​S-au ingrozit cand au vazut cum a venit la cumparaturi o pitipoanca. "Arati ca de pe centura". Clientii unui supermarket au fost ramas cu muti de uimire cand au vazut cum a avut curajul sa se imbrace o tanara la cumparaturi. Femeia a venit practic in chiloti tanga, etalandu-si fara nicio jena posteriorul in fata celorlalti cumparatori. Tanara era imbracata doar intr-o bluza larga, cel mai probabil un hanorac, iar in picioare avea doar niste cizme. Nici urma de pantaloni, o fusta sau orice altceva care sa-i acopere posteriorul, scrieKanalD.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce nebuna! Si-a spanzurat iubitul de 43 de ani in timp ce faceau sex violent. Caz socant in SUA! O adolescenta de 16 ani a fost arestata sambata, dupa ce si-a strangulat iubitul de 43 de ani in timpul unei partide de sex salbatic si apoi l-a taiat cu lama. Jessica Burlew din Glendale, Arizona, a folosit un cablu electric in timpul unui joc sexual, insa l-a lasat fara suflare pe partenerul ei, Jason Ash.Tanara a incercat sa-l readuca in simtiri, facandu-i mai multe rani cu o lama de ras. Fata a marturisit politiei ca totul facea parte dintr-un joc sexual si nu avea de gand sa-l ucida pe barbat. Jessica a fost arestata miercuri pentru crima de gradul doi si risca sa petreaca dupa gratii ani grei, anuntaClick.

Trucaj sau realitate? Femeia cu trei sani se dezvaluie pe internet. O serie de imagini inedite au aparut recent pe internet. Astfel, o tanara care nu si-a aratat fata a postat recent pe un site o serie de fotografii in care demonstreaza ca are trei sani. Cu toate ca astfel de complicatii genetice sunt posibile, polimastia fiind recunoscuta in domeniul medical, internautii s-au intrebat daca cei trei sani pot creste uniform cum este cazul femeii din imagine. Polimastia este o malformatie caracterizata prin prezenta mai multor glande mamare la aceeasi persoana, barbat sau femeie, glande care pot aparea cu sau fara mamelon si areola. Chiar si asa, dupa aceasta serie de imagini parerile sunt impartite, mai ales ca au fost cazuri in care actritele porno au apelat la ajutorul machiajului si a protezelor false pentru a da impresia ca au trei sani, informeazaRTV.

Cum arata tanara lesbiana, pentru care tatal ei ofera o suma uriasa barbatului care o va seduce! 20.000 de tineri au fost refuzati. Cecil Chao, un miliardar chinez, este hotarat sa ofere o suma uriasa barbatului care va castiga inima fiicei sale si o va determina sa nu mai fie lesbiana. El a pus la bataie 40 de milioane de lire sterline. Pana acum, 20.000 de barbati au incercat in zadar sa castige acesti bani. In urma cu un an, Cecil a oferit 20 de milioane de lire pentru barbatul care ii va seduce fiica, pe Gigi, in varsta de 34 de ani, scrie Daily Mail. De atunci, 20.000 de barbati au incercat sa castige inima frumoasei fete si, evident, banii promisi, insa in zadar. Motiv pentru care tatal, ingrijorat ca fiica lui este lesbiana, a decis sa dubleze suma initiala, scrieCancan.

"Am slabit 11 kg in doar 24 de ore". Cum arata barbatul inainte si dupa si cum a reusit sa faca asta. Un antrenor de sport in varsta de 28 de ani din Marea Britanie a dovedit ca se poate slabi in doar 24 de ore, acesta scapand de 11 kilograme in mai putin de o zi. Ross Edgley a decis sa faca un experiment pe propriul lui corp si sa vada cat de mult poate slabi o persoana intr-o zi. Folosindu-se de un program care presupune evitarea carbohidratilor si a sarii, mersul la sauna, purtarea unor haine care stimuleaza transpiratia si bai sarate, barbatul a slabit 11 kilograme in doar 24 de ore, potrivit Daily Mail. Acesta a folosit si o serie de diuretice naturale, precum Vitamina C si cafeina, pentru a scapa de cat mai multa apa din corpul sau. "Desi am pierdut 11 kilograme in 24 de ore, mentionez ca niciun gram nu a fost grasime si am pus totul la loc imediat ce am incheiat experimentul", a explicat Ross. Greutatea lui Ross a variat de la 94.7 kg la 83.4 kg in doar 24 de ore, apoi in urmatoarele doua ore a revenit la greutatea initiala, anuntaprotv.ro.