Cum arata blonda acuzata ca-i hartuita sexual pe fotbalistii unei echipe! "Intra peste noi in vestiar cand faceam dus si apoi....". Kerry Miller, care lucra la clubul de fotbal Burton Albion, este acuzata ca i-a hartuit sexual pe fotbalistii acestei echipe. Femeia de 46 de ani este acuzata de tinerii sportivi ca intra in vestiarul lor in timp ce se dezbracau si ca le trimitea poze sexy pe mobil. Evident, ea neaga acuzatiile si sustine ca a fost concediata in mod abuziv, insa este greu de contestat ca a intrat in vestiarul fotbalistilor de cel putin 15 ori, in timp ce ei faceau dus sau se dezbracau. Facea ore suplimentare, pentru ca programul ei sa se suprapuna cu al lor si le trimitea poze indecente, in care era imbracata doar in lenjerie intima. Femeia, care este vaduva si are un copil, a avut o aventura cu unul dintre jucatori, care nu avea mai mult de 20 de ani, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Incredibil! Mananca in fata calculatorului si castiga 9.000 de dolari. O sud-coreeanca de 34 de ani are un job mai putin obisnuit, care-i aduce lunar un salariu de aproape 9.000 de dolari. Tot ce trebuie sa faca e sa manance online, pentru cei care au fantezii sexuale ciudate. Park Seo-yeon din Seul, Coreea de Sud, se imbuiba zilnic cu mancare, cate trei ore. Femeia, care a renuntat la slujba de consultant, traieste doar din mancat. "Diva", asa cum isi spune in mediul online, vorbeste cu fanii pe chat in timpul cinei si castiga nu mai putin de 9.000 de dolari lunar, anuntaClick.

Traficantii au "tesut" 45 de kilograme de heroina in covoare de lana. Vamesii din orasul german Leipzig au capturat o cantitate considerabila de heroina ascunsa de traficanti intr-un mod extrem de ingenios. Politistii germani au descoperit 45 de kilograme de heroina, in 9 covoare de lana importate din Iran. Drogurile erau in tesatura covoarelor, sub forma unor fire subtiri. Covoarele erau destinate unor clienti din Polonia, Franta, Belgia si Congo. Autoritatile germane au anuntat ca heroina extrem de pura valoreaza mai multe milioane de euro pe piata neagra, informeazaLibertatea.

Ce se intampla daca torni bere intr-o tigaie deja incalzita! Reactia este uimitoare. Un barbat a realizat un experiment cat se poate de simplu: a turnat bere intr-o tigaie incinsa. Barbatul a turnat putina bere intr-o tigaie iar reactia este incredibila: berea isi schimba compozitia si arata total diferit. Video peCancan.ro.

Trandafirii fosforescenti, noua fita. Fiecare floare este frumoasa in felul ei si fiecare in parte se muleaza dupa gusturile oricarei doamne sau domnisoare. Dar ce facem cand moda se schimba, iar culoarea trandafirilor se transforma in...verde? Jhon Nevado, un cetatean suedez este presedintele companiei "Nevado Roses" din Ecuador care a reusit sa produca pe plantatia din Latacunga, la 98 de kilometri sud de Quito, un nou soi de trandafiri de culoare verde fosforescent. Florile lui au devenit atat de faimoase, incat afacerea sa este din ce in ce mai profitabila, anuntaClick.

Vrea sa aiba cele mai mari buze din lume. Vezi mai multe poze socante! Desi are buze uriase, o rusoaica de 22 de ani nu vrea sa renunte la implanturi si injectii. Scopul ei este sa aiba intr-o zi cel emai mari buze din lume. Iata cum arata azi! Rusoaica Kristina Rei, din Sankt Petersburg, a fost intotdeauna complexata din cauza buzelor subtiri care, crede ea, ii stricau complet aspectul. A asteptat cu nerabdare sa implineasca varsta potrivita pentru a merge la estetician si, la 19 ani, si-a facut prima injectie in buze. Incantata peste masura de rezultat, Kristina a cerut inca o injectie, apoi inca una si, culmea, esteticianul ei nu a refuzat-o. Pana la urma a recurs si la un implant cu silicon pentru a avea rezultate permanente, informeazaLibertatea.

Rusia: Un fost profesor si-a ucis un prieten, dupa o cearta legata de suprematia poeziei fata de proza. Un fost profesor de literatura din Rusia si-a injunghiat mortal un prieten, in urma unei dispute, pe fond de consum de alcool, legata de suprematia poeziei fata de proza, scrie The Guardian. "Disputa literara a degenerat in scurt timp, pornind de la un conflict banal, in urma careia profesorul in varsta de 53 de ani, un admirator al poeziei, si-a ucis prietenul cu un cutit", a fost concluzia unei comisii de ancheta din regiunea Sverdlovsk. Suspectul a fugit din locuinta sa din Irbit, acolo unde victima in varsta de 67 de ani a fost ucisa in 20 ianuarie, si s-a ascuns in locuinta unui prieten dintr-un oras aparopiat, inainte de a fi gasit si arestat. Aceasta crima vine la patru luni dupa ce o cearta legata de teoriile filosofului german Immanuel Kant s-a terminat cu impuscarea unui barbat, la o coada la bere, in sudul Rusiei.