20 ianuarie, cea mai deprimanta zi din 2014. Cum a ajuns un psiholog britanic la aceasta concluzie. Cea de-a treia zi de luni a anului, care, in 2014, cade pe 20 ianuarie, este considerata a fi cea mai deprimanta zi, la aceasta concluzie ajungand un psiholog britanic care a creat o formula matematica pentru a identifica cele mai dificile momente ale anului, informeaza theguardian.com, citat de Gandul.

Faze tariFoto: Colaj foto

Uratenia pamantului: Care sunt cele mai hidoase chipuri pe care le-ai vazut vreodata. Uratul, ca si frumosul suscita curiozitate de cand e lumea si Pamantul. Iar daca o imagine frumoasa ne provoaca placere, una urata, fie ca este vorba despre oameni, animale sau lucruri, chiar daca ne repugna, in aceeasi masura poate starni interes. Mai ales daca posesorul ei o exprima intr-o maniera caraghioasa, noteaza RTV.net.

Insula pe care oamenii au uitat sa moara. Afla secretul longevitatii lor. Numai 0,1% dintre europeni ajung la varsta de 90 de ani, in timp in insula greceasca Ikaria, procentul ajunge la 1%. Este una dintre cele mai ridicate rate ale longevitatii in toata lumea - iar insularii pe langa faptul ca traiesc mult, sunt si sanatosi pentru perioade lungi de timp, scrie Doctorulzilei.ro.

Un american a returnat un plic gasit pe strada in care se gasea suma de 40.000 de dolari. Brian DiCarlo, un american in varsta de 23 de ani, a dovedit ca este o persoana extrem de cinstita, dupa ce a returnat un plic gasit pe o strada din orasul Portland care continea suma de 2.000 de dolari. Mai mult, in plic se afla si un cec in valoare de 38.000 de dolari, suma totala de 40.000 de dolari a femeii care o pierduse fiind destinata achizitiei unei case, potrivit KATU-TV, citat de Stirile Pro Tv.

Halucinant! O calugarita din Italia a nascut fara sa stie ca e gravida! O calugarita de la o manastire din orasul italian Rieti a nascut saptamana aceasta un baietel. Femeia, in varsta de 31 de ani, sustine ca nu stia ca este insarcinata. Calugarita a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a acuzat dureri abdominale puternice. Insa, femeia in varsta de 31 de ani nu avea nicio problema la stomac. La doar cateva ore dupa ce a fost dusa la spital, ea a nascut un baietel perfect sanatos, potrivit Libertatea.

Partea intunecata a Internetului. Ce se intampla pe retelele secrete si pe site-urile ascunse. Utilizatorii obisnuiti au acces la aproape 4% din capacitatea Internetului. Business Insider analizeaza "partea intunecata" a acestuia, retelele secrete si site-urile greu de gasit folosite in special pentru activitati criminale, scrie Mediafax.