O prezentatoare de stiri va deveni mama pentru prima data! A tinut sarcina secreta din superstitie. Pe lista vedelor care vor naste anul acesta se numara, mai nou, si o prezentatoare de stiri de la Prima TV. Andreea Fried va deveni mama pentru prima data in vara. Superstitioasa, Andreea Fried a tinut aceasta veste in secret pana cand a aflat ca sarcina nu prezinta pericol. Stirista are o relatie cu omul de afaceri Razvan Enache, iar fetita ce urmeaza sa vina pe lume este primul copil al cuplului. Iubitul vedetei mai are insa doi copii, de 13, respectiv 9 ani, din doua casicii anterioare, scrieCancan.

CARU CU VEDETEFoto: Colaj foto

Florin Salam se iubeste cu fosta lui Adrian Cristea! Ce spune bruneta despre relatie. Nicio femeie nu a reusit sa se apropie de Florin Salam dupa ce a ramas vaduv. Raluca Macovei, manechinul care a trait o poveste de dragoste si cu Adrian Cristea, este cea mai noua cucerire a cantaretului de manele. Cei doi au dat cartile pe fata la ziua brunetei. S-a lasat cu declaratii siropoase si dansuri lascive la ziua Ralucai Macovei. Tanara a primit dedicatii direct de la Florin Salam, care si-a facut aparitia in clubul unde bruneta sarbatoarea aniversarea. In schimb, manechinul si-a coplesit iubitul cu mangaieri si sarutari fierbinti. La miezul noptii, Ralucai i s-a adus un tort cu chipul cantaretului de manele. Ea a primit si un superb aranjamenmt floral cu trandafiri de culoare rosie, anuntaClick.

Mihaela Radulescu a facut muschi ca ai Madonnei cu gantere de 3 kg. Apreciata si invidiata, deopotriva, pentru silueta ei perfecta, Mihaela Radulescu (44 de ani) pune mare pret pe fizicul ei. Cum un trup zvelt si tonifiat se mentine doar cu un program riguros de sport, diva de la Monaco respecta cu sfintenie antrenamentele de la care nu se abate in ruptul capului. Asta ca sa-si poata etala oricand abdomenul cu patratele, picioarele bine definite si bratele musculoase, aidoma celor ale Madonnei. "Fiecare zi incepe cu minimum 15 minute de gimnastica de dezmortire, dar facuta in forta. Cand am timp de 30 de minute de sport, adaug mai mult elemente de stretching, dar si de intretinere de masa musculara, folosind doua gantere de 3 kilograme fiecare si un ministepper. Iau cam toate grupele musculare la rand si ma asigur ca au fost bine activate, ca si sangele si cheful de viata", ne-a dezvaluit Mihaela, informeazaLibertatea.

Nu mai este o fata cuminte! Adela Popescu, topless si cu fundul la inaintare! Este una dintre cele mai apreciate actrite din noua generatie, dar si una dintre cele mai sexy. Adela Popescu, caci despre ea este vorba, si-a depasit de mult statutul de "fata cuminte" a telenovelelor romanesti. Dovada sta o fotografie realizata in 2007, pe cand actuala partenera de viata a lui Radu Valcan avea doar 21 de ani. In pofida varstei fragede, Adela a demonstrat mult tupeu in fata aparatului de fotografiat, lasandu-se trasa in poza intr-o ipostaza cat se poate de senzuala: fara sutien, imbracata in bikini de culoare albastra, privind spre mare, scrieCancan.

Diana Dumitrescu, intr-o rochita mult prea sexy. A aratat aproape tot. Diana Dumitrescu a publicat pe pagina personala de Facebook o fotografie care a atras sute de aprecieri din partea admiratorilor sai virtuali. Este vorba despre o imagine in care apare imbracata cu o rochie cu spatele gol, care lasa sa i se vada si o parte din fundulet. Acest lucru a facut ca majoritatea prietenilor sai de pe Facebook sa o felicite pentru silueta sa si sa-i faca o groaza de complimente, cu privire la felul in care arata, anunta Click.