Fosta gimnasta Floarea Leonida, codasa in topul prostituatelor. Floarea Leonida (27 de ani), fosta campioana europeana de juniori la barna (2002), lucreaza nu de multa vreme intr-un bordel din Villach (Austria), dar tot n-a scapat de calificativele proaste primite la inceputul meseriei de prostituata. La sfarsitul anului trecut, Floarea Leonida muncea ca prostituata intr-un bordel din Viena, dar marea majoritate a celor care apelasera la serviciile ei se declarase dezamagita: "Arata beton, dar are o prestatie slaba", scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Tranzactia ar putea fi legala", spun judecatorii. O adolescenta si-a vandut copilul pe Facebook. Veronica Carrera Chaparro, in varsta de 18 ani, impreuna cu mama si cu sora sa, au fost arestate in legatura cu vanzarea unui bebelus, in Chile.Un judecator a declarat ca este un caz complex, pentru ca vanzarea unui copil, online, nu este ilegala. Ofiterii de politie care investigheaza cazul au declarat ca tanara si-a vandut copilul nenascut, pe Facebook, pentru 113 dolari, scrie StirileProTv.

Si-a lasat barba sa creasca un pui de rata. Brian Doss, de 33 de ani, a fost desemnat cea mai buna dadaca pentru macanitoare din istorie. Mac, mac! Zice Peeps si "dadaca" Brian se executa: da drumul la robinet, umple cada cu apa calduta si-si lanseaza "copilul" la imbaiat. De cand creste bobocul, intelege perfect fiece macanit. Brian Doss, de 33 de ani, si-a lasat ditamai barba de Mos Craciun pentru a fi sigur ca ii poate oferi bobocului Peeps toata afectiunea pe care ar fi primit-o de la mama lui, scrie Click.

El este cel mai murdar om din lume! Nu s-a mai spalat de 60 de ani. Amou Haji, un barbat de 80 de ani din sudul Iranului, detine un record pe care nu il invidiaza nimeni. El este cel mai murdar om din lume. Publicatia iraniana Tehran Times sustine ca barbatul, care traieste intr-un bordei din provincia Fars, nu s-a mai spalat de 60 de ani. Precedentul record era detinut de un barbat din India, Kailash Singh, care nu s-a spalat timp de 38 de ani, scrie Libertatea.

Care sunt cei mai potenti amanti din lume? Performanta lor sexuala este demna de invidiat! Cat rezista in pat! Potrivit unui studiu la care au participat barbati si femei din mai multe tari ale lumii, italienii par sa fie cei mai buni amanti si sunt cei mai multumiti de viata lor sexuala. La studiu au participat 6.000 de persoane din Italia, Franta, Anglia, Scotia, Tara Galilor si Irlanda, scrie Daily Mail. Dintre acestia, cei mai satisfati de viata lor sexuala sunt italienii, scrie Cancan.

Top 10 cele mai bune "farse publicitare" de groaza. Pentru ca o campanie publicitara sa aiba succes, trebuie in primul rand sa creeze emotie potentialilor clienti, iar in 2013 reteta de succes pentru astfel de reclame au fost farsele video, scrie Business Insider. Mai mult, acest tip de publicitate a capatat un nou nume: "prankvertising" (traducere aproximativa- farsblicitate/farse publicitare). Concret, acest tip de campanii consta in realizarea unor farse filmate cu camera ascunsa pentru a promova, un anumit produs, scrie Gandul.