dolari bucata. Iar clienti sunt destui, potrivit Stirile Pro Tv.

S-a demonstrat stiintific! Munca omoara! Femeile de varsta a doua, care petrec ziua de munca in fata calculatorului, pe scaun, risca sa aiba probleme grave de sanatate, indiferent de cat de multe exercitii fizice fac. Cele care sunt inactive timp de peste 11 ore pe zi sunt cu 12% mai in pericol de a muri prematur decat cele care stau asezate timp de patru ore sau mai putin, noteaza Click.

Vitrina care atrage toate privirile. Ce a expus un brand de imbracaminte, in asteptarea Sfantului Valentin. Retailerul american American Apparel a reusit sa starneasca un alt scandal. De data aceasta, manechinele dintr-o vitrina a magazinului erau decorate cu... par pubian. Manechinele au fost expuse in magazinul de pe strada East Houston, din New York si atragea privirile trecatorilor ca un magnet, informeaza Huffington Post, citat de Stirile ProTv.

Pare imposibil, dar s-a intamplat! Ce i-a cazut in cap unei femei, in timp ce isi plimba cainele!Medicilor nu le-a venit sa creada. O femeie din Rio de Janeiro a trecut prin clipe cumplite de agonie, dupa ce a fost victima unui accident bizar. Sandra Nabuco iesise sa-si plimbe catelul in cartier, cand, pe neasteptate, s-a trezit ca un porc spinos i-a cazut in cap. Femeia a fost dusa la spital de catre vecini si a urmat un tratament cu antibiotice. in pacate, a trecut prin dureri cumplite, dupa ce aproape 200 de ace i-au ramas infipte in scalp, scrie Cancan.